הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה? אבל עם SS אי אפשר לגדול, זה לא לבאדיבילדינג....

מצב
השרשור נעול
אם הייתם קוראים קצת מה כתוב בתוך הדיון:
Okay, you assmunches. Here are two cases:

Zach Evetts
Bodyweight on 8/27/09: 162
Bodyweight on 11/16/09: 217
Bodyweight gain: 55 lbs.
Seven site skinfold sum: 139mm
Bodyfat: 18.40%
Lean Body Mass: 177 lbs.

Initial bodyfat percentage data not available, but his before-picture is an accurate representation of a male at 10% or below.
Assuming 10% bodyfat on 8/27/09
LBM @ 162: 145.8 lbs.

Gain in LBM in 11 weeks: 31.27 lbs., or 2.84 lbs./week
Gain in bodyfat in 11 weeks: 23.73 lbs.
For an approximate LBM gain of 60%

Cliff Swanson
Bodyweight on 7/15/09: 175
Bodyweight on 10/15/09: 220
Cliff's bodyweight has remained constant for the past month due to being off-program, his skinfolds were taken today.
Sum of seven skinfolds: 133mm
Bodyfat: 15.30%
Lean Body Mass: 186.34 lbs.
Again, initial bodyfat percentage data is not available, so we will assume two scenarios:

Assuming 12% bodyfat on 7/15/09,
LBM @ 175: 154 lbs.
Gain in LBM in 12 weeks: 32.34 lbs., or 2.69 lbs./week
Bodyfat gain in 12 weeks: 12.66 lbs.
for an approximate LBM gain of 60%

Assuming 10% bodyfat on 7/15/09,
LBM @ 175: 157.5 lbs.
Gain in LBM in 12 weeks: 28.84 lbs., or 2.40 lbs./week
Bodyfat gain in 12 weeks: 16.16 lbs.
for an approximate LBM gain of 56%

The point here is that there is no scenario or assumption possible in these two cases that is consistent with a LBM increase of less than 2.40 lbs. per week.

אני מסכים שSS זה התוכנית, רק יש לי פקפוק קטן.
אתם לפי מה אתם יודעים שזה בגלל התוכנית ולא בגלל התזונה שלה?
הרי מי שלא אוכל לא גודל, ומי שמתאמן בתוכנית אחרת לא אוכל רק 500-1000 קלוריות וגם אם הוא סוס גנטי הוא מגביל את התוצאות, אבל בSS שאוכלים בלי הגבלה והסוסים הגנטים יוצאים ?
אני לא יוצא נגד SS, אני רק שואל.

זה שילוב של תזונה וסקווטים זה כל הסוד

אני מסכים שSS זה התוכנית, רק יש לי פקפוק קטן.
אתם לפי מה אתם יודעים שזה בגלל התוכנית ולא בגלל התזונה שלה?
הרי מי שלא אוכל לא גודל, ומי שמתאמן בתוכנית אחרת לא אוכל רק 500-1000 קלוריות וגם אם הוא סוס גנטי הוא מגביל את התוצאות, אבל בSS שאוכלים בלי הגבלה והסוסים הגנטים יוצאים ?
מו צודק, ובקשר לשאר השאלה, זה קצת מוזר שכל חברי הפורום שעושים SS הם פתאום בעלי גנטיקה מטורפת לא? כי עד עכשיו לא ראיתי כאן אף אחד שעשה SS פחות או יותר לפי הספר ולא השיג תוצאות דומות.

מו צודק, ובקשר לשאר השאלה, זה קצת מוזר שכל חברי הפורום שעושים SS הם פתאום בעלי גנטיקה מטורפת לא? כי עד עכשיו לא ראיתי כאן אף אחד שעשה SS פחות או יותר לפי הספר ולא השיג תוצאות דומות.

גד"שניק?:(

אני לא מדבר רק על סוסים גנטים.
אני שואל שיכול להיות שגם אם רוב העולם יעשו תוכנית אחרת, ובמקום להקציב הקלוריות יוכלו כמו בSS יתקדמו כמו בSS, לא ?
מניסיון בפורומים, אם אני לא יחזור אלף פעם, עדין יהיו כאלה שיתקפו אותי.

אני שואל שיכול להיות שגם אם רוב העולם יעשו תוכנית אחרת, ובמקום להקציב הקלוריות יוכלו כמו בSS יתקדמו כמו בSS, לא ?
מותר לך לצאת נגד הכל, אל תתנצל.
לשאלה, כנראה שהם יגדלו יותר ממה שהם גדלו קודם, אבל לא כמו בSS עם אותה כמות הקלוריות.

אם הם יוכלו את כמות הקלוריות שאוכלים בSS עם תוכנית מטומטמת כמו ABCD הם סתם ישמינו ואולי יוסיפו קצת יותר מסת שריר לעומת ABCD בתזונה רגילה, בFBW וAB אפשר להשיג תוצאות לא רעות אם מתאמנים בעצימות גבוהה עם דגש על עליה במשקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
כמה דברים:

1. באף תוכנית למתאמן מתחיל לא תוסיף בכל התרגילים שלך משקל 3 פעמים בשבוע.
2. באף תוכנית למתאמן מתחיל הגוף שלך לא ידרוש התאוששות מסיבית כמו מ SS (במיוחד עקב הסקוואט שעושים 3 פעמים בשבוע, זה פשוט גומר)
3. האנלוגיה פשוטה: העמסה פרוגרסיבית לינארית לאורך זמן = יותר מסת שריר = יותר תוצאות = יותר קוביות ובייספס.

טוב,
אז למה עדיף SS משאר תוכניות fbw עם סקוואט ?
ולמה צריך את העצימות הגבוה ?

טוב,
אז למה עדיף SS משאר תוכניות fbw עם סקוואט ?
ולמה צריך את העצימות הגבוה ?

בSS לפחות בהתחלה אין עצימות גבוה כי אתה מתחיל מ70% מRM5.
עצימות אתה צריך בשביל להתחזק ובשביל גירוי לשריר מה שבסופו של דבר יוביל גם לגדילה.
אתה יכול לעשות FBW , העיקר שיהיה לך באימון סקוואט, דדליפט/מתח(פאוורקלין),בנץ' פרס/פרס, תתקדם במשקלים מאימון לאימון תאכל ותישן, תעזוב את השם של התוכנית.

בSS לפחות בהתחלה אין עצימות גבוה כי אתה מתחיל מ70% מRM5.
עצימות אתה צריך בשביל להתחזק ובשביל גירוי לשריר מה שבסופו של דבר יוביל גם לגדילה.
אתה יכול לעשות FBW , העיקר שיהיה לך באימון סקוואט, דדליפט/מתח(פאוורקלין),בנץ' פרס/פרס, תתקדם במשקלים מאימון לאימון תאכל ותישן, תעזוב את השם של התוכנית.
בSS לא מתעסקים עם אחוזים מRM, מתחילים פשוט עם משקל שנוח איתו והטכניקה איתו טובה.

המלצה של מי? של ריפ או של אנשים בפורום? כי ה-70% הזה מופיע הרבה פה, אבל אני אף פעם לא ראיתי את המספר הזה מופיע בספר. יש לך איזשהו רפרנס מהספר או ציטוט של ריפ לזה?

תגידו לי מה משעמם לכם?
למתאמן מתחיל יש RM5 , רוב האנשים שמגיעים לתוכנית SS כנראה קראו עליה מהאינטרנט והם לא פעם ראשונה דורכים במכון, ולמה זו ההמלצה ? לך תתחיל מ90 אחוז.

תגידו לי מה משעמם לכם?
למתאמן מתחיל יש RM5 , רוב האנשים שמגיעים לתוכנית SS כנראה קראו עליה מהאינטרנט והם לא פעם ראשונה דורכים במכון, ולמה זו ההמלצה ? לך תתחיל מ90 אחוז.

rm מייצג משהו קבוע, או לפחות משהו שיש לו קביעות מסוימת, ולא משהו שאתה תשנה עוד 250 אלף פעם באימונים הבאים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית