הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ 2 שאלות הקשורות לSS

• פותח/ת השרשור adudu
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

adudu

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
-73
28
0
שלום לכולם...

1. בביצוע סקאווט זווית הברכים בירידה צריכה להעצר ב-90 מעלות או שזה בסדר אם אני יורד נמוך יותר?
2. אני מתחיל את השבוע השלישי בתוכנית SS ומשום לא לא התחלתי את התוכנית מ- 70% מהמשקלים שלי לפני כן אלא מ- 100% ב-RM5 , האם להוריד ל- 70% או שמא אני יכול להמשיך כך.... ( חשוב לי לומר שאני לא מאמין שאני אצליח להוסיף כל שבוע משקלים גבוהים על המוט, מה שכן כבר עכשיו אני מרגיש שיפור בדד ליפט ובסקאווט)

1. תרד הכי נמוך שאפשר בהיי באר. בלואו באר אתה צריך רק לשבור מקביל.
2. אם אתה רואה שאתה מתקדם יפה גם כשהתחלת ב-100% לדעתי אין צורך להוריד. גם אני מטיפשותי התחלתי מ-100% ובכל זאת התקדמית ממש יפה. אבל השיפור אמור להיות לטווח הארוך ככה שאם אתה מרגיש שבקרוב תתקע עדיף שתגיע לתקיעה ואז תרד ל-70 אחוז

העיקרון של התוכנית הוא להתקדם כל הזמן. אם אתה מתחיל מ100% אתה ניתקע תוך 2 אימונים מקסימום אז תתחיל מ70%.

גם לי יש שאלה בקשר לSS.
יותר נכון בקשר לתרגילים שמבצעים בתוכנית הזאת.
ריפטו מלמד שצריך לנשום לא כמו שרובנו רגילים(נשיפה בתנועה קונצנטרית) אלא למלא את הריאות באוויר למשך ביצוע החזרה ובסוף החזרה להוציא.
הבנתי שנושמים ככה בסקוואט,בדדליפט ובמיליטרי,אבל האם גם בשאר התרגילים כמו בבנץ' ששם לדעתי הנשיפה באמת נותנת פוש קטן בחזרות,ולא רק בבנץ',בכלל בתרגילים חוץ מאלה שציינתי.

גם לי יש שאלה בקשר לSS.
ריפטו מלמד שצריך לנשום לא כמו שרובנו רגילים(נשיפה בתנועה קונצנטרית) אלא למלא את הריאות באוויר למשך ביצוע החזרה ובסוף החזרה להוציא.
הבנתי שנושמים ככה בסקוואט,בדדליפט ובמיליטרי,אבל האם גם בשאר התרגילים כמו בבנץ' ששם לדעתי הנשיפה באמת נותנת פוש קטן בחזרות,ולא רק בבנץ',בכלל בתרגילים חוץ מאלה שציינתי.
אממ לא יודע אחי, בשבילי זה הכי טבעי לשמור את האוויר בפנים לפחות עד שאני עובר את הנקודה החלשה שאחריה כבר לא קשה, לפי דעתי רובנו רגילים לעשות בדיוק את מה שריפטו אומר, המדריכים מוינגייט מנסים ללמד אותנו אחרת. תעשה מה שהגוף שלך אומר לך, בדרך כלל הוא יגיד לך לשמור את האוויר בפנים לאורך רוב התנועה.

גם לי יש שאלה בקשר לSS.

Valsalva, בהכל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית