הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שיא עולם סקוואט עם רצועות עד 110 ק"ג

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
שיא עולם (all time) בסקוואט עד 110 ק"ג raw עם רצועות - 402.5 ק"ג. בוצע ע"י Mauro Spinardi. הצרה היא שאני לא יודע איך עושים לפה קישור מהפייסבוק שלו, אז מי שמעוניין יכול ליראות שם (לי זה ניראה גבוה, אך הזוית בעייתית).

איך לעזאזל הסקוואט הזה עבר??? לא הייתה שבירה בכלל...

הרבה מאוד שיאים שאני ראיתי ב-LB לא באמת שוברים מקבילים (כולל כאלה של משתמשים בפורום) וגם אלא שכאילו שוברים מקביל ואין על זה ויכוח (מבחינת קהילת הפווארפילטרים) - אפשר להתווכח על זה (כשמבינים שהפימור והחלק התחתון של הירך רחוקים מלהיות מקבילים אצל אנשים שמנים)
אז מה מפתיע פה בדיוק?

זה לא מפתיע. זה עצוב.
אחד הדברים שאני אוהב ב-HB זה שאני תמיד יורד עד שהירך נוגעת בשוק, ככה אני יודע שאני אף פעם לא גונב מרחק. מה שאין דרך להבטיח שיקרה בשיטת ה"שבירת מקביל"...

הרבה מאוד שיאים שאני ראיתי ב-LB לא באמת שוברים מקבילים (כולל כאלה של משתמשים בפורום) וגם אלא שכאילו שוברים מקביל ואין על זה ויכוח (מבחינת קהילת הפווארפילטרים) - אפשר להתווכח על זה (כשמבינים שהפימור והחלק התחתון של הירך רחוקים מלהיות מקבילים אצל אנשים שמנים)
אז מה מפתיע פה בדיוק?
ממליץ לך להסתכל מתישהו תחרות של IPF

חוץ מהקטג' הכבדות שלפעמים כן מעבירים עומקים ''גבוהים'', והקטג' סינגל פליי שלהם.
לא ראיתי מצב שהעבירו שיא עולם שלא שבר מקביל.
תבין שמבחינתי עצם ההגדרה של שבירת מקביל היא לא הגיונית, אלא אם יש לך ראיית רנטגן.
נעזוב את זה שאי אפשר לדעת בצורה מדויקת (אפשר, אבל עם סטייה קטנה) איפה בדיוק מפרק הירך. גם אם כן, הוא לא מפרד נקודתי וגם הפטלה היא לא עצם נקודתית. הכל פה יותר מדי "בערך".
זאת דעתי, אפשר לא להסכים.

תבין שמבחינתי עצם ההגדרה של שבירת מקביל היא לא הגיונית, אלא אם יש לך ראיית רנטגן.
נעזוב את זה שאי אפשר לדעת בצורה מדויקת (אפשר, אבל עם סטייה קטנה) איפה בדיוק מפרק הירך. גם אם כן, הוא לא מפרד נקודתי וגם הפטלה היא לא עצם נקודתית. הכל פה יותר מדי "בערך".
זאת דעתי, אפשר לא להסכים.
IPF תיקנו את בעיית העומק על ידי כך שהם אומרים שהhip crease חייב להיות מתחת לברך על מנת לשבור מקביל.
הם לא מתעסקים עם איפה נמצא מפרק הירך של כל אדם.
הנה תמונה להמחשה
legalsquat1.jpg

IPF תיקנו את בעיית העומק על ידי כך שהם אומרים שהhip crease חייב להיות מתחת לברך על מנת לשבור מקביל.
הם לא מתעסקים עם איפה נמצא מפרק הירך של כל אדם.
הנה תמונה להמחשה
legalsquat1.jpg
את זה לא ידעתי.
ומה הם מגדירים כברך?

• פותח/ת השרשור
כבר כתבתי את דעתי בעיניין. צריך משהו טכנולוגי (חיישנים או משהו כזה כמו בתחרויות טייקואנדו) שתידלק נורה נניח כאשר שוברים מקביל.

כבר כתבתי את דעתי בעיניין. צריך משהו טכנולוגי (חיישנים או משהו כזה כמו בתחרויות טייקואנדו) שתידלק נורה נניח כאשר שוברים מקביל.

יש הרבה "ויתורים" כשכל מה שהספורט דורש זה רק להרים יותר ויותר באותם שלושה הרמות . מתישהו זה מגיע לתקרה . זה מה שהולך בפאוורליפטינג ,מתחילים להמציא חליפות ,לקצר ROM ,להמציא מכשירים שמוציאים לך את המשקל על המגש . יש לי פתרון די נחמד לזה , מעין קופסה שבנאדם צריך להתיישב עליה בסקוואט עם קפיץ , וברגע שאתה נוגע הנורה נדלקת .
אבל פאוורליפטינג זה ספורט שכונה ולא הולך להיות בזמן הקרוב ספורט אולימפי , לכן מה שנשאר זה לראות אלופים שצוחקים אחד על השני שהם לא מצליחים להגיע למקביל . באותו זמן ווייטליפטר אולימפי בשקט שלו מסקוויט משקל הזוי בהיי באר כשהוא נוגע עם השוקיים שלו בתחת .

יש הרבה "ויתורים" כשכל מה שהספורט דורש זה רק להרים יותר ויותר באותם שלושה הרמות . מתישהו זה מגיע לתקרה . זה מה שהולך בפאוורליפטינג ,מתחילים להמציא חליפות ,לקצר ROM ,להמציא מכשירים שמוציאים לך את המשקל על המגש . יש לי פתרון די נחמד לזה , מעין קופסה שבנאדם צריך להתיישב עליה בסקוואט עם קפיץ , וברגע שאתה נוגע הנורה נדלקת .
אבל פאוורליפטינג זה ספורט שכונה ולא הולך להיות בזמן הקרוב ספורט אולימפי , לכן מה שנשאר זה לראות אלופים שצוחקים אחד על השני שהם לא מצליחים להגיע למקביל . באותו זמן ווייטליפטר אולימפי בשקט שלו מסקוויט משקל הזוי בהיי באר כשהוא נוגע עם השוקיים שלו בתחת .
אתה טוען שהספורט הופך לפחות מעניין ככל שנהיה קשה יותר לשבור שיאי עולם?

אתה טוען שהספורט הופך לפחות מעניין ככל שנהיה קשה יותר לשבור שיאי עולם?

שמע , הספורט הזה ממצה את עצמו מהר . כמו כל ספורט שמגיע למיצוי במתכונת נוכחית ,אבל בשביל לשמור על העניין וצריך לשבור שיאים ,מתחילים להמציא דברים . זה קורה וקרה בכל ספורט . בפאוורליפטינג זה להכניס מתקנים שאתה לא צריך ללכת עם המוט בסקוואט אחורה , להמציא חליפות , לקחת AAS יותר טובים , ולהתחיל לקצר ROM . הבעיה שאין אירגון אחד שיעצור את הבית זונות ,וכל יום קם אירגון אחר עם השיט שלו .

בוויטליפטינג למשל שהוא ספורט מאוד טכני אתה תמיד יכול לשפר גם את הכוח שלך , גם קואורדינציה , גם טכניקת ביצוע ,גם גמישות . כמה דרכים שונות יש לך להסקוויט בשביל להעלות משקל ? כמה ווריאציות אתה יכול להמציא בשביל לדדלפט משקל יותר גבוה ?

אותי אישית פאוורליפטינג משעמם לצפייה ,אם אני לא משתתף בזה אז וואלה כן זה משעמם . אם אני רוצה לראות משהו מעניין שמערב משקולות אני מסתכל וויטליפטינג אולימפי .

שמע , הספורט הזה ממצה את עצמו מהר . כמו כל ספורט שמגיע למיצוי במתכונת נוכחית ,אבל בשביל לשמור על העניין וצריך לשבור שיאים ,מתחילים להמציא דברים . זה קורה וקרה בכל ספורט . בפאוורליפטינג זה להכניס מתקנים שאתה לא צריך ללכת עם המוט בסקוואט אחורה , להמציא חליפות , לקחת AAS יותר טובים , ולהתחיל לקצר ROM . הבעיה שאין אירגון אחד שיעצור את הבית זונות ,וכל יום קם אירגון אחר עם השיט שלו .

בוויטליפטינג למשל שהוא ספורט מאוד טכני אתה תמיד יכול לשפר גם את הכוח שלך , גם קואורדינציה , גם טכניקת ביצוע ,גם גמישות . כמה דרכים שונות יש לך להסקוויט בשביל להעלות משקל ? כמה ווריאציות אתה יכול להמציא בשביל לדדלפט משקל יותר גבוה ?

אותי אישית פאוורליפטינג משעמם לצפייה ,אם אני לא משתתף בזה אז וואלה כן זה משעמם . אם אני רוצה לראות משהו מעניין שמערב משקולות אני מסתכל וויטליפטינג אולימפי .
זה לא שעכשיו ממציאים את הכל.
המציאו בעבר.
עכשיו ההפך, מנסים להוריד את כל הדברים האלה כמו חליפות וכו'.

וכן אני יכול להסכים שפאוורליפטינג זה אחד הספורטים המשעממים לצפייה.

אותי בכלל לא מעניינים אף אחד משיאני העולם. אני רואה פה את סטס, דניאל, אליק ועוד הרבה מהילדים שמדברים פה על כל מיני אלופי עולם בPL ואני לא יודע בכלל מי זה 80% מהם. אני אוהב את הספורט בכל מקרה בלי קשר לשיאני העולם למיניהם וכמוך אני גם מעדיף להשתתף או לראות משתתפים בלייב.
לדעתי זמן זה לא מה שיהרוס את הספורט כי תמיד יבוא דור צעיר חדש עם רעל להגיע לשיאים חדשים ולצבור מדליות. WL קיים כבר הרבה שנים ולא הוסיפו לו שום חליפות או כסאות עם קפיצים ועדיין הוא מאוד פופולרי בעולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית