הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע המוצרים הזוכים לשנת 2009 של BB.COM הם...

• פותח/ת השרשור
מה שמוזר עם ה AST בניגד לאופטימן שאין צבע שתן זרחני למרות שיש כמויות ויטמינים כמעט זהות.

מה שמוזר עם ה AST בניגד לאופטימן שאין צבע שתן זרחני למרות שיש כמויות ויטמינים כמעט זהות.
אמרתי בעבר, ואני אגיד לך עכשיו, זה מאוד מחשיד.
כל הזוהר הזה בשתן זה עודפי ויטמינים מקבוצת B. בכל פעם שתקח מולטיוימין שמכיל ויטמינים אלו או תוסף תזונה B50 למשל (שמכיל את כל הויטמינים מהקבוצה) השתן שלך יהיה זוהר.

ולכן יש כאן שני מצבים אפשריים:
1) אין במוצר באמת את כמות הויטמינים שרשומה בו (לפחות בכל הנוגע לויטמינים מקבוצת B)
2) יש במוצר את אותן הכמויות שמפורטות והן בפורמולה כל כך טובה עד כדי כך שאתה סופג את רוב הויטמינים ואז אין הפרשה בשתן. (מצב שנראה לי מאוד מאוד מאוד מאוד לא הגיוני).

בכל מקרה, זה מוזר מאוד. 😳

אתה צריך שיהיו לך מאות-אלפי אחוזים מהתצרוכת היומית של חלק מויטמיני B כדי לקבל פיפי פלואורסנטי 😃

אתה צריך שיהיו לך מאות-אלפי אחוזים מהתצרוכת היומית של חלק מויטמיני B כדי לקבל פיפי פלואורסנטי 😃
עובדה שזה קורה לכל אחד שלוקח מולטי' חוץ ממשה. וזה לא מאות אלפים, זה אלפים

• פותח/ת השרשור
אז אולי אין שם את המינונים שהם רושמים?וזה הרבה פחות ממה שרשום.

3 כדורים של אופטימן הם כדור וחצי של AST, הייתי לוקח 2 כדורים של אופטימן ועכשיו אני לוקח 2 כדורים של AST שהמינונים שם זה כמו 4-5 כדורי אופטימן.

שוב, זה קרה לי במולטיויטמין אחר עם מינונים נמוכים יותר

אמרתי בעבר, ואני אגיד לך עכשיו, זה מאוד מחשיד.
כל הזוהר הזה בשתן זה עודפי ויטמינים מקבוצת B. בכל פעם שתקח מולטיוימין שמכיל ויטמינים אלו או תוסף תזונה B50 למשל (שמכיל את כל הויטמינים מהקבוצה) השתן שלך יהיה זוהר.

ולכן יש כאן שני מצבים אפשריים:
1) אין במוצר באמת את כמות הויטמינים שרשומה בו (לפחות בכל הנוגע לויטמינים מקבוצת B)
2) יש במוצר את אותן הכמויות שמפורטות והן בפורמולה כל כך טובה עד כדי כך שאתה סופג את רוב הויטמינים ואז אין הפרשה בשתן. (מצב שנראה לי מאוד מאוד מאוד מאוד לא הגיוני).

בכל מקרה, זה מוזר מאוד. 😳

נראה לי הגיע הזמן לבדיקת מעבדה 🤡

3 כדורים של אופטימן הם כדור וחצי של AST, הייתי לוקח 2 כדורים של אופטימן ועכשיו אני לוקח 2 כדורים של AST שהמינונים שם זה כמו 4-5 כדורי אופטימן.

צודק. אמרתי לך לקנות את המולטיויטמין של צ'מפיון 👹😉

אני בעד, יש דרך לבדוק את זה במעבדה? אם כן, איך מארגנים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית