עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשבנאדם חושב על לא לשבור מקביל בשביל שלא יהיה לו באט ווינק, אז עדיף שימקם את המוט גבוה יותר על הגב,
בכלל אולי אפילו היי באר, הנטיה קדימה יוצרת באט ווינק.
גם ההסתכלות למטה לרצפה ולא למטה קדימה עלולה למנוע זקיפות.
בנוגע למתיחות שעוזרות לבאט ווינק, מצאתי על עצמי שאלה עזרו לי באופן מדהים.
שתי הראשונות.
מה זה משנה? אם זה עושה את העבודה למה לא?אני לא מאמין שהבאת סרטון של אליוט
מה הבעיה באליוט?אני לא מאמין שהבאת סרטון של אליוט
הוא בילדר ,עחימה הבעיה באליוט?
ברוסיאנס במיטבומה הבעיה באליוט?
הבחור אמר שהוא ניסה את מה שהוא אמר ועזר לו מה עוד אתה רוצה?ברוסיאנס במיטבו
@DudiTheKing ניסיתי להשתמש יותר בהיפ דרייב, זאת התוצאה. לדעתי נראה בסדר וגם העומק סביר אבל אני לא אוהב את מה שקורה לגב התחתון שלי בחלק מהחזרות
כשאני מנסה לשבת יותר אחורה אני מקטין את הזווית בין הירכיים בצורה בלטי נשלטת וזה יוצר אצלי באט ווינק מאוד רציני. אני לא יודע מה לעשות עם זה, אז מנסה לעשות אדפטציה ולהגיע למצב שיגרום את הנזק הקטן ביותר. אם אתה חושב שזה יעזור, אצלם סט שבו אני מנסה לשבת עוד יותר אחורה.אתה צריך להתיישב יותר אחורה.
אני מניח את המוט על פי הספר, יוצר ארונית שבה הוא יישכב בצורה יציבה. לגבי המבט, יש לי בעיה עם כלובים שנמצאים ממש מול המראה, אשתדל לשפר את זה לפעם הבאה.אני חושב שאתה מחזיק נמוך מידי את המוט, ואתה מסתכל יותר מידי למטה.
המטרה שהצבתי לעצמי היא לא ליצור באט ווינק בכל מחיר. אני מנסה לפתור בעיות אחת אחת.מיקום המוט נראה לי בסדר.
אתה צריך לשבת יותר אחורה כעיקרון וזהו. אתה בטוח לא רוצה לשבור מקביל? (למה?)
אולי אתה צודק וזאת אחת הסיבות.בכלל אולי אפילו היי באר, הנטיה קדימה יוצרת באט ווינק.
ניסיתי גם את הוריאציות האלה. בכל הוריאציות יש את אותן הבעיות וזה לא עזר לי לתקן אותן. חוץ מזה הרוב אמרו לי להצר עמידה כשנעמדתי ברוחב רחב מדיתרחיב את העמידה שלך
תתחיל את התנועה עם הברכיים כלפי חוץ ואז תתישב
חוץ מזה נראה בסדר גמור
בסרטון הקודם לא ישבתי אחורה אלה גרמתי למתיחה בעזרת ההוצאה של הברכיים. פה אשכרה ניסיתי לשבת אחורהבסרטון הזה ניסית לתקן את ההתיישבות אחורה?
אם מישהו יכול לעזור לי זה אד קואן. אפנה חצי שעה כשיתפנה קצת זמן ואצפההכוונה שלי לא הייתה היפ דרייב ביציאה מהבור אלא להתיישב אחורה בירידה ולבצע פשיטה מקסימלית
אפרופו נטייה קדימה,אולי אתה צודק וזאת אחת הסיבות.
ננסה מה יש לי להפסיד 😃יכול להיות ששווה לך לבדוק, על משקל קל אם אתה מרגיש הבדל.
לא כל כך הבנתי את הכוונה שלך.כשאני מנסה לשבת יותר אחורה אני מקטין את הזווית בין הירכיים בצורה בלטי נשלטת וזה יוצר אצלי באט ווינק מאוד רציני. אני לא יודע מה לעשות עם זה, אז מנסה לעשות אדפטציה ולהגיע למצב שיגרום את הנזק הקטן ביותר. אם אתה חושב שזה יעזור, אצלם סט שבו אני מנסה לשבת עוד יותר אחורה.
סבבה, אצלם סט עם אולסטאר.תצלם סט עם נעליים שטוחות אם יש לך (או יחף אפילו).
גם אני דיי בטוח בזהאני די בטוח שיהיה לך מאוד מאוד קשה להחזיק את העקבים על הרצפה
אני לא יודע כמה סבלנות כבר נשארה לי לתרגולים על משקלים נמוכים... למה שאני לא אתרגל תוך עליה במשקלי העבודה?אני ממליץ לך להתחיל לעבוד מחדש במשקלים נמוכים יותר עם נעליים שטוחות ולתרגל את ההתיישבות אחורה
לא הייתי יציב כשעבדתי עם האולסטארס. הADIPL פתרו את הבעיה.למרות שאני בכלל לא בטוח מה התרומה שלהם ב-LB
ה Adipower ? פחות טובים ל LB בגלל ההגבהה ?למרות שאני בכלל לא בטוח מה התרומה שלהם ב-LB
לא אמרתי שפחות טובים, פשוט לדעתי עדיף ללמוד את הטכניקה של ה-LB בלי ההגבהה, בשביל לא לקבל הרגלים רעים.ה Adipower ? פחות טובים ל LB בגלל ההגבהה ?
לא ממש מפריע שתהיה קצת לא יציב בהתחלה, לדעתי יותר חשוב שתלמד להתיישב בצורה נכונה.סבבה, אצלם סט עם אולסטאר.
גם אני דיי בטוח בזה
אני לא יודע כמה סבלנות כבר נשארה לי לתרגולים על משקלים נמוכים... למה שאני לא אתרגל תוך עליה במשקלי העבודה?
לא הייתי יציב כשעבדתי עם האולסטארס. הADIPL פתרו את הבעיה.
אוקיי אז אעלה ביום שלישי סרטון של נסיון לשבת נכון במשקל של 40 קילו. אתייג אותך פה כשיהיה מוכן.לא ממש מפריע שתהיה קצת לא יציב בהתחלה, לדעתי יותר חשוב שתלמד להתיישב בצורה נכונה.
זה גם מה שאני אמרתי. אני עשיתי את התיקון לסקוואט הזה לפי ההמלצות שנתנו בסקוואט הקודם וידעתי שזה רק ידפוק את הטכניקה... בכל מקרה, לפרוטוקול אתן צילום עם משקל נמוך וצילום עם משקל גבוה בנסיון לשפר את זהובכן...
אמרתי כבר בסרטון הקודם שהייתי רוצה לראות אותך מציב את הברכיים במקום קצת יותר מהר, ומתיישב אחורה.
אני לא חושב שיש מקום להרחיב את העמידה, אולי רק לשלוח ברכיים עוד טיפה החוצה.
אני מסכים שיש מצב שנעליים שטוחות יהיו טובות יותר לצורך הזה מאשר האדיפאוור.
אבל בסרטון האחרון - זה לא היפ דרייב. אני ממש לא אוהב מה שקורה לגב התחתון שלך.
אתה עולה עם האגן אבל לא עם החזה במקביל, ונוצר לך היפראקסטנשיין מאד לא יפה.
אתה צריך לעלות בצורה יותר נשלטת ולהחזיק גב ובטן חזק בעליה.
הסרטון הקודם היה טוב יותר מזה.