הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רופא לא רוצה לתת מרשם לtamoxifen

• פותח/ת השרשור XedanX
  • פורסם בתאריך

XedanX

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
מה אפשר לעשות בשביל לקבל מרשם לטמוקסיפן
הרופא לא רצה לתת לי מרשם בשום אופן

אוי העולם היה כזה ורוד אם הייתי יכול ללכת לרופא משפחה שלי עם הרשימה של הסייקל שלי והחומרים של הPCT... ולקבל הכול במחירי קופה..
ועוד לקנות את זה בבית מרקחת..

WTF!!! למה צריך לסבך הכול??😣
אני מזהיר אותך, אל תשנה את התמונה.

מכיר מישהו שנמצא כרגע בטיפולי פוריות אצל פרופסור בבלינסון עקב שימוש ממושך בסטרואידים
הוא לא קיבל לא טמוקסי ולא כלומיד...גם לא HMG וכד'
נכון לרגע זה הוא מטופל בפרגניל וגונאל אף
עוקב בסקרנות 😉

מכיר מישהו שנמצא כרגע בטיפולי פוריות אצל פרופסור בבלינסון עקב שימוש ממושך בסטרואידים
הוא לא קיבל לא טמוקסי ולא כלומיד...גם לא HMG וכד'
נכון לרגע זה הוא מטופל בפרגניל וגונאל אף
עוקב בסקרנות 😉
אני גם מכיר את הבן אדם הזה , לפי מה ששמעתי הוא לקח גונל f למשך חודש וה fsh עלה לו מ 0.8 ל 2.9 שזה המון

אני גם מכיר את הבן אדם הזה , לפי מה ששמעתי הוא לקח גונל f למשך חודש וה fsh עלה לו מ 0.8 ל 2.9 שזה המון
מה שמעניין זה שהוא מטופל כבר 3 חודשים בפרגניל בדוז היסטטרי... ללא שום תופעת לוואי ועם תוצאות מרשימות (זה בחור שעשה כל טעות אפשרית בשימוש בסטרואידים!!! בלי לפספס אחת!)
טיפול בכלומיד וטמוקסי לא נראה כרגע באופק

מה שמעניין זה שהוא מטופל כבר 3 חודשים בפרגניל בדוז היסטטרי... ללא שום תופעת לוואי ועם תוצאות מרשימות (זה בחור שעשה כל טעות אפשרית בשימוש בסטרואידים!!! בלי לפספס אחת!)
טיפול בכלומיד וטמוקסי לא נראה כרגע באופק
תוכל לומר את שם הפרופסור המטפל?

חחחחחחחחחחחחחחחח ינשרו לך הביצים עד שתקבל מרופא משהו כזה.
תפנה לחמור שהביא לך את החומרים.
ודרך אגב.....
ביום שנשיג PCT מרופא משפחה תהיה לגיליזציה בישראל וחזירים מעופפים ינחתו על האדמה הקפואה של הגיהנום.
אני מחכה בקוצר רוח!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית