הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבוליק דיאט - אימון בהעמסה וסוכרים אלכוהוליים

• פותח/ת השרשור idobh2
  • פורסם בתאריך

idobh2

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
שבת שלום לכולם וחתימה טובה (חתימה טובה או מר חתימה טובה? מה אומרים לפני יום כיפור ומה אחרי?)
לפני שבועיים התחלתי בAD המדוברת, התרשמות ראשונית משבועיים ללא פחממות - מעולה! חוץ מקצת עייפות וטיפה טעם מוזר בפה - הסתדר ממש טוב. זה גם נחמד שפתאום יש הצדקה לאכול מלא בשר וגבינות שמנות.
שתי שאלות התעוררו בי:
1) האם יש בעיה לעשות אימון באמצע העמסה?
אם נגיד ההעמסה שלי היא בשישי שבת, תהיה בעיה להתאמן בשישי אחה"צ (בהנחה שהתחלתי העמסה בבוקר)?
פשוט עד כמה שאני יכול להבין ממה שקראתי בספר עד עכשיו, פעילות גופנית עם פחממה בדם היא בגד "חטא"- מנסים להרגיל את הגוף לשרוף שומן ולא פחממה. השאלה היא כמה זה בעייתי וגבולי.

2) מישהו יודע מה הדין לגבי סוכרים אלכוהוליים בדיאטה הזאת? אני פשוטש רואה מליון חטיפי חלבון שהיו סוגרים לי מלא פינות בתפריט, שכמות הסוכר אמנם אפסית ממש, אבל כמות הסוכרים האלכוהוליים יחסית רבה. *

ולחיי עוד שבועיים דלי פחממה!
תודה לכולם!

1) אין בעיה לעשות אימון בזמן העמסה במיוחד אחרי שעברת את השבועיים הראשונים בהצלחה בלי שום בעיות. גם בזמן העמסה ההורמנים יותר מאוזנים מבזמן הימים הדלים.
2)עזוב את כל החיטפי חלבון האלו תאכל עוד סטייק. ואני לא מבין איך יש לך מחסור בחלבון? אם כבר יש עודף בכל דבר שיש שומן יש איזה לפחות 0.5 גרם חלבון על כל גרום שומן. עוד שאלה יש לי אלייך למה אתה עושה עוד שבועיים דלים? מספיק פעם אחת לעשות את זה, שלא נדבר על זה שלרוב האנשים מספיק רק חמישה ימים דלים כדי לגרום לגוף להיות FAT ADAPTED.(ורוב הסיכויים שאתה אחד מהם אם השבועיים היו לך כל כך קלים)

• פותח/ת השרשור
החטיפי חלבון זה בעיקר בשביל הנשמה, פחות בשביל החלבון. שוב - אני בן אדם של בשר, אם אני לא אוכל לפחות 300 גרם מאיזשהי חיה ביום אני לא עובר את היום. אבל פעם ב... מתחשק איזה משהו מתוק (ומוצק - גם מהדיאט קולה נמאס לפעמים).

בספר קראתי שהוא ממליץ לעשות בהתחלה שבועיים של אדפטציה ואז העמסה. אם עברת אותם והכל בסדר - לעשות עוד שבועיים כאלה ובסופם, אם הכל בסדר ואין בעיות אפשר להתחיל ב5 ימים - יומיים לטובת השומן.

מסתבר שזה לא מפריע לי כל כך לחיות ללא פחמימה, אז מה אכפת לי לנסות?
מה גם שאני כרגע בצרפת מטעם העבודה, ולאכול פה שמן זה הדבר הכי זמין בעולם. נגיד זה ממש בעייתי להשיג פחממות שלא נטבלו ב7 טון חמאה, ככה שאני מעדיף שיהיו לי עוד שבועיים של לאכול את השומן הצרפתי הנקי. אחלה סטייקים יש פה, אגב.

עוד שאלה שעלתה לי עכשיו - הטעם המוזר בפה - קשור איכשהו לקטוזיס? זה עובר אחרי העמסות?

נערך לאחרונה:
אתה בטוח שאתה קורא את הספר? הסיבה היחידה לעבור עוד שבועיים דלים זה אם אתה לא FAT ADAPTED אם עברת אותם בהצלחה ואתה לא מרגיש עייף ואתה מצליח להתאמן ואתה מרגיש מצוין אין סיבה לעשות עוד שבועיים כאלה, עכשיו תתקדם למטרה שלך, בין אם זה חיטוב או מסה.

בקשר למתוק אין מה לעשות אתה תצטרך לעשות חמישה ימים לא מתוקים ויומיים מתוקים, תאמין לי אחרי חודש בדיאטה הזאת אתה לא תבין למה אהבת מתוק, אני אחרי יומיים העמסה לא רוצה יותר לראות מתוק כל השבוע. בקשר לטעם המוזר בפה אין לי מושג הוא לא מציין את זה בתופעות לוואי, לי אף פעם לא היה את זה אתה יכול גם ללעוס מסטיק בטעם מנטה אולי זה יעבור.

עכשיו תן לי לצטט קטע קטן מתוך הספר כדי שתבין על מה אני מבסס את מה שאני אומר בפסקה הראשונה:
If you’re feeling fine:
1. I’m starting on a 2-Week Assessment Phase of the Strict Metabolic Diet to see how well I do on the 30g Carb Weekday, 150g+ Carb Weekends.
2. I’ve been following the 30g Carb Weekday, 150g+ Carb Weekends for 2 weeks now and I’m doing well. What do I do now?
3. You’re an efficient fat burner and your system has made the shift successfully. At this point you can start with the weekly 5 day 2 day phase shifts, limiting your carbs during the week and then increasing your carbs over 1 to 2 days of the weekend.

אתה בטוח שאתה קורא את הספר? הסיבה היחידה לעבור עוד שבועיים דלים זה אם אתה לא FAT ADAPTED אם עברת אותם בהצלחה ואתה לא מרגיש עייף ואתה מצליח להתאמן ואתה מרגיש מצוין אין סיבה לעשות עוד שבועיים כאלה, עכשיו תתקדם למטרה שלך, בין אם זה חיטוב או מסה.

בקשר למתוק אין מה לעשות אתה תצטרך לעשות חמישה ימים לא מתוקים ויומיים מתוקים, תאמין לי אחרי חודש בדיאטה הזאת אתה לא תבין למה אהבת מתוק, אני אחרי יומיים העמסה לא רוצה יותר לראות מתוק כל השבוע. בקשר לטעם המוזר בפה אין לי מושג הוא לא מציין את זה בתופעות לוואי, לי אף פעם לא היה את זה אתה יכול גם ללעוס מסטיק בטעם מנטה אולי זה יעבור.

עכשיו תן לי לצטט קטע קטן מתוך הספר כדי שתבין על מה אני מבסס את מה שאני אומר בפסקה הראשונה:
If you’re feeling fine:
1. I’m starting on a 2-Week Assessment Phase of the Strict Metabolic Diet to see how well I do on the 30g Carb Weekday, 150g+ Carb Weekends.
2. I’ve been following the 30g Carb Weekday, 150g+ Carb Weekends for 2 weeks now and I’m doing well. What do I do now?
3. You’re an efficient fat burner and your system has made the shift successfully. At this point you can start with the weekly 5 day 2 day phase shifts, limiting your carbs during the week and then increasing your carbs over 1 to 2 days of the weekend.

על איזה ספר מדובר?

• פותח/ת השרשור
Metabolic Diet
אני צריך לקרוא את החלק הזה שוב, משום מה היה תקוע לי בראש שהיה כתוב שם לעשות שתי תקופה נסיון של שבועיים. אני אנסה למצוא את זה בPDF (תודה אגב ששלחת לי אותו) - או שאני אצא טמבל.
בכל מקרה בנוגע למתוק - יש משהו במה שאתה אומר. נזרום עם vזמן הקרוב ואז נחליט מה קורה עם מיני תחליפי סוכר ומתוקים כאלה ואחרים (כשאני חושב על זה עכשיו - אם הסתדרתי עם קפה שחור בלי סוכר כנראה שהכל אפשרי)
עריכה: הנה מצאתי את מה שדיברתי עליו... יש מצב שלחת לי PDF אחר?

2. I'm starting on a 2-Week Assessment Phase of the Strict Metabolic Diet to see how well I do on the 30g Carb Weekday, 130-150g Carb Weekends.
3. I've been following the 30g Carb Weekday, 130-150g Carb Weekends for 2 weeks now and I'm doing well. What do I do now?
4. Continue with a further 2-Week Assessment Phase of the Strict Metabolic Diet to see how well you do.
5. It's now been four weeks on the Strict Metabolic Diet Assessment Phase and I feel great. What do I do now?
6. Now your Strict Metabolic Diet begins in earnest so stay on the 5 weekday @ 30g Carbs and 2 Weekend @ 130-150g Carbs​

נערך לאחרונה:
מה זה?! זה הכל אתבלגן לך מה שכתבת זה שתי פסקות מעורבבות.
אני אעתיק לך את כל הקטע כדי שתוכל לקרוא אותו כמו שצריך:
עריכה: אני עושה לPDF עוד פעם UPLOAD אני אשלך לך לינק חדש שזה יסיים.
If you’re feeling fine:

If you’re feeling tired:

I’m feeling tired and I need some help with the carbohydrate part of my diet.
1. I only have low to moderate tiredness at this time so I will do another 2-week Assessment Phase to see how well I do?
2. Yes carry on with another assessment phase. In most cases this extra 12 days usually results in a success on the diet and a disappearance of the tiredness.
3. I’m still tired after the second 2 week assessment phase. What do I do now?
4. The next step is to determine when you’re tired and increase your carb intake appropriately.
5. I’m tired all the time.
6. Increase your daily carb intake by 30 grams per day until the tiredness disappears. Once you’ve reached a level of carbs that works for you try to slowly cut back on the daily carbs until the tiredness returns. Then jack the carbs up slightly until you feel normal.
7. I have ‘Mid-Late Week’ tiredness, so what do I need to do?
73
8. Try a ‘Mid-Week Carb Spike’ of an additional 120g+ of carbs just on Wednesday and see how well you do.
9. I did the ‘Mid-Week Carb Spike’ and/or increased my daily carbs so I’m not tired normally but now I lack energy during training?.
10. You need to take from 30 up to 100g of carbs half an hour after training to combat this lack of energy on training days. This should increase your muscle glycogen levels for subsequent training days and give you all the energy you need to train.
11. I tried increasing my carb intake during training but I’m still lacking energy during training, so what can I do?
12. Increase your daily carbohydrate intake by 30 grams a day until the tiredness disappears

.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחי יש פה קטע מוזר. אני לא מתווכח - סביר להניח שאתה מכיר את עסק פה יותר טוב ממני. אבל נראה לי יש לנו PDFים שונים. אני בבירור מסתכל עכשיו גם על התרשים שיש בעמוד 93 וכתוב שם שאחרי שבועיים ב "strics 30g carbs" אם אני מרגיש טוב להמשיך לעוד שבועיים.

קבצים מצורפים

• metabolic.jpg
    metabolic.jpg
    KB 42.8 · צפיות: 136
שמע מצטער שלחתי לך את הספר הלא נכון, נכון שניהם נכתבו ע"י אותו בן אדם אבל אחד פחות רלוונטי לך מהשני. צירפתי את הקובץ הנכון הפעם.
עריכה: גם הספר הזה יותר מעודכן והרבה יותר קל להבנה.

קבצים מצורפים

• 14875150-MdipasqualeAnabolic-Solution-for-BB.pdf
    3.4 MB · צפיות: 312
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית