נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
כיוונתי ל30 שניות, בגלל ניסיון כושל שקדם לוידאו נגמר הכוח, שבוע הבא ננסה שוב (הסתפקתי ב20 שניות)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא צריך הגנה, יש לו מספיק שומן 😃אם אתה חושב שמה שאני עושה פה זה להגן על ריפ - אתה טועה.
אבל באמת נשכח מזה. peace.
חמסה חמסה חמסה 👑הוא לא צריך הגנה, יש לו מספיק שומן 😃
ברמת קידום התחום, באמת מגיע לו מחיאות כפיים.חמסה חמסה חמסה 👑
נכון מאד.ברמת קידום התחום, באמת מגיע לו מחיאות כפיים.
לא מתנגש. שניהם בעיני ענקיים.אני עדיין מעדיף לקרוא דברים של ביל סטאר והרבה אחרים למרות שהרד נקיות של ריפ הצחיקה אותי לא פעם אחת.
הסלידה שלי היא מהמגלומניה והפלישה לתחומים שהם לא ממש התחום שלו, אבל זה לא ממש חדש פה לאף אחד ואני לא מעוניין להפוך את זה לדיון ריפטואיסטינכון מאד.
לא מתנגש. שניהם בעיני ענקיים.
אני פשוט לוקח אותו כמקור ללמידת טכניקה בתרגילי הבסיס ותוכנית אימונים למתאמנים מתחילים. לדעתי גם אם הוא אומר שטויות על תזונה ואכילה ב6000 קלוריות אין טעם להתייחס לזה בצורה שלילית ולהגיד שריפטו אפס. פשוט להתייחס לדברים הרלוונטיים שעליהם הוא קיבל את שמו הטוב, וללמוד ממנו את ביצוע הטכניקות של תרגילי הבסיס וללמד מתחילים להתאמן בSS.הסלידה שלי היא מהמגלומניה והפלישה לתחומים שהם לא ממש התחום שלו, אבל זה לא ממש חדש פה לאף אחד ואני לא מעוניין להפוך את זה לדיון ריפטואיסטי
אני איתך לגבי זה, לימוד טכניקות בסיס למתחילים - מספר 1 ללא ספק.אני פשוט לוקח אותו כמקור ללמידת טכניקה בתרגילי הבסיס ותוכנית אימונים למתאמנים מתחילים. לדעתי גם אם הוא אומר שטויות על תזונה ואכילה ב6000 קלוריות אין טעם להתייחס לזה בצורה שלילית ולהגיד שריפטו אפס. פשוט להתייחס לדברים הרלוונטיים שעליהם הוא קיבל את שמו הטוב, וללמוד ממנו את ביצוע הטכניקות של תרגילי הבסיס וללמד מתחילים להתאמן בSS.
זוכר על כמה א.ש.?משקל שיא היה 93
קודם כל צריך לתקן, הייתי 92 לא 93, אחוז שומן? קשה לי לנחש מה היה, אולי סביב ה16.זוכר על כמה א.ש.?
עצרתי כי כיבדתי את הבקשה שלך שלא להכנס לזה, אבל אם המשכת אז משפט אחרון ברשותך:אני איתך לגבי זה, לימוד טכניקות בסיס למתחילים - מספר 1 ללא ספק.
תזונה, ויטליפטינג ושאר ירקות? מגלומניה טהורה.
להגיד למשקולן עם 160 סנאצ' שהמשיכה שלו לא יעילה נכלל במה שאמרת?עצרתי כי כיבדתי את הבקשה שלך שלא להכנס לזה, אבל אם המשכת אז משפט אחרון ברשותך:
תזונה - הוא אף פעם לא התיימר להיות לייל ולהתחיל להרכיב תפריטים או להסביר מסלולים מטבוליים, הוא בסך הכל מדגיש את הצורך באוכל והרבה כדי לשרוד התקדמות ליניארית.
ווייטליפטינג - הוא מלמד מתאמנים מתחילים שלא מתכוונים להתמחות ב-WL אלא עושים פאוורקלין לצורך התחזקות כללית. לצורך זה לא צריך להיות מאמן מומחה.
זו דעתי.
גם אני מתכנת שאומר לביל גייטס שאופיס מלאה באגים ומעצבנת, זה לא אומר שאני רוצה לכתוב אותה מחדש 😃להגיד למשקולן עם 160 סנאצ' שהמשיכה שלו לא יעילה נכלל במה שאמרת?
דוגמא משעשעת אבל לא נכונהגם אני מתכנת שאומר לביל גייטס שאופיס מלאה באגים ומעצבנת, זה לא אומר שאני רוצה לכתוב אותה מחדש 😃
כל אחד שמתעסק במשהו כל רמה, עוקץ ומבקר את המקצוענים.דוגמא משעשעת אבל לא נכונה
ריפ אבל אומר שטויות כמו למשוך קלין וסנאצ' כמו דדליפט.כל אחד שמתעסק במשהו כל רמה, עוקץ ומבקר את המקצוענים.
לא יצא לך לשבת מול הטלויזיה ולצעוק על גווארדיולה מה זה החילוף הזה? או על לברון שמחטיא זריקות שהיית קולע בעיניים עצומות?
אצל ריפ לוקחים את זה קשה, כי הוא זוכה להערצה גדולה, ולכן באופן טבעי גם לביקורת גדולה.
אצל מישהו אחר אני חושב שזה היה עובר יותר בקלות.
בכל מקרה אני שם את זה בצד, ומתייחס ליתרונות העצומים שלו.
עוד מעט יבואו שני ריפטואיסטים שכולכם מכירים, שיתווכחו איתך הם.ריפ אבל אומר שטויות כמו למשוך קלין וסנאצ' כמו דדליפט.
זה לא נכון, זהה ממש לא נכון ואני לא ראיתי עוד ווייטליפטר אחד שמושך ככה.
ביסט ו?עוד מעט יבואו שני ריפטואיסטים שכולכם מכירים, שיתווכחו איתך הם.
הדובון הורודביסט ו?
כל אחד שמתעסק במשהו כל רמה, עוקץ ומבקר את המקצוענים.
לא יצא לך לשבת מול הטלויזיה ולצעוק על גווארדיולה מה זה החילוף הזה? או על לברון שמחטיא זריקות שהיית קולע בעיניים עצומות?
אצל ריפ לוקחים את זה קשה, כי הוא זוכה להערצה גדולה, ולכן באופן טבעי גם לביקורת גדולה.
אצל מישהו אחר אני חושב שזה היה עובר יותר בקלות.
בכל מקרה אני שם את זה בצד, ומתייחס ליתרונות העצומים שלו.
אני רואה את המילים, אבל הן לא מתאימות לך, אולי @StarDust נכנס לך לחשבון?...די סטיצ'.
ריפ מלך, נקודה.
לא צריך לתרץ את אהבתינו אליו… נעשה ונשמע!