הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בהתקדמות ביד אחורית

• פותח/ת השרשור dandi2
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

dandi2

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
10
14
2
ליד אחורית אני עושה מקבילים 3x8 לשנות ? ושאני אתקדם מה לעשות להוסיף משקל ? אולי להוסיף חזרות ?

תעשה כמה חזרות וכמה סטים שאתה צריך על פי תוכנית האימונים שאתה עושה, אם כי היא מספיק טובה בשבילך.
עדיף שתכתוב כאן את התוכנית שלך עם פרטים עלייך (גיל, גובה, משקל, מטרה, משקלי עבודה בתרגילי הבסיס, וכמה זמן אתה מתאמן) ונגיד לך אם היא טובה.

• פותח/ת השרשור
הנה, ביד אחורית אני עושה מקבילים במקום, 1.70 משקל 56 בערך בן 14 ומזאת אומרת לנעול? אגב אני מתאמן רק חודש
אה וברגליים אני גם עושה לג פרס

קבצים מצורפים

• 20150721_194618.jpg
    20150721_194618.jpg
    KB 63 · צפיות: 102
הנה, ביד אחורית אני עושה מקבילים במקום, 1.70 משקל 56 בערך בן 14 ומזאת אומרת לנעול? אגב אני מתאמן רק חודש
אה וברגליים אני גם עושה לג פרס
כמו שחשבתי, הביאו לך עוד תוכנית טיפוסית שמביאים בחדר כושר המבוססת על מכשירים וטווח חזרות גבוה.
ואפילו גם לא הביאו לך כתפיים חחחח איזה סתומים...

בכל אופן, ממליץ לך לעשות את התוכנית SS.
תוכל לקרוא על זה כאן, ואם יש לך שאלות אז כאן.
אם לא תרצה SS, תוכל לקחת אחת מתוכניות ה-FBW בפורטל מכאן, או את ה-FBW המפוצלת בחתימתו של @Tank מכאן.

• פותח/ת השרשור
רציתי להתחיל ss כשבאתי למכון, המאמן שם אמר לי קודם לעשות איזה תוכנית רגילה ונתן לי את התוכנית הזאת בשביל להרגיל את השרירים וזה.. לא יודע מה לעשות אני עושה את התוכנית כבר חודש, עכשיו אני לא יודע אם אני רוצה ליפטינג בכלל וגם יש לי בעיה שאני רגיל לגב עקום אז קשה לי בסקוואט ודדליפט ואני לא יודע אם התרגילים האלה יחמירו את זה

אני לא חושב שזה רע לעשות מכונות -שבוע ראשון- ורק אחרי זה לעבור לFBW זה כזה מחמם תשרירים

אני לא חושב שזה רע לעשות מכונות -שבוע ראשון- ורק אחרי זה לעבור לFBW זה כזה מחמם תשרירים
הפוסט מלפני חודש ומשהו וההודעה שלך גם לא באמת תורמת, בטח לא ברמה של להקפיץ את הנושא.
תימנע מדברים כאלה להבא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית