הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אתר לספירת קלוריות

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
רציתי לדעת אם יש לכם אתר טוב למדוד קלוריות ועוד שאלה רציתי לדעת מה הכמות המומלצת לחלבון,שומן,פחמימה לכל קילו? אני מתקשה להשמין אני שוקל 60 צורך 2800 2.2-2.5 גרם חלבון 1-1.2 גרם חלבון וכל השאר פחמימה מה דעתכם?

רציתי לדעת אם יש לכם אתר טוב למדוד קלוריות
FoodsDictionary - מחשבון קלוריות
לחלבון,שומן,פחמימה
חלבון 1.8-2 שומן 0.8-1 (עדיף 1.) פחמימה כל השאר.
אני מתקשה להשמין
אתה מוזמן לעלות לפה את התפריט שלך + הערכים שלך +הגובה והגיל שלך.

• פותח/ת השרשור
FoodsDictionary - מחשבון קלוריות

חלבון 1.8-2 שומן 0.8-1 (עדיף 1.) פחמימה כל השאר.

אתה מוזמן לעלות לפה את התפריט שלך + הערכים שלך +הגובה והגיל שלך.
אין לי תפריט אני כל פעם מגוון אבל בעיקרון אני אוכל לפי הערכים שאמרתי לך אני אוכל בעיקר קינואה עם עדשים ובורגול שזה מלא חלבון ופחמימה, חזה עוף בעיקר לחלבון מדי פעם פסטה או לחמניות ומקורות שומן כמו חמאת בוטנים,אגוזי מלך,שקדים,שמן זית ועוד.. אני מזמן לפי האתר ששלחת רציתי לדעת אם יש משהו אחר אולי יותר מדויק אבל כנראה שהוא טוב מספיק

אין לי תפריט אני כל פעם מגוון אבל בעיקרון אני אוכל לפי הערכים שאמרתי לך אני אוכל בעיקר קינואה עם עדשים ובורגול שזה מלא חלבון ופחמימה, חזה עוף בעיקר לחלבון מדי פעם פסטה או לחמניות ומקורות שומן כמו חמאת בוטנים,אגוזי מלך,שקדים,שמן זית ועוד.. אני מזמן לפי האתר ששלחת רציתי לדעת אם יש משהו אחר אולי יותר מדויק אבל כנראה שהוא טוב מספיק
הגובה והגיל שלך.

הRMR שלך בערך 2000. משמע אתה צריך לאכול 2500. אם אתה אוכל 2800 ואתה לא עולה תבדוק אם אתה אוכל מספיק חלבון. 2 גרם פר ק"ג משקל גוף במידה ואתה כן תעלה עוד בקלוריות אין מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
אלוהים ישמור הבנת הנקרא שואפת לאפס.
הRMR שלך בערך 2000. משמע אתה צריך לאכול 2500. אם אתה אוכל 2800 ואתה לא עולה תבדוק אם אתה אוכל מספיק חלבון. 2 גרם פר ק"ג משקל גוף במידה ואתה כן תעלה עוד בקלוריות אין מה לעשות.
כן אני אוכל יותר מ2 גרם חלבון לא שזה משנה אבל ככה יוצא אני יעלה ל2900 לשבוע-שבועיים ואם לא אני יעלה ל3000

3000-3100 קלוריות יספיק לדעתך לעלות טוב? אני שוקל 60 עם חילוף חומרים מהיר
כנראה שכן..
אני מכיר בנתיים רק בן אדם אחד שהוא יכול לאכול בסביבות ה3.5-4K מבלי לעלות במשקל.. והוא מקרה מיוחד (עם חתיכת קיבה), אבל הוא אחד למיליון. לא מאמין שאתה לא תעלה..
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
כנראה שכן..
אני מכיר בנתיים רק בן אדם אחד שהוא יכול לאכול בסביבות ה3.5-4K מבלי לעלות במשקל.. והוא מקרה מיוחד (עם חתיכת קיבה), אבל הוא אחד למיליון. לא מאמין שאתה לא תעלה..
בהצלחה 😃
אם תפסיק לעלות תוסיף עוד קלוריות.
כמה בערך אני צריך לעלות בערך בחודש? 2?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית