עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Let me google that for youמה זה גלוקוז?
חחח חיפשתי אבל לא הבנתי איך עודף של חלבון הופך לגלוקוז?ולמה גלוקוז זה רע?
מי אמר לך שה רע? קראת מה זה?ולמה גלוקוז זה רע?
ראיתי שמישהו פעם רשם שעודף חלבון הופך לגלוקוז והוא לא דיבר על זה בתור משהו חיובי,אתה יכול רק לקצר לי מה זה ?מי אמר לך שה רע? קראת מה זה?
אין בזה משהו שפשוט מזיק, סתם מיותר וחבל שחלבון יקר יהפוך כביכול לפחמימהראיתי שמישהו פעם רשם שעודף חלבון הופך לגלוקוז והוא לא דיבר על זה בתור משהו חיובי,אתה יכול רק לקצר לי מה זה ?
כן, אל תדאג. ותקרא מה זה גלוקוז.ראיתי שמישהו פעם רשם שעודף חלבון הופך לגלוקוז והוא לא דיבר על זה בתור משהו חיובי,אתה יכול רק לקצר לי מה זה ?
תודהאין בזה משהו שפשוט מזיק, סתם מיותר וחבל שחלבון יקר יהפוך כביכול לפחמימה
תודה,חשבתי שאפשר לאכול פי 3 חלבון מהמשקל גוף אז עכשיו אני יוריד קצת חלבון בשביל שלא יהפוך לפחמימהכן, אל תדאג. ותקרא מה זה גלוקוז.
תאכל פי 2 ממשקל גוף חלבון והכל יהיה טוב
אפשר גם פי 4תודה
תודה,חשבתי שאפשר לאכול פי 3 חלבון מהמשקל גוף אז עכשיו אני יוריד קצת חלבון בשביל שלא יהפוך לפחמימה
מסכים. ובכללי, אני מאוד אוהב את התשובות שלך, הם תמיד ענייניות 😃אפשר גם פי 4
השאלה מה זה אפשר. אפשר כן, מיותר כי לא תפיק מזה תועלת
פי 2 זה מספיק
תודה רבה נב:יש ספר של תזונה\פיתוח גוף.... בעברית שאתה ממליץ עליו?אפשר גם פי 4
השאלה מה זה אפשר. אפשר כן, מיותר כי לא תפיק מזה תועלת
פי 2 זה מספיק
אוקיי תודה,גם אני מעריך אותו:)מסכים. ובכללי, אני מאוד אוהב את התשובות שלך, הם תמיד ענייניות 😃
אני ממליץ שתקרא קצת בפורטל של האתרתודה רבה נב:יש ספר של תזונה\פיתוח גוף.... בעברית שאתה ממליץ עליו?
אוקיי תודה,גם אני מעריך אותו:)
בעברית לא, באנגלית כן אבל עדיף כמו שאמרו מעלי שתתחיל מהמאמרים בפורטל זה המון מידע ולרוב הוא מספיק. אם תסיים ותרצה עוד תייג אותי ואתן לך את השם (אין לי עכשיו אם תרצה אחפש)תודה רבה נב:יש ספר של תזונה\פיתוח גוף.... בעברית שאתה ממליץ עליו?
אוקיי תודה,גם אני מעריך אותו:)
אני ממליץ שתקרא קצת בפורטל של האתר
Kilogram.co.il
תודה רבה לשניכםבעברית לא, באנגלית כן אבל עדיף כמו שאמרו מעלי שתתחיל מהמאמרים בפורטל זה המון מידע ולרוב הוא מספיק. אם תסיים ותרצה עוד תייג אותי ואתן לך את השם (אין לי עכשיו אם תרצה אחפש)
אז תן מוניטין!מסכים. ובכללי, אני מאוד אוהב את התשובות שלך, הם תמיד ענייניות 😃
כמו מלח פעם או אבקת חלבון בישראל ב2015אז תן מוניטין!
זה מצרך נדיר היום 😭
או 🚬🤪🚬כמו מלח פעם או אבקת חלבון בישראל ב2015