הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל לעבוד בטן?

DaniDin

משתמש מתחיל
198
37
נק' מוניטין:
63
198
37
שוקל 88 על 169 ס"מ כ-16% שומן כרגע במסה
עובד במתכונת ABCD (עברתי לפני חודש מABC)
אני עובד על תרגילים מורכבים בעיקר, מחלק חצי מורכבים חצי מבודדים בטן לא עובד בכלל (רואים קוביות אבל)

150 לחזרה בדדליפט (בקושי מקדיש תשומת לב לתרגיל הזה)
145 לחמש בסקוואט
110 לחמש על חמש בחזה

בכ"מ רק מלעשות מתח, מלקום מהספה מכמעט כל פעולה בסיסית אני מרגיש את הבטן שלי עובדת רצח
יכול להיות שממש קשה לה להתמודד ואני צריך להוסיף לה תרגילים ולהתחיל לעבוד בטן?

• פותח/ת השרשור
אין צורך להוסיף תרגיל לבטן כתרגיל עזר לבטן אם לשם אתה חותר..

הקטע שאני עושה מתח וכשאני עושה את המתח אני מרגיש את הבטן עובדת בצורה אחרת ומפריעה לי להתרכז בגב (זאת סתם דוגמה יש את זה בעוד תרגילים)

הקטע שאני עושה מתח וכשאני עושה את המתח אני מרגיש את הבטן עובדת בצורה אחרת ומפריעה לי להתרכז בגב (זאת סתם דוגמה יש את זה בעוד תרגילים)
איך הבטן מפריעה לך במשיכה?

אתה האמת שלא התרשמתי מהמשקלים חוץ מהבאנץ. אני נשאר בדעה שלי. זה שזה עובד לו, לא אומר שזה האידיאלי

אתה האמת שלא התרשמתי מהמשקלים חוץ מהבאנץ. אני נשאר בדעה שלי. זה שזה עובד לו, לא אומר שזה האידיאלי
אתה לא צריך להתרשם ממשקלי עבודה בכדי להבין שהם מספיק טובים עבור מטרות אחרות מלבד כוח.

Ab wheel זה ה!תרגיל לבטן ולא צריך יותר.
יעזור לך גם בדדליפט ובסקוואט.
לימד אותי לעשות ולאסלבה.
בפורטל יש מאמר מצוין על איך להשתמש בab wheel

• פותח/ת השרשור
Ab wheel זה ה!תרגיל לבטן ולא צריך יותר.
יעזור לך גם בדדליפט ובסקוואט.
לימד אותי לעשות ולאסלבה.
בפורטל יש מאמר מצוין על איך להשתמש בab wheel

תרגיל כל כך קשה, אני אמשיך לנסות אותו

איך הבטן מפריעה לך במשיכה?

אני מרגיש אותה מכווצת ופעולת (כמו שאני מרגיש את הגב, לא פחות)

ב 16% שומן רואים קוביות?

אם יש לך מסה משמעותית בשרירי הבטן, אתה תראה בכיווץ את שרירי הבטן העליוניים בעיקר. (שם יש פחות נטייה להצטברות של שומנים בד"כ)

כמו שמנהל אמר, בטבעי שלי אני לא אוגר הרבה שומן ויש לי מותן צרה ובבטן העליונה רואים 4, בתחתונה לא

מה אכפת לי אם אתה מתרשם מהמשקלים שלי או לא
ולאמירה שלך "זה כל כך הרבה נפח", אתה יודע מה ההבדל בין מה שקורה בפועל (בחדר כושר ובמטבח) לבין התאוריה (מה שאתה קורא באינטרנט ובספרים)

בתאוריה הכל צריך ללכת לפי, קלוריות מדוקדקות, נפח מסויים, אפשר להגיד שזה פרוטוקול
בפועל זה ממש לא ככה, לכל אחד יש גוף אחר שיגיב אחרת לכל דבר ובסופו של יום כל אחד יודע מה הכי טוב לגוף שלו והולך לפי זה
אז אני לא צריך שתבוא תגיד מה הכי טוב בשביל הגוף שלי, אני באתי לפה לקבל התייעצות קלה, אם לדעתם אוסיף תרגילי בטן וזה יחמיר את המצב או שיעזור למצב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית