הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלב התפיסה בפווארסנאצ'

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
זה האימון השני שאני מנסה פווארסנאצ' ואני לא מצליח להגיע לשלב הRack עם מרפקים נעולים.
כשהמשקל קל (עד 60 ק"ג) אני מביא את המוט גבוה ומצליח לתפוס שהידיים ישרות, אבל כשאני מגיע למשקל 65 ק"ג הידיים לא ננעלות לי אפילו אם אני מקצין את הנפילה ותופס נמוך יותר, לא משנה מה אני חייב ללחוץ זה כדי לסיים עם ידיים ישרות.
למה הבעייה הזאת קוראת? האם זה בגלל מוביליטי, פלג גוף עליון מסיבי יחסית (אני specialize בבנצ'), משקל כבד.
האם זה בעיה לסיים את הסנאצ' שהמרפקים לא נעולים לגמרי?

זה נראה בערך ככה (ריפטו בתמונה):
2mqn9kg.jpg

זה האימון השני שאני מנסה פווארסנאצ' ואני לא מצליח להגיע לשלב הRack עם מרפקים נעולים.
כשהמשקל קל (עד 60 ק"ג) אני מביא את המוט גבוה ומצליח לתפוס שהידיים ישרות, אבל כשאני מגיע למשקל 65 ק"ג הידיים לא ננעלות לי אפילו אם אני מקצין את הנפילה ותופס נמוך יותר, לא משנה מה אני חייב ללחוץ זה כדי לסיים עם ידיים ישרות.
למה הבעייה הזאת קוראת? האם זה בגלל מוביליטי, פלג גוף עליון מסיבי יחסית (אני specialize בבנצ'), משקל כבד.

זה נראה בערך ככה (ריפטו בתמונה):
2mqn9kg.jpg
1) לא תצלם יהיה בלתי אפשרי לנחש
2) נניח שריפטו וקלין עוד נסבל - ריפטו וסנאצ'? נו באמת :/

at least considering olympic rules, then yes, u r not allowed to finish the lift with a press

this...

the only possible thing u might not have thought about is to just try to internally rotate ur shoulders (elbows pointing backwards) and pushing ur arms thru the roof (like in a OHP)z...

watch this instead of Rip, it might not be as good as some russian or chinese video, but it's btr than Rip and most vidoes on utube... tho I doubt it will help with ur problem.

it's a 3 part tutorial
זה האימון השני שאני מנסה פווארסנאצ'
unless u've been doing some other form of weightlifting before, this could b part of the issue, second time snatching (not to mention power) and u alrdy do 65kg? u r probably not snatching and instead just doing a mixture of a reverse curl and shoulder rotations.. (unless u r going to a coach, but then y would u ask on a forum and not ur coach?)z

• פותח/ת השרשור
2) נניח שריפטו וקלין עוד נסבל - ריפטו וסנאצ'? נו באמת :/
1) מצטער ששכחתי לתייג אותך
2) אין לי בעיה לצלם, אבל מן הסתם זה לא ייראה כמו הפווארסנאצ' שלך או וויטליפטרים אחרים ולכן אני לא רוצה לקבל יותר מדי ביקורת כי זה יותר בשביל הכיף. כל עוד המוט עולה והטכניקה לא מכאיבה לי, אז אני נהנה.

the only possible thing u might not have thought about is to just try to internally rotate ur shoulders (elbows pointing backwards) and pushing ur arms thru the roof (like in a OHP)z...
מוניטין.
שכחתי שריפטו הסביר שצריך לעשות את זה, אני אבדוק אם זה מסדר את הבעיה.

it's a 3 part tutorial
תודה, מכיר.
אני מעדיף פווארסנאצ' כי סנאצ' באמת נראה הרבה יותר מורכב וקשה.

זה מסוכן לסיים סנאץ לא נעול.
כנראה שהסיבה לכך היא כל מה שציינת למעלה גם יחד (אם אתה יחסית חדש בתרגיל)
אבל באמת כדי שתצלם כי אחרת זאת סתם ירייה באפלה

1) מצטער ששכחתי לתייג אותך
2) אין לי בעיה לצלם, אבל מן הסתם זה לא ייראה כמו הפווארסנאצ' שלך או וויטליפטרים אחרים ולכן אני לא רוצה לקבל יותר מדי ביקורת כי זה יותר בשביל הכיף. כל עוד המוט עולה והטכניקה לא מכאיבה לי, אז אני נהנה.

עוד לא צילמת ואתה כבר מתנצל? צלם צלם...

שכחתי שריפטו הסביר שצריך לעשות את זה, אני אבדוק אם זה מסדר את הבעיה.
כן, זה בהחלט אחד משלבי הלימוד שלו של התרגיל (גם של הקלין דרך אגב), אבל העיקר בוא לא נקשיב לריפטו...

תעלה וידאו וזה יהיה יותר רלוונטי, יהיה אפשר לדעת באמת מה קורה בלי לנחש או להסתמך על מה שאתה מרגיש שקורה (לא תמיד מה שאנחנו מרגישים תוך כדי התרגיל זה באמת מה שמתרחש)

• פותח/ת השרשור

זה סירטון מאימון שעבר (אומנם זה כשל אבל זה הצילום הכי נורמלי שיצא) הטכניקה השתנתה כי הרחבתי לאחיזה ברוחב מקסימלי אז יש עכשיו בעיות אחרות.
הבנתי שהבעיה שאני מתחיל עם ידיים מכופפות היא בעיה יחסית מוכרת, אני אנסה לעשות אימון הבא מה שפנדלי ממליץ, אבל שוב אני לא שואף לטכניקה מושלמת, מספיק בשבילי "טכניקת קרוספיטים" כי אני לא וויטליפטר.
לגבי הכשל, היום עשיתי אובראד סקוואט אחרי תקופה שלא עשיתי סקוואטים מקווה שזה יקדם את המשקלים שלי בפווארסנאצ'.

התלבטתי אם להעלות את זה כי זה לא נראה הכי טוב... בכל מקרה לפני שמעירים לי על עוד כל מיני דברים אשמח קודם לשמוע איך לתקן את הבעיה שהידיים לא מתיישרות לי בRack. זה הרגיש לא נעים הכיפוף הזה ולכן שמתי את השרוולים.

סנץ זה תרגיל כוח מצויין, ריפטו הוא מאמן כוח מצויין. אני לא רואה סיבה למה לא ללמוד ממנו.
סנאצ' הוא תרגיל של כוח מתפרץ
ריפטו לא יודע לעשות סנאצ' בעצמו (שיא - 85 פאוורסנאצ' על 270 סקווט ולא יודע כמה דדליפט)
הוא לא אוטוריטה ללימוד סנאצ' כמו שלא הייתי הולך ללמוד גולף משחקן בייסבול.

סנאצ' הוא תרגיל של כוח מתפרץ
ריפטו לא יודע לעשות סנאצ' בעצמו (שיא - 85 פאוורסנאצ' על 270 סקווט ולא יודע כמה דדליפט)
הוא לא אוטוריטה ללימוד סנאצ' כמו שלא הייתי הולך ללמוד גולף משחקן בייסבול.

קודם כל, 85 זה משקל יפה לסנאץ',
ומעבר לזה, ריפטו אימן מאות פעמים את התרגיל הזה,
והוא כתב על המכניקה שלו עשרות עמודים,
ככה שאתה לא יכול באמת להגיד שזה כמו ללמוד גולף משחקן בייסבול..

85 .זה משקל שכל אפס יכול לעשות. אני עשיתי 103 ואני לא כזה משקולן עילוי.
זה שהוא כתב זה טוב ויפה, הוא עדיין לא מאמן ויטליפטינג

גם מאמן הפועל ג'לג'וליה אימן מאות פעמים כדורגל. זה לא אומר שצריך ללמוד ממנו כשיש מקורות הרבה יותר טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית