הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צורה מוזרה

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני מתאמן כמעט שנה משקל 57 גובה 1.68 ואני על 12% שומן,והקוביות שלי בצורה מוזרה הן נראות כמו פסים לרוחב ואין הפרדה באמצע הבטן בשביל להפריד את הקוביות,זו גנטיקה?
יש תרגילים שיגרמו שיהיה כמו קו כזה שמפריד בין הקוביות באמצע הבטן?
ואיזה תרגילים הכי מומלצים לבטן?

אין תרגילים ש"מפרידים" את הקוביות.
הכל עניין של גנטיקה כשזה מגיע לצורה ולמראה של שרירי הבטן.

תרגילים מומלצים מבחינתי הם תרגילי בסיס - דהיינו סקוואט,דדליפט,פרס ובנצ'.

• פותח/ת השרשור
אין תרגילים ש"מפרידים" את הקוביות.
הכל עניין של גנטיקה כשזה מגיע לצורה ולמראה של שרירי הבטן.

תרגילים מומלצים מבחינתי הם תרגילי בסיס - דהיינו סקוואט,דדליפט,פרס ובנצ'.
אז יכול להיות שלא משנה כמה אחוזי שומן וכמה מסת שריר תהיה לי אז לא תהיה הפרדה בין הקוביות?
ועוד שאלה:אני מתאמן כמעט שנה עושה 2 אימוני בטן בשבוע ואני על 12% שומן ועדיין לא רואים לי את הקוביות באור יום רגיל כאילו הן לא בולטות החוצה אלה יש רק סימן שלהם,אבל באור חזק אז ממש רואים קוביות,למה עדיין לא רואים לי ממש את הקוביות?
ויש תרגילים מבודדים לבטן שאתה ממליץ עליהם?

אז יכול להיות שלא משנה כמה אחוזי שומן וכמה מסת שריר תהיה לי אז לא תהיה הפרדה בין הקוביות?
ועוד שאלה:אני מתאמן כמעט שנה עושה 2 אימוני בטן בשבוע ואני על 12% שומן ועדיין לא רואים לי את הקוביות באור יום רגיל כאילו הן לא בולטות החוצה אלה יש רק סימן שלהם,אבל באור חזק אז ממש רואים קוביות,למה עדיין לא רואים לי ממש את הקוביות?
ויש תרגילים מבודדים לבטן שאתה ממליץ עליהם?
שרירי הבטן יבלטו באחוזי שומן נמוכים.
12% זה אחלה ומתחילים לראות אותם, אבל לא כמו שרואים ב 9-10 לצורך העניין.

אתה רוצה בטן חזקה?
עשה סקוואט,דדליפט ופרס והבטן תתחזק פי כמה יותר מכפיפות בטן רגילות, שבעבודה מאומצת הכוללת שיפוע שלילי כלשהו + משקלים יכול להביא לעומסים הקשורים לחוליות בעמוד השדרה.
אז אם כבר, אני תמיד ממליץ לעשות כפיפות בטן על הרצפה (עם מזרון כמובן), וללא עלייה חדה מידיי של הטורסו בעת הכיפוף.

מעבר לכך,
אני לא ממליץ על תרגילים מבודדים לבטן.

• פותח/ת השרשור
שרירי הבטן יבלטו באחוזי שומן נמוכים.
12% זה אחלה ומתחילים לראות אותם, אבל לא כמו שרואים ב 9-10 לצורך העניין.

אתה רוצה בטן חזקה?
עשה סקוואט,דדליפט ופרס והבטן תתחזק פי כמה יותר מכפיפות בטן רגילות, שבעבודה מאומצת הכוללת שיפוע שלילי כלשהו + משקלים יכול להביא לעומסים הקשורים לחוליות בעמוד השדרה.
אז אם כבר, אני תמיד ממליץ לעשות כפיפות בטן על הרצפה (עם מזרון כמובן), וללא עלייה חדה מידיי של הטורסו בעת הכיפוף.

מעבר לכך,
אני לא ממליץ על תרגילים מבודדים לבטן.
תודה רבה,אבל אני עוד חודשיים בן 14 אני מפחד לעשות סקוואט,דליפט.... עם משקל כבד מאוד כי אני מפחד שזה יפגע לי בגדילה\יפעיל לי לחץ על החוליות......?
ואתה חושב שלהיות על 9-10% שומן לנער בן 14 זה תקין וטוב.... מבחינה בריאותית כי אני גם מפחד מזה שאם אני ארד ל-9% הגדילה שלי תיפסק כי אין לגוף מספיק מאגרים........?

תודה רבה,אבל אני עוד חודשיים בן 14 אני מפחד לעשות סקוואט,דליפט.... עם משקל כבד מאוד כי אני מפחד שזה יפגע לי בגדילה\יפעיל לי לחץ על החוליות......?
ואתה חושב שלהיות על 9-10% שומן לנער בן 14 זה תקין וטוב.... מבחינה בריאותית כי אני גם מפחד מזה שאם אני ארד ל-9% הגדילה שלי תיפסק כי אין לגוף מספיק מאגרים........?
אני חושב שאתה צריך לאכול ולא לחשוב על לרדת ל 9-10 אחוזי שומן!
במשקל שלך על הגובה שלך, אתה חייב לאכול ולצבור מסת שריר, ולהפסיק לחשוב על קוביות והפרדות וכל מיני קשקושים כאלה שלא צריכים להטריד אותך עכשיו.

בעניין תרגילי הבסיס.. אם זה נעשה בהשגחה ובהתקדמות נורמלית אני לא חושב שיש מניעה מלעבוד עליהם בגיל 14.
יש כאן בפורום בני 14 שעושים סקוואט יפה מאוד ובמשקלים מכובדים למדיי.

@x7haim למשל

במשקל שלך על הגובה שלך, אתה חייב לאכול ולצבור מסת שריר, ולהפסיק לחשוב על קוביות והפרדות וכל מיני קשקושים כאלה שלא צריכים להטריד אותך עכשיו.

בעניין תרגילי הבסיס.. אם זה נעשה בהשגחה ובהתקדמות נורמלית אני לא חושב שיש מניעה מלעבוד עליהם בגיל 14.

@x7haim למשל
אני בן 15.. @OFEKHA001 התחיל בגיל 13 והכל בסדר.. חןץ מהתחת וזה שהוא אסטרוגני 😆
אם תלמד טכניקה כמו שצריך ותאכל טוב הכל יהיה בסדר..
איפה את גר?
ד״א אם אתה רוצה תרגיל טוב לבטן תעשה leg raises תרגיל טוב לבטן וגם עובד על המייצבים

איפה את גר?
ד״א אם אתה רוצה תרגיל טוב לבטן תעשה leg raises תרגיל טוב לבטן וגם עובד על המייצבים
חלאה שתעק

• פותח/ת השרשור

@x7haim למשל
תודה רבה
איפה את גר?
תודה,אני גר בראשון לציון איפה אתה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית