הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה

• פותח/ת השרשור gnt
  • פורסם בתאריך
אם הוא "לט יודע אם כדאי לו להיכנס לזה" אז עדיף בינתיים שלא יכנס לזה, ילמד את הנושא ויגש אליו מתוך הבנה ולא מתוך "המלצת רבנים".
צריך להתחיל איכשהו..
לא מכיר בן אדם אחד שנכנס לחדר כושר ולנושא התזונה עם הבנה אפילו חלקית בנושא. אין מה לבזבז את הזמן אם הוא רוצה לראות תוצאות שיתחיל לקרוא ולהתאמן.

צריך להתחיל איכשהו..
לא מכיר בן אדם אחד שנכנס לחדר כושר ולנושא התזונה עם הבנה אפילו חלקית בנושא. אין מה לבזבז את הזמן אם הוא רוצה לראות תוצאות שיתחיל לקרוא ולהתאמן.
זה בדיוק מה שרשמתי. אתה "מר הד" 😆...
שיהנה מכל רגע באימונים וילמד את הנושא.

אני מפחד להתחיל מסה, שאני יאכל יותר מדי פחמימות או שומנים ואז המשקל שאני עולה יהפוך לשומן ולא שריר
קודם כל הפחד לא מוצדק בגלל שאתה לא תקום בבוקר ופתאום תגלה שהפכת לשמן..
זה תהליך..

אם אתה לא יודע מה המטרות שלך אז כמו שtom רשם, תחכה עם זה קצת עד שתצבור ידע ותוכל להחליט מה אתה רוצה.

תהיה בטוח שהתהליך הוא לא פשוט ולא מהיר.. אין שום קסם. זה לא שתתחיל להתאמן וישר יופיעו קוביות/ישר תהפוך לשמן
אם הוא "לט יודע אם כדאי לו להיכנס לזה" אז עדיף בינתיים שלא יכנס לזה, ילמד את הנושא ויגש אליו מתוך הבנה ולא מתוך "המלצת רבנים".
אנחנו רק מנסים להסביר לו שהפחד שלו מפני מסה שהוא הציג בנושא- לא בהכרח מוצדק..
בסופו של דבר זו ההחלטה שלו בהתאם למטרות שלו

• פותח/ת השרשור
החלטתי שאני רוצה להתחיל מסה. איזה תפריט אני צריך לבנות, ממה הוא מורכב? ואני רוצה לעלות 5 קילו בערך כמה זמן יקח לי?

החלטתי שאני רוצה להתחיל מסה. איזה תפריט אני צריך לבנות, ממה הוא מורכב? ואני רוצה לעלות 5 קילו בערך כמה זמן יקח לי?
קודם כל כדאי שתרפרף במאמרים באתר
לרוב, התשובות שאתה מחפש יימצאו שם..
הנה אחד בנושא מסה-
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

השאלה היא באמת כמה התעסקות אתה מוכן להקדיש לעניין.. בגלל שאתה עוד צעיר, אולי כדאי לך להתחיל בגישה פחות נוקשה. (למרות שזה בסופו של דבר תלוי בהחלטה ובמטרות שלך!)
יש שבחרו בדרך היותר משוחררת ולא מקפידים על תפריט מדויק ופשוט מוודאים ע"י שקילה שבועית שהעלייה במשקל הייתה זו הרצויה.

כן זה חובה, ובגלל זה לא תראה ברחוב אנשים שהם לא במסה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל כדאי שתרפרף במאמרים באתר
לרוב, התשובות שאתה מחפש יימצאו שם..
הנה אחד בנושא מסה-
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

השאלה היא באמת כמה התעסקות אתה מוכן להקדיש לעניין.. בגלל שאתה עוד צעיר, אולי כדאי לך להתחיל בגישה פחות נוקשה. (למרות שזה בסופו של דבר תלוי בהחלטה ובמטרות שלך!)
יש שבחרו בדרך היותר משוחררת ולא מקפידים על תפריט מדויק ופשוט מוודאים ע"י שקילה שבועית שהעלייה במשקל הייתה זו הרצויה.

נראה לי אני פשוט יאכל הרבה ביום, יסתכל בערך התזונתי של כל מאכל אבל לא יקפיד יותר מדי על 2 גרם חלבון לקילו וכל זה, פשוט יאכל יותר חלבונים, שומן במידה קטנה ופחמימות כל יום 2200 קלוריות במשך חודש או כשאני יעלה חמש קילו ואז יעבור לחיטוב זה נשמע טוב?

וגם כמה פעמים אני צריך להתאמן כדי לדאוג שמה שאני עולה במשקל יהפוך לשריר?

נראה לי אני פשוט יאכל הרבה ביום, יסתכל בערך התזונתי של כל מאכל אבל לא יקפיד יותר מדי על 2 גרם חלבון לקילו וכל זה, פשוט יאכל יותר חלבונים, שומן במידה קטנה ופחמימות כל יום 2200 קלוריות במשך חודש או כשאני יעלה חמש קילו ואז יעבור לחיטוב זה נשמע טוב?

וגם כמה פעמים אני צריך להתאמן כדי לדאוג שמה שאני עולה במשקל יהפוך לשריר?
איך נראית התזונה שלך כרגע?
יש לך ארוחות יחסית מסודרות והמשקל נשאר יחסית מאוזן (לא יורד ולא עולה)?

וכשאתה רושם "אני יאכל הרבה ביום" - כדאי להיזהר קצת..
עדיף להעלות קלוריות בהדרגה - ורק אם המשקל נתקע להוסיף עוד!
ככה שהתוספת לא תהיה כזו משמעותית בהתחלה..

וחודש זה ממש ממש ממש קצת!
בגלל זה כדאי לך לחשוב טוב אם אתה מוכן.. מדובר על תהליך שהוא יכול להימשך חצי שנה.. כי העלייה במשקל צריכה להיות איטית

@Matty נראה לי משפה והלאה אתה תוכל לעזור לו יותר..🙄

נערך לאחרונה:
קודם כל הפחד לא מוצדק בגלל שאתה לא תקום בבוקר ופתאום תגלה שהפכת לשמן..
זה תהליך..
אם אתה לא יודע מה המטרות שלך אז כמו שtom רשם, תחכה עם זה קצת עד שתצבור ידע ותוכל להחליט מה אתה רוצה.

תהיה בטוח שהתהליך הוא לא פשוט ולא מהיר.. אין שום קסם. זה לא שתתחיל להתאמן וישר יופיעו קוביות/ישר תהפוך לשמן

אנחנו רק מנסים להסביר לו שהפחד שלו מפני מסה שהוא הציג בנושא- לא בהכרח מוצדק..
בסופו של דבר זו ההחלטה שלו בהתאם למטרות שלו
שכנעתם אותו... 😃
בפוסט אחד דיבר על חיטוב, מסה ו"אולי כלום".

הוא רק ילד
הוא לא צריך חיטוב ומסה
שיגע קצת בברזל , הוא לא מתכוון להתחרות בגיל 16 , הכל בסדר
אולי תוך חודש ימאס לו גם ויעבור לכדורגל במקום

תלך לחדר כושר, תהנה , אל תשבור את הראש, בלי לחץ מאף אחד
תאכל מה שאתה רוצה, תאכל זבל כל היום אפילו , תהנה כל עוד אתה צעיר

• פותח/ת השרשור
איך נראית התזונה שלך כרגע?
יש לך ארוחות יחסית מסודרות והמשקל נשאר יחסית מאוזן (לא יורד ולא עולה)?

וכשאתה רושם "אני יאכל הרבה ביום" - כדאי להיזהר קצת..
עדיף להעלות קלוריות בהדרגה - ורק אם המשקל נתקע להוסיף עוד!
ככה שהתוספת לא תהיה כזו משמעותית בהתחלה..

וחודש זה ממש ממש ממש קצת!
בגלל זה כדאי לך לחשוב טוב אם אתה מוכן.. מדובר על תהליך שהוא יכול להימשך חצי שנה.. כי העלייה במשקל צריכה להיות איטית

@Matty נראה לי משפה והלאה אתה תוכל לעזור לו יותר..🙄

כרגע אני ביום במינוסים של 1000 משהו כזה אולי קצת פחות
השאלה שהכי מעניינת אותי
אם אני קצת שמנמן יש צורך במסה?

אם אני קצת שמנמן יש צורך במסה?
החוק היבש אומר - אם אתה מרגיש שמן מדי תעשה חיטוב, אם אתה מרגיש שאתה לא שמן מדי תעשה מסה. זאת לא שאלה פילוסופית שצריך לשאול בפורום. זה אמור לבוא ממך

• פותח/ת השרשור
החוק היבש אומר - אם אתה מרגיש שמן מדי תעשה חיטוב, אם אתה מרגיש שאתה לא שמן מדי תעשה מסה. זאת לא שאלה פילוסופית שצריך לשאול בפורום. זה אמור לבוא ממך

אם אני מרגיש שמן, אז אם אני יעשה חיטוב ויתאמן זה יהיה בדיוק כמו לעשות מסה ואחר כך חיטוב?

יהיה לי תוצאות טובות?

אם אני מרגיש שמן, אז אם אני יעשה חיטוב ויתאמן זה יהיה בדיוק כמו לעשות מסה ואחר כך חיטוב?
מה שיהיה בדיוק כמו לעשות מסה ואז חיטוב יהיה לעשות מסה ואז חיטוב.
יהיה לי תוצאות טובות?
תלוי מה אתה מגדיר תוצאות טובות. אם התוצאות הטובות שלך זה להתחזק בזמן שאתה לא נראה שמן מדי אז יהיו לך תוצאות טובות

• פותח/ת השרשור
מה שיהיה בדיוק כמו לעשות מסה ואז חיטוב יהיה לעשות מסה ואז חיטוב.

תלוי מה אתה מגדיר תוצאות טובות. אם התוצאות הטובות שלך זה להתחזק בזמן שאתה לא נראה שמן מדי אז יהיו לך תוצאות טובות

אז אתה אומר שאם אני מרגיש שמנמן כדאי לעשות רק חיטוב?

אבל ככה לא יגדל לי השריר..?
כל עוד אתה מתאמן חדש/מתחיל אתה תראה תוצאות בשני העולמות גם אם תעשה חיטוב. כשתהיה מתקדם יותר תצטרך להתפקס על מטרה אחת

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה מתאמן חדש/מתחיל אתה תראה תוצאות בשני העולמות גם אם תעשה חיטוב. כשתהיה מתקדם יותר תצטרך להתפקס על מטרה אחת

אני לא ממש חדש אני מתאמן כבר חצי שנה. סליחה שאני חופר

Back
למעלה תחתית