הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה? אבל עם SS אי אפשר לגדול, זה לא לבאדיבילדינג....

מצב
השרשור נעול
או מפציעות ישנות.

תבדוק שאתה עובד נכון, כאבים (חוץ מדומס) נובעים בדרך כלל טכניקה לקויה.
נה... זה גנטי. אחרי כמה צילומים ובדיקות וכאלה גילו שיש לי עיוות בבית החזה.. וסוג של עקמת. זה גורם להפעלת לחץ על הכתף. (אם 2 רופאים החליטו שלא לעבוד עליי XD)
נגיד לעשות שכיבות שמיכה על אגרופים זה בערך כמו לירות לעצמי ברגל.. אפילו בפוזיציה סטטית, כאבי תופת 😵
זה כבר כמה שנים ככה, אין לאן להתחמק (למרות שלאחרונה לא חוויתי הרבה כאבים, יכול להיות שהמשקל עוד נמוך)

איזו פציעה יש לך שדורשת ממך למנוע עומס על הכתפיים שלך במשך שלושה חודשים?​

ועוד בזמן שאתה עושה בנץ'???​

בעיה לא ידועה,בבנץ' הכאב הוא קטן מאוד,הרופא אמר שהיה לו מקרה דומה ועבר תוך שלושה חודשים לכל היותר,חוץ מזה שאני באמת מרגיש שזה משתפר לאט לאט,אני לא מכביד בבנץ' יותר מדיי,כנראה זה משהו גנטי,הצילום יצא תקין,הכל תקין,יכולה להיות גם דלקת פרקים

בעיה לא ידועה,בבנץ' הכאב הוא קטן מאוד,הרופא אמר שהיה לו מקרה דומה ועבר תוך שלושה חודשים לכל היותר,חוץ מזה שאני באמת מרגיש שזה משתפר לאט לאט,אני לא מכביד בבנץ' יותר מדיי,כנראה זה משהו גנטי,הצילום יצא תקין,הכל תקין,יכולה להיות גם דלקת פרקים
איזה דלקת פרקים? ניוונית אין מצב שיש למישהו בגיל שלך, והאחרות אמורות לעבור למיטב ידיעתי.

הייתי מנחש שאתה לא יודע לעשות פרס כמו שצריך.

לא לא,זה לא רק פרס,כל תרגיל כתפיים,גם חזה בשיפוע חיובי,המאמן ישב איתי על פרס ועם המשקל הכי קטן שיש כואב,אפילו שאני מרים את הידיים באוויר בלי משקל יש לי כאבים,זה משהו החרא הזה

ולמי שלמעלה,דלקת פרקים היא גם גנטית לפעמים,היום לאחד מתוך 6 יש סיכוי לחלות בזה,ולרוב זה מולד,וכן,אני מאוד מקווה שיעבור

(חשוב לציין שזה לא רק בכתפיים,זה במרפק שלי,בכף יד,הכל עניין של כמה לחץ יש על האיזור)

איי... חבל שכל האידיוטים בפורום exercises עדיין יגידו לך שעדיף ABCDEFG, התווכחתי איתם שעתיים וסתם קיבלתי מוניטין שלילי... אבל יש להם טענה מאוד יפה: if you want to be a bodybuilder train like one 😃 ולא משנה איך תסביר להם הם עדיין יסרבו להבין ואפילו לא יסבירו לך למה הם צודקים ואתה טועה, פשוט חבורה של דבילים חסרי תקנה שמלקקים אחד לשני את הביצים בפורום פיתוח גוף, והם עוד אומרים שתומכי תוכניות הכוח וFBW הם "תוכים" 😃. אחרי אותו ויכוח איתם הבנתי למה הרוסים תמיד אומרים שהאמריקאים טיפשים.

חמוד... אני הרבה יותר שנים ממך בנט (וגם בכלל), וטרם פגשתי פורום (מסוג אלו) בו לא מלקקים
אחד לשני ועמוק. זה בא עם הטריטוריה כמו שאומרים 😃

אה, ותסביר בבקשה איך עובד התהליך הזה שבסופו הבנת מדוע הרוסים מכנים את האמריקאים טיפשים. נשמע לי מענין.

טוב זה די פשוט, החבר'ה שהתווכחתי איתם הם אמריקאים, ועל סמך התגובות שלהם הסקתי שהם טיפשים, ואז נזכרתי בקטע הזה של הרוסים שאומרים שהאמריקאים טיפשים וזה התחבר לי 😃
אני די ציפיתי לזה שיהיו שם ליקוקים, פשוט לא חשבתי שהם כאלה עקשנים וטיפשים.

😃
1. רוב כותבי התוכניות שאתה, ואני, והרבה אחרים כאן מתאמנים לפיהן - הם אמריקאיים.
2. לא הבנת את ההערה שלי לגבי פורומים וליקוקים... ואולי טוב שכך

😃
1. רוב כותבי התוכניות שאתה, ואני, והרבה אחרים כאן מתאמנים לפיהן - הם אמריקאיים.
2. לא הבנת את ההערה שלי לגבי פורומים וליקוקים... ואולי טוב שכך
נכון, אבל הם וכל מי שתומך בהם זה לא אחוז גדול מהאוכלוסיה, לעומת כל אלה שהתווכחו איתי.
וחוץ מזה לא אמרתי שכל האמריקאים טיפשים, הרוסים אמרו את זה, רק הבנתי אל איזה חלק מהאוכלוסיה האמריקאית זה מתייחס.
אני חושב שהתכוונת שזה קורה בכל פורום וזה מאוד מזכיר התנהגות של חיות (טריטוריה)?

לפי דעתי שווה לנעוץ את האשכול הזה לכל התוהים למיניהם.

הגוף שלא לא להיט ,אבל יש שינויי לטובה וואוו קשה לי להאמין שזה עוד 19 קילו ועוד ב 4 חודשים ! אני עיליתי איזה 10 קילו בחודשיים וחצי אבל 19 ואו זה באמת הישג

מעניין לראות מישהו שכבר היה לא קטן בהתחלה ועשה שינוי
רוב אלה שבתמונות היו ממש רזים ככה שעם 3000 קלוריות הם יכלו לעלות מהר
מה קורה שצריך לדחוף 6000 קלוריות כדי לגדול

רואים שהם גדלו יפה והוסיפו בשר ללא "חוסר פרופורציות" מעניין למה...

23 ק"ג ב10 שבועות?, זה בכלל אפשרי בלי לעלות טריליון קילו בשומן?

23 ק"ג ב10 שבועות?, זה בכלל אפשרי בלי לעלות טריליון קילו בשומן?

כמה נראה לך הוא השמין כבר ?
לא הרבה
בייחוד ביחס לשריר שהוא העלה
אולי נוזלים הוא העלה לא מעט

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית