הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט רומני

• פותח/ת השרשור MrBrn
  • פורסם בתאריך

MrBrn

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אני כרגע עושה את הליניארית של ביל סטאר, מתאמן חדש עדיין. ורציתי להתחיל לבצע דדליפט רומני.
השאלה איך אני משלב את זה בתוכנית? לעשות במקום הדדליפט הרגיל באימון B עם או כתרגיל עזר עם חזרות גבוהות יותר ומשקל נמוך?
מעבר לזה, אפשר להחליף בין הדדליפט לפנדלי ראו כתרגיל משיכה ראשי?

להחליף את הדדליפט הקלאסי ברומני לא הייתי ממליץ, הדדליפט הוא תרגיל שמפעיל יותר מסת שריר ומחזק אותך יותר מהרומני וחבל לוותר עליו.
בתור תרגיל עזר אפשר לחשוב איך לשלב אותו אבל אז אתה כבר לא תעשה את הלינארית של ביל סטאר, השאלה למה אתה רוצה לעשות דדליפט רומני?
מעבר לזה, אפשר להחליף בין הדדליפט לפנדלי ראו כתרגיל משיכה ראשי?
באימון A ו C יש לך פנדליי רואו אחרי סקוואט ובנץ' ובאימון B יש דדליפט.

• פותח/ת השרשור
להחליף את הדדליפט הקלאסי ברומני לא הייתי ממליץ, הדדליפט הוא תרגיל שמפעיל יותר מסת שריר ומחזק אותך יותר מהרומני וחבל לוותר עליו.
בתור תרגיל עזר אפשר לחשוב איך לשלב אותו אבל אז אתה כבר לא תעשה את הלינארית של ביל סטאר, השאלה למה אתה רוצה לעשות דדליפט רומני?

באימון A ו C יש לך פנדליי רואו אחרי סקוואט ובנץ' ובאימון B יש דדליפט.

האמת אני כבר לא זוכר למה חשבתי להתחיל לעשות רומני, אם אני לא טועה זה היה כי שמעתי שהוא יעזור לי בדדליפט הרגיל עם הטכניקה ולשמור על גב ישר. יש לי את הבעיה שהוא מדבר עליה פה בסרטון ב6:20

אני חושב שברמה של מתחיל או מתחיל/בינוני לא צריך להתעסק עם תרגילי עזר אלא לעשות את התרגילים הראשיים. מה הדדליפט שלך עכשיו?

אפשר לדעת למה אתה עושה את לינארית של ביל סטאר בתור תוכנית ראשונה?

אגב כן, שאלה טובה. אם אתה מתאמן מתחיל ורוצה להתחזק, הלינארית לא תיתן לך את ההתחזקות המהירה ביותר שאפשר למתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שברמה של מתחיל או מתחיל/בינוני לא צריך להתעסק עם תרגילי עזר אלא לעשות את התרגילים הראשיים. מה הדדליפט שלך עכשיו?

כרגע אני עושה 60 קילו

אני במקביל מתאמן בקראטה והבנתי שזה יכול להיות בעייתי בSS כי זה יפגע בהתאוששות, שאלתי פה ואמרו לי לעשות את הליניארית.
האמת שאני לא מרגיש שאני מגיע מותש לחדר כושר גם אם זה אחרי יום של אימון אז אני חושב על לחזור לSS.
למרות שאני מרגיש שמבחינת מסת שריר אני גדל במשקלים האמת די נתקעתי מאז שעברתי לליניארית אבל די ייחסתי את זה לתזונה לקויה.

המטרה היא מסה יותר מכוח, אם זה משנה.

כרגע אני עושה 60 קילו
אז אין לך מה לחשוב על תרגילי עזר לדדליפט עדיין.
אני במקביל מתאמן בקראטה והבנתי שזה יכול להיות בעייתי בSS כי זה יפגע בהתאוששות, שאלתי פה ואמרו לי לעשות את הליניארית.
האמת שאני לא מרגיש שאני מגיע מותש לחדר כושר גם אם זה אחרי יום של אימון אז אני חושב על לחזור לSS.
למרות שאני מרגיש שמבחינת מסת שריר אני גדל במשקלים האמת די נתקעתי מאז שעברתי לליניארית אבל די ייחסתי את זה לתזונה לקויה.

המטרה היא מסה יותר מכוח, אם זה משנה.
אני חושב שיכול להיות בעייתי לשלב SS עם אימונים אחרים.

אם כך אז נשמע לי בסדר.
SS היא תוכנית קשה לשילוב עם דברים נוספים.

• פותח/ת השרשור
והסיבה לתקיעה במשקלים היא באמת התזונה אתם אומרים?
בSS ההתקדמות שלי היית מאוד מהירה, פלוס מינוס מה שרשום במדריך שקראתי פה ומאז שעברתי ל5X5 לא העלתי אפילו קילו אחד למשקלי עבודה. והתזונה היא בערך אותו דבר.

והסיבה לתקיעה במשקלים היא באמת התזונה אתם אומרים?
בSS ההתקדמות שלי היית מאוד מהירה, פלוס מינוס מה שרשום במדריך שקראתי פה ומאז שעברתי ל5X5 לא העלתי אפילו קילו אחד למשקלי עבודה. והתזונה היא בערך אותו דבר.
הסיבה לתקיעה יכולה להיות מספר דברים, תזונה היא אחד מהם. המשקל גוף שלך עולה? אם כן באיזה קצב?
למרות שנשמע לי מוזר שתקיעה מתרחשת ב 60 קילו דדליפט. אתה מוזמן גם להעלות סרטון של הדדליפט שלך, אולי יש בעיה טכנית. אלא אם כן אתה נתקע בכל ההרמות

• פותח/ת השרשור
הסיבה לתקיעה יכולה להיות מספר דברים, תזונה היא אחד מהם. המשקל גוף שלך עולה? אם כן באיזה קצב?
למרות שנשמע לי מוזר שתקיעה מתרחשת ב 60 קילו דדליפט. אתה מוזמן גם להעלות סרטון של הדדליפט שלך, אולי יש בעיה טכנית. אלא אם כן אתה נתקע בכל ההרמות
בכל התרגילים אני לא מתקדם.

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה? מה המשקל גוף שלך (וגובה), והאם יש שינוי במשקל גוף בתקופה האחרונה?
בן 17,
1.78
שוקל 72 פעם אחרונה שמדדתי. לצערי לא עקבתי יותר מדי אחרי המשקל אבל אני מתאמן סך הכל חודש, לא נראה לי יש שינוי גדול מדי.

בן 17,
1.78
שוקל 72 פעם אחרונה שמדדתי. לצערי לא עקבתי יותר מדי אחרי המשקל אבל אני מתאמן סך הכל חודש, לא נראה לי יש שינוי גדול מדי.
אני כמעט בטוח שהבעיה בתזונה. תקוב אחרי המשקל שלך, אם אין עליה של כחצי קילו בשבוע תוסיף קלוריות ונראה אם תתדם במשקלים.

• פותח/ת השרשור
סבבה, תודה רבה לכולם

Back
למעלה תחתית