הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בגב תחתון בזמן דדליפט

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי, היום היה לי אימון , ובהתחלה עשיתי כמה סטים חימום ובהדרגה העלתי את המשקל, כשניסיתי לעלות עוד במשקל הרגשתי כאב בגב התחתון, ובגלל זה לא העלתי ביותר מידי משקל. עכשיו אין כאב או משהו אבל אני מפחד שגרמתי לפציעה, יש רק קצת לחץ באזור שם.
יש מצב שגרמתי לפציעה שם ? אני חושב שהטכניקה הייתה סבבה זאת אומרת לא רעה אבל סביר לגמרי..
עזרה בבקשה? זה ממש דחוף לי..יש מצב נתפס השריר אבל לא יודע

• פותח/ת השרשור
המוט צריך להתגלגל עליך במהלך כל העליה והוא לא נוגע בך בכלל. כשהמוט מתגלגל עליך זה מוריד עומס מהגב
סקוואט נראה בסדר חוץ מהחזרות האחרונות. בעליה אתה צריך לעוף למעלה ואתה לא עולה בצורה סימטרית
הנה סרטון של הדדליפט

הפעם נתתי למוט לגעת בי, יש מה לשפר ?

באמת הגיע הזמן שיהיו מוטות שמסוגלים להתגלגל על הרגל - כמו שהחלק החיצוני של מוט אוליפי יודע לעשות אבל הפנימי לא.
אצלנו המוטות כן מתגלגלים גם בפנים..
אתה מתכוון שהחלק הפנימי איפה שאתה מחזיק יכול להסתובב?

• פותח/ת השרשור
אבל איך המוט יכול להתגלגל על הרגל אם אתה אוחז בו ומונע ממנו סיבוב?
לפי מה שניסיתי בחדר כושר אצלי, גם אי אפשר לגלגל, רק סוג של לסחוב אותו עליך חוץ מזה שהמוטות פה עקומים כמו לא יודע מה...
בכל מקרה איך אני באמת אמור לגלגל אותו ?

באמת הגיע הזמן שיהיו מוטות שמסוגלים להתגלגל על הרגל - כמו שהחלק החיצוני של מוט אוליפי יודע לעשות אבל הפנימי לא.
נראה לי שחוסר היכולת שלי להתבטא בשפה עברית צחה גרם להמצאת פטנט חדש.
הלכתי לעשות מיליונים.

הנה סרטון של הדדליפט

הפעם נתתי למוט לגעת בי, יש מה לשפר ?

זוית נוראית לצילום.
נראה שהאגן גבוה מידיי, יותר מידיי ושאין עבודה של הרגליים כמעט.
אולי הזוית מטעה.. גם בזמן הירידה, את הברכיים תשלח קדימה רק אחרי שהמוט עבר אותן על מנת שהוא לא ייתקע בהן בירידה
ולא תצטרך לעשות את העיקוף הזה.
ובזמן הנעילה אתה לוקח את הכתפיים לאחור, בשביל מה?

תוכלו להגיב לעניין בקשר לסרטון ?
השיחות הצדדיות אינן באות במקום תשובות ענייניות, אלא בנוסף להן. מי שיש לו מה להעיר על הסרטון שלך לא יסתום את הפה שלו בגלל שבסעיף צדדי אנחנו מתכננים מכשירים חדשים ששיהפכו את הענף על ראשו!

• פותח/ת השרשור
השיחות הצדדיות אינן באות במקום תשובות ענייניות, אלא בנוסף להן. מי שיש לו מה להעיר על הסרטון שלך לא יסתום את הפה שלו בגלל שבסעיף צדדי אנחנו מתכננים מכשירים חדשים ששיהפכו את הענף על ראשו!
מסכים 🙄

• פותח/ת השרשור
חח תשמע אין לי בעיה שתדונו פה כמה שבאלכם, אבל לפעמים זה קצת חורג יותר מידי 😃

אתה מוזמן להמציא כזה דבר
בלי לעשות חשבון, אני משער שהפלטות המסיביות ידרשו אימפקט זויתי גדול מדי, כלומר המוט יחליק על הרגל גם אם נוריד את החיכוך בינו לבין הרגל מאד.
אבל לפעמים זה קצת חורג יותר מידי
טוב, אני משעה את השתתפותי באשכול.

טוב אני אגיב בקשר לסרטון לשם שינוי. 😃
אתה לא נכנס לסטאפ בחלק מהחזרות והמשקל קל לך יתר על המידה .
בכללי התנועה כולה לא משהו. לעבור על סרטון של ריפטו של דדליפט תמיד עוזרים לך להבין איך התנועה צריכה להתבצע .

טוב, אני משעה את השתתפותי באשכול.
אל תלך אתה מעשיר את הדיון. 😄

• פותח/ת השרשור
טוב אני אגיב בקשר לסרטון לשם שינוי. 😃
אתה לא נכנס לסטאפ בחלק מהחזרות והמשקל קל לך יתר על המידה .
בכללי התנועה כולה לא משהו. לעבור על סרטון של ריפטו של דדליפט תמיד עוזרים לך להבין איך התנועה צריכה להתבצע .

אל תלך אתה מעשיר את הדיון. 😄

סבבה תודה רבה, אנסה ליישם את הסרטון.
אז לעלות בעוד 5 10 קילו ?

סבבה תודה רבה, אנסה ליישם את הסרטון.
אז לעלות בעוד 5 10 קילו ?
למקרה שלא שמת לב להערה שלי-

זוית נוראית לצילום.
נראה שהאגן גבוה מידיי, יותר מידיי ושאין עבודה של הרגליים כמעט.
אולי הזוית מטעה.. גם בזמן הירידה, את הברכיים תשלח קדימה רק אחרי שהמוט עבר אותן על מנת שהוא לא ייתקע בהן בירידה
ולא תצטרך לעשות את העיקוף הזה.
ובזמן הנעילה אתה לוקח את הכתפיים לאחור, בשביל מה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית