הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

SNOWMAN

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום, אני בן 16 כמעט. שוקל 85 קילו ו1.68 מטר
אתם יכולים לתת לי עצות לשיפור התפריט אני מתחיל אותו ביום שלישי
ארוחה 1: מלפפון

ארוחה 2: כריך עם גבינה לבנה + גזר+ 3 עגבניות שרי

ארוחה 3: סלט שמורכב מ: גמבה, מלפפון, עגבנייה, כרוב לבן + חצי כף שמן

ארוחה 4: כוס אורז+ 200 גרם חזה עוף

אחרי אימון: פרוסת לחם+ 5 חתיכות פסטרמה

ארוחה 6:: סלט שמורכב מ: מלפפון, עגבנייה, כרוב לבן, כרוב סגול+ טונה+ חצי כף שמן+ גמבה עם גבינה+ ביצה + כוס חלב.

ואני מתאמן בתוכנית של כול יום שריר אחר: יום חזה יום גב יום ידיים יום רגליים ויום כתפיים ועושה קרוס 4 פעמיים בשבוע 40 דקות

תודה לעוזרים:79nb:

ככה כמה דברים:
  • התפריט של כרגע עומד על 1390 קלוריות. זה נמוך מאוד. בהתחשב בעובדה שאתה גם עושה קרוס.
  • ה RMR שלך (כמות הקלוריות שהגוף שלך שורף ביום יום) עומד כרגע על בערך-2200. אתה צריך שהתפריט שלך יעמוד על 500 קלוריות מתחת למאזן הקלורי שלך ולכן הוא צריך להיות 1700,ולא 1390.
    תוכל לעשות זאת בכך שהתפריט שלך צריך להיות מבוסס על 2 גרם חלבון פר ק"ג משקל גוף ועל שומן של 1 גרם פר ק"ג משקל גוף. משמע אתה צריך לעלות את החלבון ל170 ואת השומן ל85. לאחר השינוי תעלה את התפריט החדש ואת ערכיו ותקבל חוות דעת נוספת.
  • דבר נוסף, אתה לא חייב לבצע קרוס אם אתה חושב על מאזן קלורי שלילי מהאוכל שלך. אם אתה מבצע את הקרוס אתה יכול לאכול באותו יום יותר מזון מאשר יום שאתה לא מבצע . לדעתי? אין לך מה לבצע את הקרוס זה סתם עוד אירובי מיותר שאתה גם ככה לא צריך אותו במיוחד לא במצב שלך.

• פותח/ת השרשור
ככה כמה דברים:
  • התפריט של כרגע עומד על 1390 קלוריות. זה נמוך מאוד. בהתחשב בעובדה שאתה גם עושה קרוס.
  • ה RMR שלך (כמות הקלוריות שהגוף שלך שורף ביום יום) עומד כרגע על בערך-2200. אתה צריך שהתפריט שלך יעמוד על 500 קלוריות מתחת למאזן הקלורי שלך ולכן הוא צריך להיות 1700,ולא 1390.
    תוכל לעשות זאת בכך שהתפריט שלך צריך להיות מבוסס על 2 גרם חלבון פר ק"ג משקל גוף ועל שומן של 1 גרם פר ק"ג משקל גוף. משמע אתה צריך לעלות את החלבון ל170 ואת השומן ל85. לאחר השינוי תעלה את התפריט החדש ואת ערכיו ותקבל חוות דעת נוספת.
  • דבר נוסף, אתה לא חייב לבצע קרוס אם אתה חושב על מאזן קלורי שלילי מהאוכל שלך. אם אתה מבצע את הקרוס אתה יכול לאכול באותו יום יותר מזון מאשר יום שאתה לא מבצע . לדעתי? אין לך מה לבצע את הקרוס זה סתם עוד אירובי מיותר שאתה גם ככה לא צריך אותו במיוחד לא במצב שלך.
איך אני יוכל להעלות את החלבון שלי ל170? מבלי לקחת אבקת חלבון?
ואני עושה קרוס כדי לשפר את הכושר שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית