הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון גב

daniel4998

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
2
14
2
שלום,
כרגע אני עושה באימון מתח ללא תוספת משקל לאחר פולי צר.
יש פעמים שאני עייף יותר ויש פעמים שאני עייף פחות אז קשה לי להשלים את הסטים במלואם (לפעמים לא מסיים ולא מצליח לסגור שתי חזרות או שלוש אחרונות.)
אני עושה 3X8 במתח ואותו דבר בפולי, עכשיו מצד אחד אני מתקשה להשלים את הסטים לאחר הפולי אבל עשיתי בדיקה של MAX REPS ועשיתי 17 PERFECT FORM אז זה לא נראה לי בעיה של יכולת.
אז השאלה שלי היא אם כדאי לשנות את הסדר - מתח לפני הפולי ואז פשוט לעשות עם משקל טיפה נמוך יותר על הפולי, או בכלל להוריד את הפולי ולעשות מתח בתוספת משקל.
תודה.

בוא נראה כמה הגיוני זה יוצא.
הבנאדם שואל אותי: למה לדעתך ילד בן 15 חייב להסתפק אך ורק בFBW?
ואני עונה לו: התמקד במתח לחמש סטים (נניח) 6-8 חזרות ונסה להוסיף משקל תוך שימור מספר החזרות.

המממ..... לא יודע... התחביר לא נראה לי מושלם.
קצת לוקה בחסר.

בוא נראה כמה הגיוני זה יוצא.
הבנאדם שואל אותי: למה לדעתך ילד בן 15 חייב להסתפק אך ורק בFBW?
ואני עונה לו: התמקד במתח לחמש סטים (נניח) 6-8 חזרות ונסה להוסיף משקל תוך שימור מספר החזרות.

המממ..... לא יודע... התחביר לא נראה לי מושלם.
כנראה בגלל שאתה מאוהב ברשומות שלך... או שאתה ספאמר.

🤣 או שפשוט יש לי מה להגיד. מה אתה תרמת לשרשור הזה? סיפרת לנו כמה אפשר לקצר תשובות?
כן. סיפרתי לך שהתשובה שלך היתה מתנשאת וכמעט נטולת עיקר. תפלת בפותח הפוסט ועשית את זה באריכות. אח"כ שיערתי שיתכן שזה בגלל שאתה מאוהב ברשומות שלך... 😛

בגדול, אם לא הייתי ברור, צ'ינאפס בלבד, סטים של 6x תוך שאיפה להוספת משקל.

כן. סיפרתי לך שהתשובה שלך היתה מתנשאת וכמעט נטולת עיקר. תפלת בפותח הפוסט ועשית את זה באריכות. אח"כ שיערתי שיתכן שזה בגלל שאתה מאוהב ברשומות שלך... 😛
נו, בקיצור, זיינת את השכל ולא תרמת לאף אחד.
בגדול, אם לא הייתי ברור, צ'ינאפס בלבד, סטים של 6x תוך שאיפה להוספת משקל.
בגדול, אם לא הייתי ברור - לאף אחד לא אכפת מהדעה שלך.

נו, בקיצור, זיינת את השכל ולא תרמת לאף אחד.

בגדול, אם לא הייתי ברור - לאף אחד לא אכפת מהדעה שלך.
טוב נו, נשמע ילדותי מאוד...
אני משוכנע שבתגובה האחרונה גרמת להרבה מאוד משתמשים להתעניין בדעה שלי (טנק'ס מנהל לץ)

טוב נו, נשמע ילדותי מאוד...
אני משוכנע שבתגובה האחרונה גרמת להרבה מאוד משתמשים להתעניין בדעה שלי (טנק'ס מנהל לץ)
בהתחלה חשבתי שאתה רציני, עניתי לך באדיבות.
עכשיו אני מאבד את הסבלנות כלפיך.
תתחיל להיזהר. זאת המלצה מאד חמה.

היית יכול לרשום: "התמקד במתח לחמש סטים (נניח) 6-8 חזרות ונסה להוסיף משקל תוך שימור מספר החזרות"... כלומר במקום להטיף לכולם (באריכות... 🙄)... 😆
הוא כתב תגובה קצרה לפני זה, הבנאדם שאל למה אז הוא פירט במקום להגיד "תעשה רק מתח כי ככה אמרתי", ואם זה נראה לך ארוך וחופר מדי אני לא חושב שמישהו הכריח אותך לקרוא.

הוא כתב תגובה קצרה לפני זה, הבנאדם שאל למה אז הוא פירט במקום להגיד "תעשה רק מתח כי ככה אמרתי", ואם זה נראה לך ארוך וחופר מדי אני לא חושב שמישהו הכריח אותך לקרוא.
אני חושב שהוא מתנשא בתגובה שלו. לאחר מכן חשבתי שבקבלת הביקורת הוא די ילדותי...

ואני חושב שאתה טרול וסתם מנסה לעצבן. את מי מעניין מה אתה חושב? וגם מה אני חושב תכלס כנראה לא מעניין

במה הוא מתנשא בתגובה שלו אם הוא נימק את הדעה שלו? אי אפשר להטיל פצצה ולברוח מבלי להסביר את הדעה שלך 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית