עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צודק בראיה לטווח קצר, אבל אני חושב על תכנון לעד חצי שנה.מכווץ*
מדאיג טיפה אם אתה מייעץ לכל אדם SS וLB ללא שום קשר לסיפור שלו או למטרתו.
שוב אתה מדבר איתי על משקלים,הבחור רוצה להתחזק באופן כללי והוא משחק כדורסל.
אתה תקצץ לו טווח תנועה בשביל להוסיף משקל על המוט ולמה בדיוק?כי זו התפיסה הקבועה שנזרקת פה על כל בנאדם.
בסקוואט למקביל?תסביר את עצמך טוב יותר שלא אחשוב שאתה מתכוון ללא לשבור מקביל ואז באמת כל דעה שתכתוב פה תזרק מהחלון בעיניי.
לא דובר פה על תוך כמה זמן יידע לעשות סקוואט נכון,לא דובר על האם הוא יודע לכווץ כמו שצריך או לא ולא דובר על מערכת עצבים אז תשאר בנושא.
לבנאדם עם המטרות שלו והכוונות שלו-HB ATG יועיל לו יותר מHB לא ATG או LB.
אההה לא הבנתי למה התכוונת,חשבתי שאמרת שעבודה עד מקביל עובדת על יותר שרירים מאשר ATG.לא נתקלת בזה עד כה?
מכיוון שמיקום המוט נמוך יותר, בכדי לשמור על המוט במרכז המאסה (מרכז כף הרגל) אתה נאלץ לגרום לגב יותר להשען קדימה,
מה שאומר שבשלב הקוצנטרי יש לגב יותר תנועה, ומה שגורם לגב ישר להזדקף אלה שרירי השרשרת האחורית, התחת וההאמסטרינג,
ואלה נמצאים בטונוס ופועלים יותר על מנת לזקוף אותך מהתחתית.
אם אתה מתעקש על HB באמת עדיף ATG במקרה שלך, המבנה שלך דורש את זה.אההה לא הבנתי למה התכוונת,חשבתי שאמרת שעבודה עד מקביל עובדת על יותר שרירים מאשר ATG.
זה שבLB עובדים יותר שרירים זה ברור לי.
סליחה שאני קצת מטריד אותך,אבל מה במבנה שלי דורש את זה?אם אתה מתעקש על HB באמת עדיף ATG במקרה שלך, המבנה שלך דורש את זה.
פחות יודע לשים את האצבע על זה, פשוט בסרטון האחרון אמרת שאתה עושה ATG וזה נראה אצלך לא יותר מידי מתחת למקביל.סליחה שאני קצת מטריד אותך,אבל מה במבנה שלי דורש את זה?
רגליים ארוכות ביחס לטורסו?
אתה צודק בראיה לטווח קצר, אבל אני חושב על תכנון לעד חצי שנה.
תוך חודשיים מקסימום הוא יגיע ל2 פלטות בLOW BAR, עכשיו כמו שאתה יודע חלק גדול מאד מהתחזקות בקרב מתחילים היא המערכת העצבית שמתרגלת לעומסים, גיוס יחידות מוטוריות וכו...
אחרי שהוא יגיע נניח ל2 פלטות (סתם אני זורק) הוא יבוא מוכן יותר לATG ויפיק תועלת הרבה יותר גדולה מהתרגיל הזה מאשר להתקע בו ולבנות
את הכוח הבסיסי בATG.
כמו שאתה תראה מתחיל מתחמם, עם מוט ריק הוא לא מתאמץ בכלל,
כמתאמן עם ניסיון תחת עומסים מגיע לחימום, אפילו עם מוט ריק הוא יודע לשמור כיווץ ולהפעיל את כל השרירים
בידיוק כמו מתחת ל1RM שלו, זה מה שתוכנית לינארית בונה מהר מאד, והיא עובדת בLB באופן יעיל מאד.
ותרגיע את הטון אחי, אני לא בא נגד אף אחד, יש לי רק כוונות טובות ואולי דעות ושיטות שונות.
בשבילי התחזקות בסיסית זה להרגיל את הגוף לעומסים, LB עושה את זה בדרך מעולה ומהירה.1.טון?למקרה שלא שמת לב זה כתובo_O
2.הגיע ל2 פלטות בLB,בפועל בATG יהיה לו 70?80?בטווח תנועה פגוע או התרגלות לLB.
באותם חודשיים של HB ATG יכל להתחזק באותה מידה,אתה לא מבדיל בין משקל על המוט לבין להתחזק בטווח תנועה מלא.
3.אתה זה שמדבר איתי פה על טווח קצר מאוד,בטווח הרחוק רק טוב יצא לו מהHB.
בשבילי התחזקות בסיסית זה להרגיל את הגוף לעומסים, LB עושה את זה בדרך מעולה ומהירה.
כמו שאמרתי שיגיע למצב שהוא tight גם עם מוט ריק ויודע מה זה 100 קילו על הגב.
טוב שמע זה עניין של גישה, אין כל כך טעם להתווכח, אם תגייס כסף יום אחד ותרצה לעשות מחקר על זה תקרא לי אני אעזור לך עם הניירת.
יש דבר כזה שנקרא עומס כללי, זה carry over ישיר, על זה מבוסס כל הקטע של הwestside barbellמשהו שתחשוב עליו טיפה: שלחת אותו לLB וללשבור מקביל בלבד,הרגלת את הגוף שלו לעומס *רק בטווח תנועה הזה* וידוע לך שהבנאדם רוצה להחליף אבל הוא לא יהיה רגיל לעומס בכלל בוריאציה שאליה הוא רוצה ומתכנן לעבור.
איפה הייתה ההתחזקות הבסיסית?להתרגל לעומסים הוא יכול טוב מאוד גם בHB ATG וגם במהלך הSS.