עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי ידע בסיסי אבל השאלה שלי אם בstreet workout אני יעלה מסת שריר?כאילו נגיד אני עושה מסה נקייה 2 קילו בחודש
אם יודעים מה עושים ובעיקר אם מתקדמים.עלי עבד דווקא יפה,עליתי 12 קילו בסטריט.
אפשר לפתח שריר גם בסטריט.
אם תעשה תרגילי מ.ג ותצפה לעלות במסת השריר באופן משמעותי, אתה תגלה שההיפך הוא הנכון.
צודק,בשלב מסוים הוספתי משקל לתרגילים.ואני גם מניח שהעובדה שהייתי שחיף רציני עזרה לי קצת עם העלאה במסת שריר.אם יודעים מה עושים ובעיקר אם מתקדמים.
שים לב מה כתבתי-
😃
מה זה תרגילי "מ.ג"אם יודעים מה עושים ובעיקר אם מתקדמים.
שים לב מה כתבתי-
😃
משקל גוףמה זה תרגילי "מ.ג"
אז בקיצור אני לא כמעט יעלה במסת השריר בסטריט וורקאט?משקל גוף
אתה תעלה אם תוסיף משקלים על עצמך. כי אחריי זמן מועט המ.ג שלך לא יספק מספיק התנגדות ואתה לא תבנה יותר שריר.אז בקיצור אני לא כמעט יעלה במסת השריר בסטריט וורקאט?
כשאתה רוצה אתה יכול 🤩אתה תעלה אם תוסיף משקלים על עצמך. כי אחריי זמן מועט המ.ג שלך לא יספק מספיק התנגדות ואתה לא תבנה יותר שריר.
אז צריך לקנות משקולות יד?נגיד במתח ומקבילים אני יחזיק אותם עם הרגליים וזהשי גם עניין של הביצועים שלך אם תתחיל מסה שהמקסימום של הוא 3 מתח ו 7 שכיבות סמיכה זה לא יהיה כל כך אידיאלי להתחיל מסה(בגלל שלא תצליח לספק מספיק גירוי לשריר).תגיע למצב שאתה מצליח מתח ל8 חזרות ל3 סטים ושכיבות סמיכה 10 ל3 סטים ומקבילים 3X5 משם תשחק עם נפח ומשקל.
אז צריך לקנות משקולות יד?נגיד במתח ומקבילים אני יחזיק אותם עם הרגליים וזהאתה תעלה אם תוסיף משקלים על עצמך. כי אחריי זמן מועט המ.ג שלך לא יספק מספיק התנגדות ואתה לא תבנה יותר שריר.
כן.אז צריך לקנות משקולות יד?נגיד במתח ומקבילים אני יחזיק אותם עם הרגליים וזה
יש חגורה, אין צורך להחזיק עם הרגליים.אז צריך לקנות משקולות יד?נגיד במתח ומקבילים אני יחזיק אותם עם הרגליים וזה
יש לך מושג איזה חנות הכי זול?אני בגבעתיים
לי היה כבר משקולות יד אז זה היה נחמד,מתח מקבילים ושכיבות סמיכה ,אפשר לשים בהם תיק וזה עושה את העבודה.אז צריך לקנות משקולות יד?נגיד במתח ומקבילים אני יחזיק אותם עם הרגליים וזה
אז צריך לקנות משקולות יד?נגיד במתח ומקבילים אני יחזיק אותם עם הרגליים וזה
תאמת שאין לי תקציב כזה גדול בגלל זה אני גם לא במכון תפריט עם מאכלים זולים וזהיש חגורה, אין צורך להחזיק עם הרגליים.
חחח תחשוב אנשים עוברים רואים אותי עם בקבוקים על הגב :D בהתחלה נשמע סבבה לעשות אתזה אבל אחר כך להיות עם עשר בקבוקים על הגב קצת מציק...לי היה כבר משקולות יד אז זה היה נחמד,מתח מקבילים ושכיבות סמיכה ,אפשר לשים בהם תיק וזה עושה את העבודהץ
מה שגם שאתה יכול למלא בקבוקי מים בקבוק של ליטר וחצי שוקל קילו וחצי כך שלא חייב לרוץ ךקנות
😁 לי היה 2 משקולות יד של 4 קילו ככה שיכולתי להגיע ל10 קילו בלי יותר מידי בעיה.אם אני זוכר נכון כל קילו ברזל עולה בין9-12 שח.ברגע שאין לך יכולת להתקדם עוד עם המשקל אפשר לשחק עם הנפח\לשלב עוד תרגילים שהרמת קושי שלהם גדולה יותר.תאמת שאין לי תקציב כזה גדול בגלל זה אני גם לא במכון תפריט עם מאכלים זולים וזה
חחח תחשוב אנשים עוברים רואים אותי עם בקבוקים על הגב :D בהתחלה נשמע סבבה לעשות אתזה אבל אחר כך להיות עם עשר בקבוקים על הגב קצת מציק...