הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי מזון

• פותח/ת השרשור yLewks
  • פורסם בתאריך

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
קשה לי להגיע למספר הקלוריות היומי שאני צריך
אני צריך להגיע ל2900-3000 קלוריות ביום וממש קשה לי ><
אני מנסה לאכול ולאכול אבל אתם יודעים יש גבול לכמה אפשר לאכול, לפעמים אני מנסה לאכול ארוחות ענקיות שלוקחות לי שעה לאכול (כי אני בנאדם בלי כל כך הרבה תאבון)

גיינר או אבקות חלבון? אפשר פירוט בבקשה?
שמעתי שבגיינר יש מלא סוכרים וזה לא בריא, זה נכון?
תודה לעוזרים ^-^

• פותח/ת השרשור
FoodsDictionary - מחשבון קלוריות

תחפש כאן כל דבר שנכנס לך לתפריט לפי גרמים/קלוריות. אתה יכול גם לקנות משקל מטבח קטן ולמדוד
ממש מוזר עשיתי את האורז וחזה עוף ואת מה שאכלתי בבוקר ויש לי רק 96 גרם חלבון ו 80 פחמימה... איך לעזאזל אני משלים ל 435 פחמימות
זה כל כך מתסכל 🫤😭

נגיד אני לוקח אורז מהקופסא (כאילו אורזמ וכן ששמתי במקרר) אז לחשב לפי כוסות או לא?
חביתה /ירקות גם יש שם? ופירות? פסטה בולונז ? XD אני ממש לחוץ מזה >< אין לי מושג מה אני עושה אני נלחץ יותר ממה שצריך
יש שם הכל. ואני אישית משתמש במשקל מזון לחישובים מדויקים יותר

• פותח/ת השרשור
יש שם הכל. ואני אישית משתמש במשקל מזון לחישובים מדויקים יותר
חישבתי באפליקציה וכבר עכשיו עוד שנייה סיימתי O-O לא ידעתי שאני אוכל כל כך הרבה XD
תודה רבה בנאדם! ולכל האנשים האחרים שעזרו פה בפוסט תודה תודה תודה! D:

חישבתי באפליקציה וכבר עכשיו עוד שנייה סיימתי O-O לא ידעתי שאני אוכל כל כך הרבה XD
תודה רבה בנאדם! ולכל האנשים האחרים שעזרו פה בפוסט תודה תודה תודה! D:
בכיף. תתחיל לשחק באפליקציה לבדוק את כל האופציות. יש שם המון דברים ואתה יכול לבדוק הכל עד הויטמין האחרון. באמת אפליקציה הכי שווה שאי פעם הורדתי 😃

פרפקט 3000 זה גיינר? XD
אני באמת צריך קצת שומן למה אין לי מושג איך לצרוך שומן בכלל
אני צורך רק פחמימות וחלבונים (בשר) ופירות וירקות

יש מלא מחשבוני קלוריות שיתנו לך כיוון כמה קלוריות בערך צברת לפי פריטי מזון
וכן פרפקט 3000 זה גיינר ואתה באמת לא חייב גיינר אם אתה יודע שאתה יכול לצרוך מספיק קלוריות
ואתה גם לא חייב אבקת חלבון אם אתה מצליח לצרוך מספיק חלבונים אבל זה לא יזיק אלה רק יעזור..
תקרא מאמרים מה כדי לאכול כל יום מינרלים ויטמינים שומנים וכ'ו ושיהיה בהצלחה גבר 😃

התוסף הטוב ביותר להשלמת ערכים קלוריים הוא חמאת בוטנים.
באמממממממ!!!
סוף סוף צדיק בסדוםםם!!!!
תשובה מדוייקת אבל שוב:
אני לא יכול להעניק לך פAק*נג מוניטין:
התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

באמממממממ!!!
סוף סוף צדיק בסדוםםם!!!!
תשובה מדוייקת אבל שוב:
אני לא יכול להעניק לך פAק*נג מוניטין:
התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.
זה בסדר יש לי כבר בשפע 😃

אין לי מושג אם אתה ציני XD *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* זה נראה כל כך ציני (מה עם חמאת בוטנים + לחם? או קופסאת קוטג לבית ספר גם)
רציני לגמריי. חמאת בוטנים זה אח.
ותעשה טובה תפסיק להתשמש בסיימלים נכים:" XD O-O"
יש לך פה שפע של סיימלים.

אין לי מושג אם אתה ציני XD *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* זה נראה כל כך ציני (מה עם חמאת בוטנים + לחם? או קופסאת קוטג לבית ספר גם)
רציני לגמרי. אני אישית אוהב לצרוך חמאת בוטנים עם כפית בלי פרוסת לחם מגעילה שתפריע לי לצרוך יותר חמאת בוטנים.

רציני לגמרי. אני אישית אוהב לצרוך חמאת בוטנים עם כפית בלי פרוסת לחם מגעילה שתפריע לי לצרוך יותר חמאת בוטנים.
אני בול ככה!!
תמיד ששואלים אותי למה לעזאזל אני אוכל חמאת בוטנים עם כף ולא עם פרוסת לחם אני עונה: "אם אתה מערבב משהו טעים עם משהו מגעיל הוא נהיה בטעם בסדר, אז למה פשוט לא לאכול את הטעים לבד?"
😃

אני בול ככה!!
תמיד ששואלים אותי למה לעזאזל אני אוכל חמאת בוטנים עם כף ולא עם פרוסת לחם אני עונה: "אם אתה מערבב משהו טעים עם משהו מגעיל הוא נהיה בטעם בסדר, אז למה פשוט לא לאכול את הטעים לבד?"
😃
צריך מתישהו להפגש על חמאת בוטנים 😃

כמה בערך לאכול כל יום? חצי או את כל הקופסא? 😋🍴
חצי קןפסא ממוצעות משאר ( 250 גרם ) תניב לך באזור -
1200 קל +-
55 חלבון +-
60~65 שומן
ובאזור ה40 פחמימה נדמה לי.
בהנחה שאתה ממשיך לאכול לאורך היום כרגיל והחמאת בוטנים היא תוספת זה יספיק בשבילך לפלוס קלורי מכובד . סתכלעל זה כנשנוש, רק שהוא ממש חיובי בניגוד לשאר נישנושים.
העדפה שלי היא סקיפי עם שברי בוטנים אבל גם החלקה הולכת חזק

• פותח/ת השרשור
צריך מתישהו להפגש על חמאת בוטנים 😃
חצי קןפסא ממוצעות משאר ( 250 גרם ) תניב לך באזור -
1200 קל +-
55 חלבון +-
60~65 שומן
ובאזור ה40 פחמימה נדמה לי.
בהנחה שאתה ממשיך לאכול לאורך היום כרגיל והחמאת בוטנים היא תוספת זה יספיק בשבילך לפלוס קלורי מכובד . סתכלעל זה כנשנוש, רק שהוא ממש חיובי בניגוד לשאר נישנושים.
העדפה שלי היא סקיפי עם שברי בוטנים אבל גם החלקה הולכת חזק
הייתי אתמול באימון של ה SS והיום אני לא מרגיש כאבים (כאילו שתפוס לי) או שקשה לי בכללי בשריר.. ודיי עבדתי חזק, חוץ מהגב בגלל הדדליפט מרגיש לי כאילו לא עבדתי אתמול על החזה והרגליים ><

הייתי אתמול באימון של ה SS והיום אני לא מרגיש כאבים (כאילו שתפוס לי) או שקשה לי בכללי בשריר.. ודיי עבדתי חזק, חוץ מהגב בגלל הדדליפט מרגיש לי כאילו לא עבדתי אתמול על החזה והרגליים ><
זה בסדר גמור, יש אימונים כאלה ויש אימונים שירגישו לך קלילים ויום למחרת תרגיש תפוס , הכל בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית