הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שני סוגי סקוואט מה עדיף לרגליים ?

1. אני ממש לא מסכים עם ביסט בנוגע לכל דבר. אשמח אם תוכל להתייחס אלי כאל בנאדם עצמאי שמבטא את הדעות של עצמו על פי המקורות שנשמעו לו האמינים ביותר
2. העניין של ההאמסטרינג היה חדש לי, להזכירך, לא עברתי קורס מאמנים בוינגייט וללמוד ספרות על מכניקה ופיזיולוגיה של השריר לבד מאפס זה לא דבר פשוט, אז עשיתי טעויות ולמדתי מהן ועכשיו אני יודע יותר טוב.
3. מצטער אבל באמת שאין לי כוח לקרוא את כל השרשור הארוך הזה. יש מצב למקור קצת יותר ישיר שבו ריפטו אומר "צריך לאכול 7000 קלוריות ולהגיע ל30% שומן"? עברתי ברפרוף על 2 העמודים הראשונים ולא ראיתי עדיין את ריפטו נותן עצות על תזונה.
4. מהמילה "לסכם" כבר התחלת לזרוק שטויות לאוויר אז אני לא מתכוון אפילו להגיב על זה.

4. אכן שטויות. רק שהשטויות לא שלי. אתה מוזמן לדפדף לעמוד או שניים האחרונים ולראות את הסיכומים בעצמך. ולו היית עובר כמה עמודים בשרשור היית רואה קישור למאמר שכולו הטפה אחת ארוכה לאכול לא רק כפי יכולתך, אלא עד כפי הקאתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית