ziv_r משתמש משקיע 2,178 1,812 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 4,501 0 2,178 1,812 1/9/15 #2 הכל מסביב לתרגיל החתירה Upvote 0 Downvote
RoiPow משתמש פעיל 314 5 נק' מוניטין: 6 0 314 5 2/9/15 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י ziv_r: הכל מסביב לתרגיל החתירה לחצו כדי להרחיב... קראתי את זה. אני לא יודע אבל אם הטכניקה שלי טובה מספיק?.. Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י ziv_r: הכל מסביב לתרגיל החתירה לחצו כדי להרחיב... קראתי את זה. אני לא יודע אבל אם הטכניקה שלי טובה מספיק?..
ziv_r משתמש משקיע 2,178 1,812 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 4,501 0 2,178 1,812 2/9/15 #4 תנסה להיות במצב יותר מאוזן עם הגב. ככל שאתה מגיע למצב מאונך יותר, העומס יורד. כנראה שתאלץ גם להוריד משקל בגלל זה. שמור על הצוואר ישר, כלומר אל תסתכל על המראה, אלא 2 מטרים מולך לערך. תיכנס ל- Setup בדומה ל- DL. הרגלים יותר ישרות, רק מעט מכופפות. מרפקים יותר צמודים לגוף. עצור את הנשימה בחלק הכיווץ הקונצנטרי של התרגיל (כלומר כאשר המוט עולה לכיוון החזה). אני מציע ששוב תקרא את המאמר, ביסודיות. Upvote 0 Downvote
תנסה להיות במצב יותר מאוזן עם הגב. ככל שאתה מגיע למצב מאונך יותר, העומס יורד. כנראה שתאלץ גם להוריד משקל בגלל זה. שמור על הצוואר ישר, כלומר אל תסתכל על המראה, אלא 2 מטרים מולך לערך. תיכנס ל- Setup בדומה ל- DL. הרגלים יותר ישרות, רק מעט מכופפות. מרפקים יותר צמודים לגוף. עצור את הנשימה בחלק הכיווץ הקונצנטרי של התרגיל (כלומר כאשר המוט עולה לכיוון החזה). אני מציע ששוב תקרא את המאמר, ביסודיות.