הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצם הזנב - גב תחתון

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
סורי על עוד אשכול , זה לא עוד פציעה או דלקת , אבל לא יודע כבר מה לעשות!!
כל הזמן אני נפצע מהסקוואט או שזה דלקת או סתם שריר תפוס אבל אני בטוח שזה לא כאבים של זה... אני כבר יודע איך להבדיל בין דומס לשריר תפוס...
כבר פעם שנייה שיש לי כאבים בעצם הזנב מהסקוואט , אז הייתי בחוץ מהסקוואט לאיזה שבועיים~3
לא יודע אם זה דלקת , אבל יש לי שם כאבים , נגיד אני מתכופף...
הטכניקה שלי נכונה , אז למה אני צריך להידפק כל פעם?!
אתם מכירים אולי תרגילים לאזור של הגב תחתון - עצם הזנב? זה מחרפן אותי שאני כל פעםנ דפק בגלל זה.
מי שצריך לראות טכניקה , אני ישלח לו בפרטי...
אני דווקא חושב אולי כי האזור חלש? אם כן יש מצב אתם מביאים לי תרגילים? כי ממש לא באלי להפסיק עםהסקוואט...
@
yonizarkh

סורי על עוד אשכול , זה לא עוד פציעה או דלקת , אבל לא יודע כבר מה לעשות!!
כל הזמן אני נפצע מהסקוואט או שזה דלקת או סתם שריר תפוס אבל אני בטוח שזה לא כאבים של זה... אני כבר יודע איך להבדיל בין דומס לשריר תפוס...
כבר פעם שנייה שיש לי כאבים בעצם הזנב מהסקוואט , אז הייתי בחוץ מהסקוואט לאיזה שבועיים~3
לא יודע אם זה דלקת , אבל יש לי שם כאבים , נגיד אני מתכופף...
הטכניקה שלי נכונה , אז למה אני צריך להידפק כל פעם?!
אתם מכירים אולי תרגילים לאזור של הגב תחתון - עצם הזנב? זה מחרפן אותי שאני כל פעםנ דפק בגלל זה.
מי שצריך לראות טכניקה , אני ישלח לו בפרטי...
אני דווקא חושב אולי כי האזור חלש? אם כן יש מצב אתם מביאים לי תרגילים? כי ממש לא באלי להפסיק עםהסקוואט...
@
yonizarkh

ניגשת כבר למדריך?

• פותח/ת השרשור
ניגשת כבר למדריך?
מה?
כאילו זה?
הסיפור שלי עם הפיריפורמיס
התחלתי לעשות לאחרונה איזה 9מתיחות , חלק משם וחלק מאתרים אחרים.
אבל לפני זה הייתי עושה לפני כל אימון 3 מתיחות מהאשכול הזה ו3 אחרים ( כאילו הוספתי לי רק 3 לכל יום )

עריכה:
אההה מאמן , כע שאלתי ,אבל לא סומך עליו
כל הזמן אומר לי להפסיק עם הסקוואט , כי אני כל הזמן נפצע, אפילו הוא אמר שאני עשיתי נכון אז.
הוא אמר לי שזה עומס של משקל , בזה יחסית הוא צודק ( זוקפי הגב שלי חלשים ואני בטוח בזה... )
הוא אומר לי שאני צעיר ואני רקמ תפתח , שסקוואט ודדליפט לא טוב בשבילי וכו'..
כבר די נמאס לו ממני , כל הזמן הוא אומר לי דברים ואני לא מקשיב לו.

עריכה 2 :
אפשר עזרה?
ולמרות שיש שם ילדים קטנים יותר ממני שעושים סקוואט ודדליפט , הוא נטפל רק עליי...
בגלל שאני היחיד שם שבאמת מעמיס עליי משקל , אני עושה משקל יחסית שהוא כמו 5RM ל-8 חזרות... ( למרות שזה נשמע מוזר )
כל השאר כאילו גם מעמיסים אבל פחות...

מה?
כאילו זה?
הסיפור שלי עם הפיריפורמיס
התחלתי לעשות לאחרונה איזה 9מתיחות , חלק משם וחלק מאתרים אחרים.
אבל לפני זה הייתי עושה לפני כל אימון 3 מתיחות מהאשכול הזה ו3 אחרים ( כאילו הוספתי לי רק 3 לכל יום )

עריכה:
אההה מאמן , כע שאלתי ,אבל לא סומך עליו
כל הזמן אומר לי להפסיק עם הסקוואט , כי אני כל הזמן נפצע, אפילו הוא אמר שאני עשיתי נכון אז.
הוא אמר לי שזה עומס של משקל , בזה יחסית הוא צודק ( זוקפי הגב שלי חלשים ואני בטוח בזה... )
הוא אומר לי שאני צעיר ואני רקמ תפתח , שסקוואט ודדליפט לא טוב בשבילי וכו'..
כבר די נמאס לו ממני , כל הזמן הוא אומר לי דברים ואני לא מקשיב לו.

עריכה 2 :
אפשר עזרה?
ולמרות שיש שם ילדים קטנים יותר ממני שעושים סקוואט ודדליפט , הוא נטפל רק עליי...
בגלל שאני היחיד שם שבאמת מעמיס עליי משקל , אני עושה משקל יחסית שהוא כמו 5RM ל-8 חזרות... ( למרות שזה נשמע מוזר )
כל השאר כאילו גם מעמיסים אבל פחות...
Rm5 8 חזרות? רמ5 זה המשקל שאתה יכול להרים ל5 חזרות

תגיד, אחרי דדליפט יש לך מושג עם זה טבעי שאני מרגיש את עצם הזנב ?
הגב עובד כמייצב והוא עובד מאוד חזק בדדליפט, ואחרי הסט אני לא מרגיש כאבים אני מרגיש את עצם הזנב והגב תחתון כאילו הם נתפסו.

• פותח/ת השרשור
כאילו כע אני יודע שRM5 זה המשקל ל-5 חזרות , אבל אם לא הייתי נח הרבה שניות בין כל חזרה אין סיכוי שהייתי מצליח תחרא.
רק אמרתי את זה כאילו כדי להדגיש שזה קשה.

והכאבים זה בגב התחתון לא בעצם הזנב התבלבלתי... אז היה לי בעצם הזנב.
ולזה שרשם שני , בקישור שהבאתי בסיפור עם הפריפרמיס תסתכל שם , תעשה תמתיחות , הכאבים יעברו
מניסיון 😃
תעשה מתיחות פעם ביום את כל מה שיש שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית