הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה בsteet,שווה את זה?

9182yair

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
1
57
1
כותרת
נ.ב:אני יעשה מסה של 2 קילו בחודש ככה אז שאני יסיים את המסה אני סתם יהיה שמן או שאני יעלה מסת שריר מהstreet workout?

• פותח/ת השרשור
מסה נקייה= פלוס קלורי קטן

אין מספרי קסם.
ובכלל, עיקר העלייה תלוי גם בסוג האימונים - הנפח והעצימות שמשולבים.
אם תעשה תרגילי מ.ג ותצפה לעלות במסת השריר באופן משמעותי, אתה תגלה שההיפך הוא הנכון.

אז בקיצור אני לא כמעט יעלה במסת השריר בסטריט וורקאט?
אתה תעלה אם תוסיף משקלים על עצמך. כי אחריי זמן מועט המ.ג שלך לא יספק מספיק התנגדות ואתה לא תבנה יותר שריר.

שי גם עניין של הביצועים שלך אם תתחיל מסה שהמקסימום של הוא 3 מתח ו 7 שכיבות סמיכה זה לא יהיה כל כך אידיאלי להתחיל מסה(בגלל שלא תצליח לספק מספיק גירוי לשריר).תגיע למצב שאתה מצליח מתח ל8 חזרות ל3 סטים ושכיבות סמיכה 10 ל3 סטים ומקבילים 3X5 משם תשחק עם נפח ומשקל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שי גם עניין של הביצועים שלך אם תתחיל מסה שהמקסימום של הוא 3 מתח ו 7 שכיבות סמיכה זה לא יהיה כל כך אידיאלי להתחיל מסה(בגלל שלא תצליח לספק מספיק גירוי לשריר).תגיע למצב שאתה מצליח מתח ל8 חזרות ל3 סטים ושכיבות סמיכה 10 ל3 סטים ומקבילים 3X5 משם תשחק עם נפח ומשקל.
אז צריך לקנות משקולות יד?נגיד במתח ומקבילים אני יחזיק אותם עם הרגליים וזה
אתה תעלה אם תוסיף משקלים על עצמך. כי אחריי זמן מועט המ.ג שלך לא יספק מספיק התנגדות ואתה לא תבנה יותר שריר.

לי היה כבר משקולות יד אז זה היה נחמד,מתח מקבילים ושכיבות סמיכה ,אפשר לשים בהם תיק וזה עושה את העבודה.
מה שגם שאתה יכול למלא בקבוקי מים,בקבוק של ליטר וחצי שוקל קילו וחצי כך שלא חייב לרוץ לקנות

• פותח/ת השרשור
יש חגורה, אין צורך להחזיק עם הרגליים.
תאמת שאין לי תקציב כזה גדול בגלל זה אני גם לא במכון תפריט עם מאכלים זולים וזה
לי היה כבר משקולות יד אז זה היה נחמד,מתח מקבילים ושכיבות סמיכה ,אפשר לשים בהם תיק וזה עושה את העבודהץ
מה שגם שאתה יכול למלא בקבוקי מים בקבוק של ליטר וחצי שוקל קילו וחצי כך שלא חייב לרוץ ךקנות
חחח תחשוב אנשים עוברים רואים אותי עם בקבוקים על הגב :D בהתחלה נשמע סבבה לעשות אתזה אבל אחר כך להיות עם עשר בקבוקים על הגב קצת מציק...

תאמת שאין לי תקציב כזה גדול בגלל זה אני גם לא במכון תפריט עם מאכלים זולים וזה

חחח תחשוב אנשים עוברים רואים אותי עם בקבוקים על הגב :D בהתחלה נשמע סבבה לעשות אתזה אבל אחר כך להיות עם עשר בקבוקים על הגב קצת מציק...
😁 לי היה 2 משקולות יד של 4 קילו ככה שיכולתי להגיע ל10 קילו בלי יותר מידי בעיה.אם אני זוכר נכון כל קילו ברזל עולה בין9-12 שח.ברגע שאין לך יכולת להתקדם עוד עם המשקל אפשר לשחק עם הנפח\לשלב עוד תרגילים שהרמת קושי שלהם גדולה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית