נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאה שקל ל44 קפסולות זה יקר. יש עוד המון מולטי ויטמינים מצוינים, אני הזמנתי AST, עוד לא הגיע.איךך המולטיויטמין של אנימאל פאק? כולה 100ש"ח ל44 קפסולות. מוצר חיוני?
אז אולי אין שם את המינונים שהם רושמים?וזה הרבה פחות ממה שרשום.מה שמוזר עם ה AST בניגד לאופטימן שאין צבע שתן זרחני למרות שיש כמויות ויטמינים כמעט זהות.
אמרתי בעבר, ואני אגיד לך עכשיו, זה מאוד מחשיד.מה שמוזר עם ה AST בניגד לאופטימן שאין צבע שתן זרחני למרות שיש כמויות ויטמינים כמעט זהות.
עובדה שזה קורה לכל אחד שלוקח מולטי' חוץ ממשה. וזה לא מאות אלפים, זה אלפיםאתה צריך שיהיו לך מאות-אלפי אחוזים מהתצרוכת היומית של חלק מויטמיני B כדי לקבל פיפי פלואורסנטי 😃
אז אולי אין שם את המינונים שהם רושמים?וזה הרבה פחות ממה שרשום.
אתה צריך שיהיו לך מאות-אלפי אחוזים מהתצרוכת היומית של חלק מויטמיני B כדי לקבל פיפי פלואורסנטי 😃
אמרתי בעבר, ואני אגיד לך עכשיו, זה מאוד מחשיד.
כל הזוהר הזה בשתן זה עודפי ויטמינים מקבוצת B. בכל פעם שתקח מולטיוימין שמכיל ויטמינים אלו או תוסף תזונה B50 למשל (שמכיל את כל הויטמינים מהקבוצה) השתן שלך יהיה זוהר.
ולכן יש כאן שני מצבים אפשריים:
1) אין במוצר באמת את כמות הויטמינים שרשומה בו (לפחות בכל הנוגע לויטמינים מקבוצת B)
2) יש במוצר את אותן הכמויות שמפורטות והן בפורמולה כל כך טובה עד כדי כך שאתה סופג את רוב הויטמינים ואז אין הפרשה בשתן. (מצב שנראה לי מאוד מאוד מאוד מאוד לא הגיוני).
בכל מקרה, זה מוזר מאוד. 😳
צודק. אמרתי לך לקנות את המולטיויטמין של צ'מפיון 👹😉3 כדורים של אופטימן הם כדור וחצי של AST, הייתי לוקח 2 כדורים של אופטימן ועכשיו אני לוקח 2 כדורים של AST שהמינונים שם זה כמו 4-5 כדורי אופטימן.
שוב, זה קרה לי במולטיויטמין אחר עם מינונים נמוכים יותר
נראה לי הגיע הזמן לבדיקת מעבדה 🤡
אני לוקח כדור אחד של אופטימן והשתן שלי נראה כמו סטיקלייט!
יש בזה מינונים מטורפים זה הכרחי בכלל?
המינון שרשום על האריזה זה ל 3 כדורים
המינון שרשום על האריזה זה ל 3 כדורים
אני בעד, יש דרך לבדוק את זה במעבדה? אם כן, איך מארגנים?3 כדורים של אופטימן הם כדור וחצי של AST, הייתי לוקח 2 כדורים של אופטימן ועכשיו אני לוקח 2 כדורים של AST שהמינונים שם זה כמו 4-5 כדורי אופטימן.
שוב, זה קרה לי במולטיויטמין אחר עם מינונים נמוכים יותר
נראה לי הגיע הזמן לבדיקת מעבדה 🤡