הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעב במאסה נקיה.

supersagi

משתמש מתחיל
180
52
נק' מוניטין:
58
180
52
אני כבר כ חודשיים במאסה נקיה (עליה של 1.5-2 קילו) ללא עליה ניכרת של שומן.
אני 1.71, שוקל 74 בן 32 כ 11-12% שומן, BMR 1723, אחרי מכפיל 1.2 כ 2050,
אני מכניס ביום של אימון 2600 קל'
ביום ללא אימון 2350 קל'.

למה אני רעב כל היום? אני לא אמור להיות בפלוס קלורי ולכן להיות שבע רוב היום?

החלוקה של הקלוריות : 195 חלבון 293 פחמימה 73 שומן.

מודה לעונים.

מבחינת הערכים נראה בסדר.. לא ברור למה.
אתה רעב גם בימים שבהם אתה מכניס 2600 קל ?
מתי הרעב הכי מורגש? בערב? לפני השינה? בבוקר?

גם אצלי יש מצבים של רעב ואני עולה במשקל,עדיף להיות סבלני ולחכות למרות שיש תתחושה הזאת. ולעלות נקי והימים שתאכל יותר יגיעו (;

מה אני רעב כל היום?
שווה באמת לבדוק מתי הרעב תוקף.
למשל אחרי שאני אוכלת פרי אני ממש רעבה, בטן מקרקרת והכל.
יום משעמם בעבודה גם גורם לי לתחושת רעב מוגברת
אבל מה הבעיה אתה במסה. רעב? תאכל.

אם הוא רוצה לעלות בלי לעלות יותר מידי באחוזי שומן עדיף לו ככה .ולהיות סבלני.השאלה כמה הרעב קיצוני ואם יש עליה.

אני בערך באותה כמות קלוריות כמו שלך ובטח שאני מעדיף לאכל יותר אבל מעדיף לעלות נקי.אני כבר 6 שבועות שהגוף עולה בלי להוסיף קלוריות אבל זה משתלם בסוף ונאכל להעמיס כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל א.בוקר בשעה שש וחצי בערך 789 קל' , מכניס חלבון ב 09 וב 11 שוב רעב
אני אוכל א. צהריים בשעה 12 כ 745 קלוריות, ב 14:00-15:00 אני כבר שוב רעב.
ב 16:00 יש לי חלבון,
מכניס כ 40-50 סיבים ביום מאוכל בלבד, לא אוכל סוכרים לסוגיהם.

2 מקרים. או שאתה אוכל משהו שמרעיב אותך. או שיש לך איזשהוא פרק זמן כל יום שאתה רעב במיוחד. אני לדוגמא רעב מאוד בערב, אז אני נותן לעצמי ארוחה יותר גדולה בערב.

אני אוכל א.בוקר בשעה שש וחצי בערך 789 קל' , מכניס חלבון ב 09 וב 11 שוב רעב
אני אוכל א. צהריים בשעה 12 כ 745 קלוריות, ב 14:00-15:00 אני כבר שוב רעב.
ב 16:00 יש לי חלבון,
מכניס כ 40-50 סיבים ביום מאוכל בלבד, לא אוכל סוכרים לסוגיהם.
אולי תעביר חלק מהקלוריות מארוחת הבוקר ? 800 קלוריות לארוחת בוקר זה בשבילי נשמע יותר מדי, אני ממליץ לך לחצות את כמות הקלוריות או להפחית אותה ולהעביר לשלב אחר ביום, אם אתה לוקח אבקת חלבון תחליף אותה באוכל.
לא תאמין מה הבדל השובע בין סקופ לבין חביתה מ6 חלבוני ביצה(200 גרם +- שווה ערך לסקופ.) עם כוסברה וקצת בצל.
טיפ אחרון, תיישם טיפים של חיטוב, בקבוק מים צמוד, מסטיקים ללא סוכר , הרבה ירקות, לשתות לפני ארוחה , לאכול לאט ללעוס טוב ולהניח את המזלג מדי פעם לא הרג אף אחד .
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בזה אתה כולל פחמימות זמינות?

לא הבנתי את כוונתך,
אני לא מוריד מתוך סך הקלוריות אם זאת השאלה,
התכוונתי לכך שאני לא אוכל סוכר לבן או עוגיות או פירות וכו..
יש לי סוכרים ביום שאני אוכל בטטה לדוגמא,
האם זה עונה על השאלה שלך?

• פותח/ת השרשור
אולי תעביר חלק מהקלוריות מארוחת הבוקר ? 800 קלוריות לארוחת בוקר זה בשבילי נשמע יותר מדי, אני ממליץ לך לחצות את כמות הקלוריות או להפחית אותה ולהעביר לשלב אחר ביום, אם אתה לוקח אבקת חלבון תחליף אותה באוכל.
לא תאמין מה הבדל השובע בין סקופ לבין חביתה מ6 חלבוני ביצה(200 גרם +- שווה ערך לסקופ.) עם כוסברה וקצת בצל

יש גבול לכמות הפעמים שאני יכול לשבת ולאכול, בגלל זה הביניים של הן שיייק,
אני לא יכול פרקטית לחמם כל 3 שעות אוכל ולשבת לאכול.

אבל למה בכלל הגוף מרגיש ככה, הרי אם אני מכניס יותר ממה שאני מוציא המח לא אמור להוציא הוראת "אכלת מספיק אתה לא רעב"?

כל אחד מרגיש אחרת אול יותר ירקות קפה שחור יעזור . ככה אני עושה בקטנות עד שנעלה תצריכת קלוריות. ואוכל את רוב הקלוריות בבוקר בצהרים ובערב. ולפני השינה רק קוטג או עם קצת שקדים אגוזים.

אבל למה בכלל הגוף מרגיש ככה, הרי אם אני מכניס יותר ממה שאני מוציא המח לא אמור להוציא הוראת "אכלת מספיק אתה לא רעב"?
כי הרעב שלא לא תלוי בקלוריות שלך.
זה כמו שתגיד לי לדוגמא שתתעורר בבוקר ותאכל באותו יום רק מהגיינר ותגמור את סך הקלוריות שלך לאותו יום. אז מה בתוך שעתיים שלוש לא תהיה רעב?

• פותח/ת השרשור
בערך. פחמימות עם ערך גליקמי גבוה (למשל לחם לבן) עלולות לגרום לרעב מוגבר כשעתיים אחרי הצריכה שלהן.

לא צורך לחם או פסטה.

זה כמו שתגיד לי לדוגמא שתתעורר בבוקר ותאכל באותו יום רק מהגיינר ותגמור את סך הקלוריות שלך לאותו יום. אז מה בתוך שעתיים שלוש לא תהיה רעב?

אני לא צורך גיינר, אני במצב הפוך.
אז למה ישנה תחושת רעב? לא לאותת על חוסר קלורי?
כלומר מחסור באנרגיה?

אני לא צורך גיינר, אני במצב הפוך.
אז למה ישנה תחושת רעב? לא לאותת על חוסר קלורי?
כלומר מחסור באנרגיה?
אני לא בקיא בנושא. זה משהו עם איזשהוא הורמון שמופרש. @יהושע64 בטוח יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית