הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבולבל.. לא מפיק מהתוכנית את הפוטנציאל & שאלה על חיטוב

Perfecto

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
קצת רקע עליי לפני שאני מתחיל.
מתאמן שנה וכמה חודשים, משקל 78 ק"ג, גובה 1.75, גיל 18.

אני מתחיל לעבוד עכשיו על חיטוב, אך יש לי כמה בעיות ודברים שמבלבלים אותי.
דבר ראשון, אומרים לי שמי שעושה חיטוב צריך להוריד משקל, להעלאות את מספר החזרות והסטים בכדי להרגיש את השריר "שורף", אני חושב שהם מדברים שטויות מפני שלפי דעתי חיטוב משמעותו תזונה ולא שינוי כמות הסטים והחזרות. תוכלו קצת לעשות לי סדר בנושא הזה?

דבר שני, כפי שציינתי אני מתאמן שנה וכמה חודשים, עד לפני כמה זמן שהתחלתי יותר להתעניין בנושא(פיתוח גוף, חדר כושר, אימונים..) התחלתי לקרוא מאמרים באינטרנט, התחלתי להקפיד יותר על התזונה, לפני כן הייתי אוכל עד שהייתי שבע וגם במבט לאחור הארוחות שאכלתי לא הכילו את הכמות שהייתי צריך להתפתח.
התוכנית האימונים שאני עובד איתה כרגע לא הכי מספקת אותי.. אני לא יוצא "שבע" מהתוכנית, אני מרגיש שאני שאני יכול להרים עוד ולא מימשתי באימון את כל הפוטנציאל. התוכנית ABג(A: רגליים, חזה, יד אחורית וטרפזים. B: גב, כתפיים, יד קדמית ואמות), עובד איתה 4 פעמים בשבוע.

בתוכנית יש תרגיל אחד לבטן, איפה היא עובדת בתוכנית ומקבלת נפח? לפי מה שאני רואה זה שאתה מכווץ את הבטן בתרגילים כמו סקוואט בשביל לתת תמיכה לעמוד השדרה
שרירי בטן צריך לפתח במיטה. לגבי כל השאר תקשיב לטנק

• פותח/ת השרשור
ראשון שלישי חמישי זאת אופציה. כל השאר ימי מנוחה. הכי טוב לתת יום מנוחה אחרי כל יום אימון
התחלתי להתאמן על התוכנית שלך ויש לי שני שאלות 😃
1. אני מעוניין להוסיף לתוכנית סיבולת לב ריאה, מה כדאי לעשות? ריצות, אירובי, אנאירובי..
2.התחלתי עם ה-FBW A1, אפשר מידי פעם לעשות את A2? לדוגמה, שבועיים עשיתי A1, ושבועיים אחר כך A2

1. אני מעוניין להוסיף לתוכנית סיבולת לב ריאה, מה כדאי לעשות? ריצות, אירובי, אנאירובי..
אתה יכול להוסיף ריצות
2.התחלתי עם ה-FBW A1, אפשר מידי פעם לעשות את A2? לדוגמה, שבועיים עשיתי A1, ושבועיים אחר כך A2
אתה מחליף כל פעם. אימון אחד A1 אימון שני A2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית