עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מלבד העובדה שיש מאגר גליקוגן כמו שציינת גם בכבד, וגם ספיחת נוזלים לתוך מחזור הדם בגלל פחמימות "פשוטות", זאת נקודה מעניינת . לא יודע לענות על זה.אבל גם הן גורמות לספיחת מים אל תוך השריר (וקצת לכבד) בגלל ששם נצבר הגליקוגן, כך שהטיעון לגבי הקריאטין אמור לעבוד גם לגבי פחמימות. לא?
זה עדיין לא אומר שהקריאטין הוא זה שמסתיר את החיטובים, תאשים את המים ומינרלים.לפי מה שאני הבנתי, בגלל שקריאטין דורש ממך לשתות הרבה מאוד מים ולא כל המים הולכים לשריר אז יש גם עליה כללית בנוזליות
קריאטין מכניס את הנוזלים לתוך השריר ולכן גורם לחיטובים טובים יותר בדיוק כמו שהפחמימות עושות - זו בדיוק הסיבה למה לפני תחרויות פיטנס וצילומים, דוגמנים אוכלים כמויות מטורפות של פחמימות. מה שמכונה "ייבוש"
ב-י-ד-י-ו-ק אותו הדבר.אבל גם הן גורמות לספיחת מים אל תוך השריר (וקצת לכבד) בגלל ששם נצבר הגליקוגן, כך שהטיעון לגבי הקריאטין אמור לעבוד גם לגבי פחמימות. לא?
ברור שכשלא שותים הגוף יתייבש בדיוק כמו שגם אני כתבתי קודם בהקשר של קריאטין. השאלה היא ברגע שכן שותים, כלומר לא כהכנה לתחרות, האם המראה יהיה נוזלי. לדעתי כשמדובר בפחמימות פשוטות זה כן ייתן מראה נוזלי, מהסיבה שכתבתי למעלה שקשורה במחזור הדם. אולי יש עוד סיבות, אני לא יודע.קריאטין מכניס את הנוזלים לתוך השריר ולכן גורם לחיטובים טובים יותר בדיוק כמו שהפחמימות עושות - זו בדיוק הסיבה למה לפני תחרויות פיטנס וצילומים, דוגמנים אוכלים כמויות מטורפות של פחמימות. מה שמכונה "ייבוש"
תראה אם שותים מים אז גם לא מגיעים לשייפ שיא, אני חושב שכל עוד ואתה לא דוגמן פיטנס או בודיבילדר אין באמת גם סיבה להגיע לשייפ שיא כזה, וזו הסיבה העיקרית למה אין גם על מה לדון על "נוזליות" כל כך, זה לא קריטי למראה.ברור שכשלא שותים הגוף יתייבש בדיוק כמו שגם אני כתבתי קודם בהקשר של קריאטין. השאלה היא ברגע שכן שותים, כלומר לא כהכנה לתחרות, האם המראה יהיה נוזלי. לדעתי כשמדובר בפחמימות פשוטות זה כן ייתן מראה נוזלי, מהסיבה שכתבתי למעלה שקשורה במחזור הדם. אולי יש עוד סיבות, אני לא יודע.
באחוזי שומן נמוכים מאוד (8-9 ומטה), כן זה ישפיע קצת על המראה. באחוזי שומן שאנחנו מדברים עליהם בדרך כלל 10+, זה במידה מאוד זניחה, מה שמשפיע על המראה הנוזלי זה כמות הפחמימות.
לידע כללי מומלץ בלי קשר לקריאטין לשתות 3-4 ליטר ביום אז תהיה בטוח 3-4 ליטר ביום זה לא מה שפוגע במראהכשאתה שותה 3-4 ליטר נוזלים ביום כדי לפצות על הקריאטין באמת נראה לך שכל הכמות הזאת תתחלק לשתן ולספיגת שריר? מדובר על כמויות גדולות מאוד, ברור שתהיה עליה ברמת הנוזליות, במיוחד אצל אנשים שליתר בטחון שותים הרבה בתקופה הזאת.
זה נקרא העמסה, שמגיעה לאחר הייבוש.לפני תחרויות פיטנס וצילומים, דוגמנים אוכלים כמויות מטורפות של פחמימות. מה שמכונה "ייבוש"
טעות ענקית, להפך לפני העמסה אתה חייב נתרן, אם אתה הולך להעמיס כמויות גדולות של מים אתה חייב לשמור על יחס איזוטוני בדם, או שבא לך למות מהרעלת מים.זה נקרא העמסה, שמגיעה לאחר הייבוש.
בשלב הייבוש מוציאים את כל הנוזלים גם מהשריר בעזרת תפריט דל נתרן ודל פחמימה, משתנים, משחק בצריכת המים ואימונים מחזוריים/על מחזוריים
לא הבנתי, אתה מנסה להוכיח שמה שאמרתי הוא נכון?לאחר שכל הנוזלים יצאו גם מהשריר והתקבל מראה יבש אך שטוח, מעמיסים פחמימה כדי לגרום לגוף המיובש להחזיר את כל הנוזלים שנצרכים אך ורק לשריר ולא בין שכבת העור לשריר או לכבד, מה שנותן פאמפ רציני ומדגיש את ההפרדות.
אם זה נותן מראה גדול למה כתבת את זה:זה גם נותן מראה גדול יותר בכללי, עקב ספיחת הנוזלים לשריר.
למה שיפריעו? הרגע כתבת שהם גורמים לי להראות גדול יותר.אלא אם כן אתה רוצה לעשות בוק בסוף החיטוב, עולה לתחרות, או מתכנן ללכת לים הרבה וממש מפריעים לך הנוזלים
אני חושב שכל עוד ואתה לא דוגמן פיטנס או בודיבילדר אין באמת גם סיבה להגיע לשייפ שיא כזה,
לקרוא לזה ריקון והעמסה במקום ייבוש והעמסה שקראתי לא מוציא אותך יותר צודק.טעות ענקית, להפך לפני העמסה אתה חייב נתרן, אם אתה הולך להעמיס כמויות גדולות של מים אתה חייב לשמור על יחס איזוטוני בדם, או שבא לך למות מהרעלת מים.
לא הבנתי, אתה מנסה להוכיח שמה שאמרתי הוא נכון?
אם זה נותן מראה גדול למה כתבת את זה:
למה שיפריעו? הרגע כתבת שהם גורמים לי להראות גדול יותר.
בקיצור רק לפרוטוקול הייבוש נראה לי שאתה עושה סלט,
הרעיון של הייבוש הוא להכניס את כל הנוזלים החוץ תאיים לתוך התא השרירי, לכן מחולק לשני שלבים:
שלב הריקון: בו אתה מעוניין לרוקן את מאגרי הפחמימות, לכן מורידים בהדרגה פחמימות ושותים הרבה מים וגם נתרן כדי שוב לשמור על רמה איזוטונית בריאה, וגם כי בדרך כלל משתזפים בזמן הזה, בזמן זה מוסיפים המון אירובי כדי לרוקן עוד את המאגרים.
שלב העמסה: לאחר הריקון הגוף צמא לפחמימות, מורידים בהדרגה את המים והנתרן, ומתחילים להעמיס פחמימות, כל גרם פחמימה סופח כמה גרמים של מים, ואז כל הנוזלים החוץ תאיים נכנסים לתוך השריר, ואז המראה נראה יבש וחטוב.
כל התהליך הזה הוא פיק רגעי, מה שמכונה "שייפ שיא" כי אחרי התחרות/צילומים אתה שותה בקבוק מים והשייפ כבר לא בשיא, לכן כתבתי ואני מצטט:
לא. זה מכונה העמסה. זה הדבר היחיד שרציתי לתקן בהודעה.אוכלים כמויות מטורפות של פחמימות. מה שמכונה "ייבוש"
הבנתי אותך, הכוונה שלי הייתה שזה חלק מתהליך הייבוש באופן כללילקרוא לזה ריקון והעמסה במקום ייבוש והעמסה שקראתי לא מוציא אותך יותר צודק.
קרא שוב את החלק שציטטתי מההודעה שלך:
לא. זה מכונה העמסה. זה הדבר היחיד שרציתי לתקן בהודעה.