הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית? AB

Eliran57

משתמש מתחיל
24
5
נק' מוניטין:
5
24
5
בן 15.3
משקל: 63
גובה: 1.71

יום שני - A:
בנצ' 3X10
מקבילים 3XMAX
מתח 3XMAX
בייספס

יום שלישי - B:
סקוואט עם פאוז
בטן
עבודה על גמישות בסוף האימון

יום חמישי - A:
בנצ' לפי שבועות:
6-5-4-3 במשך 4 שבועות ואז חותך משקלי עבודה בחצי (שבוע ראשון 6 חזרות, שני 5, שלישי 4, רביעי 3)
פרס 10X3
מתח 3XMAX
מקבילים 3XMAX
חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 3X10-12
בייספס
טרייספס

יום שישי - B:
סקוואט 6-5-4-3
דדליפט 7-6-5-4
סקוואט 20X3
בטן

נערך לאחרונה:
you cant go wrong with the basics , good luck

נראה כמו משהו שמתיימר להיות מתוכם אך בפועל מפספס את הנקודות החשובות בתוכנית אימונים.

תוכנית מוזרה ומאוד לא הגיונית. אין טעם לבנות תוכנית AB כל כך קצרה. אתה לא תוכל להגיע לעצימות מירבית עם התוכנית הזאת. ממליץ להציץ בתוכניות שבחתימה שלי

נכון שזה נראה קצת מתוחכם, ומבוסס על תוכנית שלא אמורים לגעת בה כאילו , אבל הבחור גם נמצא ומתאמן במגמת ספורט כך שלהוסיף נפח עבודה סתם יעמיס , מפספס את הנקודות החשובות ? התקדמות שבועית במשקלים תוך כדי מקום עצום לשיפור טכניקות .

הנקודות החשובות , נפח עצימות תדירות , בישביל ליצור התקדמות רציפה ..

זה אישי בישבילו , האם מישהו באמת יודע מה קורה מאחורי הקלעים ? תמיד עדיף לפספס בפחות נפח מאשר יותר ..

נערך לאחרונה:
זה אישי בישבילו , האם מישהו באמת יודע מה קורה מאחורי הקלעים ? תמיד עדיף לפספס בפחות נפח מאשר יותר ..
מאיפה מישהו כאן יידע מה קורה מאחורי הקלעים? אם הוא מפרסם תכנית אז הגיוני שיכתוב גם דברים שיכולים להשפיע על האימונים כמו מגמת ספורט (אין לי מושג באמת מה עושים שם), אימונים בספורט נוסף כלשהו וכו.

מאיפה מישהו כאן יידע מה קורה מאחורי הקלעים? אם הוא מפרסם תכנית אז הגיוני שיכתוב גם דברים שיכולים להשפיע על האימונים כמו מגמת ספורט (אין לי מושג באמת מה עושים שם), אימונים בספורט נוסף כלשהו וכו.

הוא היה צריך לרשום מה הוא עושה זה ברור, אני ספציפית מכיר אותו , בכל אופן בסוף הוא יילך על מתכונת של SS עם סקוואט קל באמצע שבוע

ניסיתי לקרוא את התוכנית אימונים אבל נרדמתי באמצע..

אתה בן 15, אתה צריך להתחזק ולנסות לעלות במשקלי עבודה משבוע לשבוע

תיקח תוכנית של AB נורמלית ותעשה אותה, בלי כל ההתחכמויות ..

6-5-4-3 במשך 4 שבועות ואז חותך משקלי עבודה בחצי (שבוע ראשון 6 חזרות, שני 5, שלישי 4, רביעי 3) - למה? מה הסיבה??

Back
למעלה תחתית