ייעוץ גמישות קרסול

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
לאחרונה יש לי חשק להצליח סקוואט ATG אבל לאחר שבדקתי את המצב אצלי הגעתי למסקנה שהבעיה כנראה היא בגמישות הקרסול (לא מרגיש אפילו את המתיחה בהמסטרינגס, אבל עדיין קורס ומאבד שיווי משקל בסוף.
אני עובד על כל הדברים הדרושים, ברכיים החוצה, חזה למעלה, גוף מכווץ אבל עדיין יש קריסה כשאני מגיע לכמעט סוף התנועה.

בכל מקרה, אם אתם מכירים תרגילים טובים שיעזרו לי בגמישות לקרסול כדי שאוכל לבצע סקוואט ATG בלי לקרוס.

דרך אגב, כשאני יורד כמה שיותר נמוך ומנסה לרדת עד ATG אני מרגיש לחץ חזק בשריר בקדמת השוקיים, בחלק התחתון של השוק, אם זה קשור אז אשמח לפירוט קצרצר והסברים כיצד להעביר כל כאב/חוסר גמישות ולהיות מסוגל לעשות סקוואט ATG ללא בעיה.

תודה.

לאחרונה יש לי חשק להצליח סקוואט ATG אבל לאחר שבדקתי את המצב אצלי הגעתי למסקנה שהבעיה כנראה היא בגמישות הקרסול (לא מרגיש אפילו את המתיחה בהמסטרינגס, אבל עדיין קורס ומאבד שיווי משקל בסוף.
אני עובד על כל הדברים הדרושים, ברכיים החוצה, חזה למעלה, גוף מכווץ אבל עדיין יש קריסה כשאני מגיע לכמעט סוף התנועה.

בכל מקרה, אם אתם מכירים תרגילים טובים שיעזרו לי בגמישות לקרסול כדי שאוכל לבצע סקוואט ATG בלי לקרוס.

דרך אגב, כשאני יורד כמה שיותר נמוך ומנסה לרדת עד ATG אני מרגיש לחץ חזק בשריר בקדמת השוקיים, בחלק התחתון של השוק, אם זה קשור אז אשמח לפירוט קצרצר והסברים כיצד להעביר כל כאב/חוסר גמישות ולהיות מסוגל לעשות סקוואט ATG ללא בעיה.

תודה.
מתיחה בהאמסטרינג אתה לא אמור להרגיש בלי קשר. אתה עובד עם נעלי וויטליפטינג?
מתיחה לקרסול זה לעמוד עם פנים לקיר, ולנסות לשלוח את הרגל (רק אחת) כמה שיותר אחורה ולהצמיד את העקב לרצפה.

• פותח/ת השרשור
מתיחה בהאמסטרינג אתה לא אמור להרגיש בלי קשר. אתה עובד עם נעלי וויטליפטינג?
מתיחה לקרסול זה לעמוד עם פנים לקיר, ולנסות לשלוח את הרגל (רק אחת) כמה שיותר אחורה ולהצמיד את העקב לרצפה.
ללא נעלי וויטליפטינג.
ותודה על המתיחה, אנסה ואבדוק אם עוזר לי.

• פותח/ת השרשור
לפעמים זה הפתרון
זה גיד מאוד מאוד חזק, אני בספק כמה אפשר לשפר את הגמישות שלו...
פעם הייתי מצליח לרדת קצת יותר וכמעט ל ATG מלא בלי לקרוס.
ואף פעם לא מזיק לנסות. 😃

הייתה לי תקופה שעשיתי HB ATG ולפני שהתחלתי את הסקוואט הייתי עושה מתיחה מסוימת שפשוט הייתה עוזרת לי לעשות התנועה יותר טוב.
תעמוד בעמיד יחסית רחבה, רק לסקוואט הכי נמוך שאתה יכול ואז עם המרפקים תדחוף את הרגליים.
אחרי שהייתי עושה את זה התנועה עצמה הייתה מרגישה הרבה יותר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית