הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אותו שריר נתפס, באותה הנקודה, באותו התרגיל, שוב ושוב ושוב

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן
בשבועיים האחרונים התחיל לקרות לי משהו 'מעניין' בדדליפט.
באופן קבוע, אפילו במשקלים לא הכי גבוהים שלי(180-190, סט שני לרוב)בצורה קבועה, ההאמסטרינג של רגל ימין נתפס לי, ספציפית 2-3 ס"מ מעל הברך. מה הולך איתי?איך אפשר למנוע את זה?
אני עושה חימום כמו שצריך ולא השתנה משהו באורך חיים שלי בתקופה האחרונה.
לעשות מתיחות וראמבל רולר יעזור?אולי להוסיף משקה איזוטוני?

תודה!

קרה לי משהו דומה. בסוף הבנתי שזה נבע מחולשה מקומית. במקרה שלך במשקל שלך חולשה כנראה זה לא, אז תתאר איך נראה החימום שלך.

• פותח/ת השרשור
קרה לי משהו דומה. בסוף הבנתי שזה נבע מחולשה מקומית. במקרה שלך במשקל שלך חולשה כנראה זה לא, אז תתאר איך נראה החימום שלך.
אני עושה 5/3/1 אז זה לפי מה שג'ים וונדלר אומר
אני עושה 1X5 על 36% מהRM1
1X5 מ45% מRM1
1X3 54% מRM1
ואז אני מתחיל עבודה
לפניי זה יש הליכה וחימום קטן של כל הגוף.

לדעתי החימום לא מספיק הדרגתי עד למשקל העבודה הסופי. אם אתה עובד 180-190 קילו בסט עבודה, סביר להניח שהRM1 בערך 220 +-.
בחישוב מהיר שלי 54% מ220 יוצא בערך 116-118 קילו. אז זה אומר שאתה מתחמם לשלשה עם 60-70 קילו פחות מהמשקל עבודה שלך ככה שזה לא מפתיע שהאמסטרינג שלך נתפס. הוא לא מחומם מספיק.
אני לא ממש קרוב לעבוד במשקל דומה כמו שאתה עובד בדדליפט, ככה שמהניסיון שלי עם חימום דל שכזה כל הגוף שלי היה נתפס. צריך להגיע יותר חם למשקלי עבודה, בטח אם אתה לא רחוק מ5 פלטות במשקלי עבודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לדעתי החימום לא מספיק הדרגתי עד למשקל העבודה הסופי. אם אתה עובד 180-190 קילו בסט עבודה, סביר להניח שהRM1 בערך 220 +-.
בחישוב מהיר שלי 54% מ220 יוצא בערך 116-118 קילו. אז זה אומר שאתה מתחמם לשלשה עם 60-70 קילו פחות מהמשקל עבודה שלך ככה שזה לא מפתיע שהאמסטרינג שלך נתפס. הוא לא מחומם מספיק.
אני לא ממש קרוב לעבוד במשקל דומה כמו שאתה עובד בדדליפט, ככה שמהניסיון שלי עם חימום דל שכזה כל הגוף שלי היה נתפס. צריך להגיע יותר חם למשקלי עבודה, בטח אם אתה לא רחוק מ5 פלטות במשקלי עבודה.
הRM1 שלי הוא 245 נכון להיום. בלי חוב לראק בבקשה.
העלייה היא הדרגתית, זה המשקלים שעשיתי היום
60 1X5
90 1X5
110 1X5
130 1X3
1551X3
ובסט של ה180 נתפס לי השריר

הייתי שוקל להכניס אפילו 170 לסינגל.
בכל אופן, לפני שנעלה מסקנות של פציעה, תנסה לחמם ״אישית״ את האמסטרינג. כלומר, להזרים יותר דם למקום בשביל לחמם את השריר מבלי לעייף אותו.
תנסה, אולי יעזור, אין מה להפסיד.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הייתי שוקל להכניס אפילו 170 לסינגל.
בכל אופן, לפני שנעלה מסקנות של פציעה, תנסה לחמם ״אישית״ את האמסטרינג. כלומר, להזרים יותר דם למקום בשביל לחמם את השריר מבלי לעייף אותו.
תנסה, אולי יעזור, אין מה להפסיד.
בהצלחה.
סבבה תודה!
אתה מציע להשתמש גם בראמבל רולר וכאלה כדי להקל על המתיחה?החרא הזה כואב רצח, גם היום.

סבבה תודה!
אתה מציע להשתמש גם בראמבל רולר וכאלה כדי להקל על המתיחה?החרא הזה כואב רצח, גם היום.
אתה מתכוון לדבר הזה שמתגלגלים עליו שעה לפני כל אימון? לא יודע, אין לי מושג אם זה אפקטיבי/עוזר איכשהו.

אתה מתכוון להתכווצות חזקה כזו באמצע סט,או נקודה תפוסה?
בכל מקרה,מה שעזר לי זה כדור לאקרוס יותר ממוקד מרמבל רולר,וגם הרבה מגנזיום.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון להתכווצות חזקה כזו באמצע סט,או נקודה תפוסה?
בכל מקרה,מה שעזר לי זה כדור לאקרוס יותר ממוקד מרמבל רולר,וגם הרבה מגנזיום.
התכווצות סופר חזקה באמצע סט..אבל ממש, זו הרגשה מוזרה. זה כאילו אני מרגיש כל סיב וסיב ואז כאב חותך.

קורה לי הרבה בנק' ספציפית בהאמסטרינגס בבנצ,הרבה מגנזיום,מלחים ומים ועבר לי,כמו כן הוספתי הרבה מובייליטי למקום עם הלאקרוס בול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית