הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר פרופורציות

spiritcrusher

משתמש מתחיל
52
14
נק' מוניטין:
28
52
14
אהלן, אני מתאמן ב SS כבר חודש. התרגילים שאני עושה הם: סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס, מתח
שמתי לב להתפתחות גדולה ברגליים ובגב וקצת בחזה, אבל הידיים נשארו קטנות. אני רוצה להמשיך עם התוכנית לפחות עוד חודשיים אבל מציקה לי הבעיה הזאת.
מה שרציתי לשאול זה מה הדרך הכי יעילה לשלב תרגילים מבודדים לידיים עם כמה שפחות פגיעה בהתקדמות במשקלי העבודה במורכבים? או שאולי להוסיף רק חתירה ומקבילים (מקבילים בעיקר כדי לשפר את הלחיצות, היד אחורית שלי חלשה)

נערך לאחרונה:
אם ממש מפריע לך אתה יכול בסוף האימון להוסיף תרגיל אחד לבייספס, ובסוף אימון אחר תרגיל אחד לטרייספס.

אפשר גם לעשות צ'ין אפס (מתח בנות) ולא מתח רגיל, כך שתהיה קצת יותר עבודה על בייספס.

אהלן, אני מתאמן ב SS כבר חודש. התרגילים שאני עושה הם: סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס, מתח
שמתי לב להתפתחות גדולה ברגליים ובגב וקצת בחזה, אבל הידיים נשארו קטנות. אני רוצה להמשיך עם התוכנית לפחות עוד חודשיים אבל מציקה לי הבעיה הזאת.
מה שרציתי לשאול זה מה הדרך הכי יעילה לשלב תרגילים מבודדים לידיים עם כמה שפחות פגיעה בהתקדמות במשקלי העבודה במורכבים? או שאולי להוסיף רק חתירה ומקבילים (מקבילים בעיקר כדי לשפר את הלחיצות, היד אחורית שלי חלשה)

אהמ , אם אתה רוצה לעבוד במתכונת של תרגילים מורכבים , כמו שאמרו פה למעלה , תעשה מתח בנות (עם משקל שתעלה אותו כל הזמן) , זה אמור לעבוד יופי על בייספס .
על יד אחורית , תלמד ללחוץ בנץ כשהידיים טיפלה יותר קרובות אחת לשני מאשר מה שאתה רגיל עליו (תחפש close grip bench press ביוטיוב) . יד אחורית הוא שריר סינרגטי בתרגיל זה , וככל שאתה מקרב את הידיים הם לוקחות יותר עומס על עצמם .כשתעלה במשקלים ותראה שזה מתחיל לכואב לך או להיות קשה , פשוט תפתח את הידיים קצת כדי שחלק מהעומס יעבור לחזה .

וואוו... אתה עובד בתכנית כבר חודש שלם!? סחטיין ,

• פותח/ת השרשור
וואוו... אתה עובד בתכנית כבר חודש שלם!? סחטיין ,

כן, סליחה שאני מתאמן מתחיל

בכל מקרה החלטתי להשאיר רק מקבילים כדי לא לפגוע יותר מדי בהתקדמות ובאותה הזדמנות לשפר את הלחיצות. מתח העברתי לא מזמן למתח בסופיניציה.

תודה לכם בכל מקרה 😃

כן, סליחה שאני מתאמן מתחיל

בכל מקרה החלטתי להשאיר רק מקבילים כדי לא לפגוע יותר מדי בהתקדמות ובאותה הזדמנות לשפר את הלחיצות. מתח העברתי לא מזמן למתח בסופיניציה.

תודה לכם בכל מקרה 😃

הכוונה שלי הייתה שאחרי חודש אתה לא יכול להסיק שום מסקנה. חכה עוד חדשיים, שלושה, כאשר המשקלים יתחילו להיות באמת כבדים ואימון ממוצע יקח לל יותר משעה וחצי... אז תבוא ותשאל מה להוסיף, אם בכלל.

Back
למעלה תחתית