הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה סקוואט 100 קילו

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מעניין, תרחיב, או שיש מקום בפורום שכבר סיפרת על זה?
הגעתי יום יפה אחד למצב שאני לא יכול ללכת. כל צעד שאני עושה על ידי תנועה של הרגל גורם לכאבים עצומים בגב התחתון. הייתי הולך כמו צולע כמה שבועות עד שהחלטתי לפנות לרופא ואז בפיזיותרפיה זה השתפר למרות שזה מלווה בנסיונות לחזור לעשות סקוואט שרק גרמו לרע כי קודם לא עשיתי את זה בצורה חכמה.

הגעתי יום יפה אחד למצב שאני לא יכול ללכת. כל צעד שאני עושה על ידי תנועה של הרגל גורם לכאבים עצומים בגב התחתון. הייתי הולך כמו צולע כמה שבועות עד שהחלטתי לפנות לרופא ואז בפיזיותרפיה זה השתפר למרות שזה מלווה בנסיונות לחזור לעשות סקוואט שרק גרמו לרע כי קודם לא עשיתי את זה בצורה חכמה.
בטוח שזה זה?
אולי זה פיריפורמיס?

• פותח/ת השרשור
מניסיון קל עם תסמינים קלילים של פריפורמיס, לי עזר לפאום רלר לו את הנשמה (פאום רולר)
ופשוט לנוח על הפאום ולתת לשריר לרפות עליו.

גם היה לי דלקת בסאקרואליום בגלל המלצרות, אבל זה לא קשור.

• פותח/ת השרשור
מניסיון קל עם תסמינים קלילים של פריפורמיס, לי עזר לפאום רלר לו את הנשמה (פאום רולר)
ופשוט לנוח על הפאום ולתת לשריר לרפות עליו.

גם היה לי דלקת בסאקרואליום בגלל המלצרות, אבל זה לא קשור.
תודה על העצה. לפני כחודש כשבפעם האחרונה היו לי כאבים רציניים באזור החלטתי שאני משתמש בכל המידע שלמדתי עליה כדי להחלים. עשיתי במהלך החודשים רשימה של טריגרים שגרמו לשיפור ושל כאלה שגרמו לרע ואז התחלתי סשן של "ריפטוטרפיה" שבו ביצעתי לו או באר סקוואט במשקלים של עד 60 קילו ומנסה לדאוג שהגוף יבצע רק תנועות שהראו סימפטומים חיוביים במהלך החודשים שניסיתי להחלים, וחייב לציין, שזה עבד מעולה עד עכשיו 😃
בהזדמנות ארכוש ראמבל רולר שיהיה לי למתיחות אבל כרגע קצת יקר לי עם כל הבזבוזים של האוניברסיטה

תודה על העצה. לפני כחודש כשבפעם האחרונה היו לי כאבים רציניים באזור החלטתי שאני משתמש בכל המידע שלמדתי עליה כדי להחלים. עשיתי במהלך החודשים רשימה של טריגרים שגרמו לשיפור ושל כאלה שגרמו לרע ואז התחלתי סשן של "ריפטוטרפיה" שבו ביצעתי לו או באר סקוואט במשקלים של עד 60 קילו ומנסה לדאוג שהגוף יבצע רק תנועות שהראו סימפטומים חיוביים במהלך החודשים שניסיתי להחלים, וחייב לציין, שזה עבד מעולה עד עכשיו 😃
בהזדמנות ארכוש ראמבל רולר שיהיה לי למתיחות אבל כרגע קצת יקר לי עם כל הבזבוזים של האוניברסיטה
ראמבל זה טוב אבל בגלל השפיצים אני אני לא משתמש בו כל הזמן.
וסתם רולר של פלקס לפעמים עובד לי יותר מדויק.

• פותח/ת השרשור
ראמבל זה טוב אבל בגלל השפיצים אני אני לא משתמש בו כל הזמן.
וסתם רולר של פלקס לפעמים עובד לי יותר מדויק.
אתייעץ איתך בנוגע לקניית קולר כשאחליט סוף סוף לרכוש אותו 😃

אתייעץ איתך בנוגע לקניית קולר כשאחליט סוף סוף לרכוש אותו 😃
יש לי מוכר טוב באיביי שקניתי ממנו ראמבל.

אבל האמת כדור טניס עושה את העבודה הכי אכזרית לפיריפורמיס.

• פותח/ת השרשור
סליחה שלא התייחסתי לכל ההערות שלכם, היה אימון לחוץ בזמן היום אז ויתרתי על נסיון עם אולסטארס, צילמתי סט עם 80 ללא חגורה וסט של 110 עם. ניסיתי להרים את המוט קצת יותר למעלה, לשנות טיפה את המבט ולרדת יותר עם התחת אחורה, בכל הסטים. עדיין יש פלקשן בתחתית, אבל השאלה שלי אליכם היא כזאת, האם הפאקים שלי בטכניקה לדעתכם קריטיים מבחינת פוטנציאל לפציעה, או שזה לא משהו רציני שדופק את עמוד השדרה שלי מבחינה אנטומית ואני יכול להמשיך לעבוד ככה?
סקוואט 80 ללא חגורה (2 חזרות אחרונות לא צולמו טוב)

סקוואט 110 עם חגורה

תודה!
@stitch @shahar18 @DudiTheKing

סליחה שלא התייחסתי לכל ההערות שלכם, היה אימון לחוץ בזמן היום אז ויתרתי על נסיון עם אולסטארס, צילמתי סט עם 80 ללא חגורה וסט של 110 עם. ניסיתי להרים את המוט קצת יותר למעלה, לשנות טיפה את המבט ולרדת יותר עם התחת אחורה, בכל הסטים. עדיין יש פלקשן בתחתית, אבל השאלה שלי אליכם היא כזאת, האם הפאקים שלי בטכניקה לדעתכם קריטיים מבחינת פוטנציאל לפציעה, או שזה לא משהו רציני שדופק את עמוד השדרה שלי מבחינה אנטומית ואני יכול להמשיך לעבוד ככה?
סקוואט 80 ללא חגורה (2 חזרות אחרונות לא צולמו טוב)

סקוואט 110 עם חגורה

תודה!
@stitch @shahar18 @DudiTheKing

אז זה כן קשור למשקלים
בסרטון הראשון למרות שבקושי רואים משהו יש פחות פלקשן ויש שיפור בהתיישבות אחורה (למרות שאפשר עוד)
הצעתי לך את דעתי
להוריד משקלים בלי לפחד ולחשוש ולהתבאס שהמשקל נמוך, זה בשביל מטרה חשובה יותר.
במשקלים נמוכים (לא להתבייש להתחיל מ60 ק"ג) לתרגל ישיבה אחורנית, למתוח את האמסטרינג מקסימלית, לתת לאגן להוביל את התנועה, להרחיב טיפה עמידה ולצלם כל סט בשביל שתדע איפה אתה עומד, ברגע שאין התעגלות להוסיף משקלים, לא יותר מ5 ק"ג לאימון + גוד מורנינג כתרגיל עזר בחזרות גבוהות עם דגש על נעילת הגב לאורך כל התנועה + גמישות

אז זה כן קשור למשקלים
בסרטון הראשון למרות שבקושי רואים משהו יש פחות פלקשן ויש שיפור בהתיישבות אחורה (למרות שאפשר עוד)
הצעתי לך את דעתי
להוריד משקלים בלי לפחד ולחשוש ולהתבאס שהמשקל נמוך, זה בשביל מטרה חשובה יותר.
במשקלים נמוכים (לא להתבייש להתחיל מ60 ק"ג) לתרגל ישיבה אחורנית, למתוח את האמסטרינג מקסימלית, לתת לאגן להוביל את התנועה, להרחיב טיפה עמידה ולצלם כל סט בשביל שתדע איפה אתה עומד, ברגע שאין התעגלות להוסיף משקלים, לא יותר מ5 ק"ג לאימון + גוד מורנינג כתרגיל עזר בחזרות גבוהות עם דגש על נעילת הגב לאורך כל התנועה + גמישות
אני לא מסכים איתך בכלל, לא רואה שום בעיה של ישיבה אחורנית.
חוץ מזה להתיישב יותר אחורה (להגדיל זווית בין כף רגל לטיביה ולהקטין זווית בין הגב לירך)
רק יגרור יותר באט ווינק שכן המומנט שמופעל על הגב יגדל והוא הכוח המשמעותי בשמירה על אגן מסובב כלפי פנים.

מקס, תתאמן איתי פעם, יש מצב שאוכל לעזור לך, קשה מאדד בכתב.

הטכניקה שדיברת עליה, מנח הגוף הניטראלי וגב עליון פחות מכווץ, זה בדיוק מה שאמרתי לו שכדאי לו לנסות.
קח אותו להולמס 😆

הטכניקה שדיברת עליה, מנח הגוף הניטראלי וגב עליון פחות מכווץ, זה בדיוק מה שאמרתי לו שכדאי לו לנסות.
קח אותו להולמס 😆
היה לי משהו כזה כשחזרתי לעניינים, זה פשוט הרבה דיוקים קטנים שנוגים לתחתית.
ואגב מקס אם אתה מעוניין תחשוב על זה מהר כי מיום רביעי שבוע הבא זה יהיה "בוא ליפו"

אני לא מסכים איתך בכלל, לא רואה שום בעיה של ישיבה אחורנית.
חוץ מזה להתיישב יותר אחורה (להגדיל זווית בין כף רגל לטיביה ולהקטין זווית בין הגב לירך)
רק יגרור יותר באט ווינק שכן המומנט שמופעל על הגב יגדל והוא הכוח המשמעותי בשמירה על אגן מסובב כלפי פנים.

איך בדיוק אתה לא רואה בעיה עם הישיבה אחורנית?
בחזרות האחרונות הוא יותר נופל מהברכיים ובגלל זה רואים בבירור שהפלקשן מחמיר
תרגול עמידה רחבה יותר במשקלים נמוכים יותר תלמד אותו לעבוד יותר מהאגן

איך בדיוק אתה לא רואה בעיה עם הישיבה אחורנית?
בחזרות האחרונות הוא יותר נופל מהברכיים ובגלל זה רואים בבירור שהפלקשן מחמיר
תרגול עמידה רחבה יותר במשקלים נמוכים יותר תלמד אותו לעבוד יותר מהאגן
אני לא חושב שאתה כל כך יודע על מה אתה מדבר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית