הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תרגילים עם חגורה

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך

Matty

מושעה
16,280
8,127
נק' מוניטין:
15,109
16,280
8,127
הטכניון
שאלה קצת קצרה אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי כלום.
באיזה תרגילים משתמשים בחגורה חוץ מסקוואט ודדליפט ולמה? (אני יודע שבדדליפט זה יכול להפריע.)
תודה לעונים. 😃

נערך לאחרונה:
יש כאלה שמשתמשים גם בלחיצות אבל זה העדפה אישית.
אני אישית מוצא את זה ממש לא נוח ופשוט חוסם אותי.

זו*.
ומז"א ממש לא נוח וחוסם אותי?
כשניסיתי בהתחלה פרס ובנץ עם החגורה פשוט הרגשתי ממש לא נוח, ושניסיתי להכניס אוויר החגורה רק הפריעה לי.
תנסה פשוט ותראה, אין פה ממש עובדות שאומרות שצריך\לא צריך.

אוברהד פרס, פוש פרס, יש גם כאלה ששמים בחתירות.. אבל מניסיון אישי שלי זה רק הפריע.
בכל אופן אצלי בפרס יש הבדל לא קטן עם\בלי חגורה.

• פותח/ת השרשור
טורסו יציב יותר ויותר משקל על המוט 😃
שמתי לב במשקלים גבוהים (יחסית ) יש לי קצת בעיה בהפעלה של שרירי בטן ואז יש חוסר יציבות.
קיצור אני צריך חגורה. 🙄

שמתי לב במשקלים גבוהים (יחסית ) יש לי קצת בעיה בהפעלה של שרירי בטן ואז יש חוסר יציבות.
קיצור אני צריך חגורה. 🙄

בעקרון כל תרגיל שהבטן יכולה לעזור ברמה משמעותית.
חוץ בנץ אני עושה איתה הכל.

אני קצת נדחף פה אבל זה דיי קשור..
רציתי לדעת לפי איזה פרמטר אני בוחר חגורה טובה? אני רוצה לקנות אחת

אני קצת נדחף פה אבל זה דיי קשור..
רציתי לדעת לפי איזה פרמטר אני בוחר חגורה טובה? אני רוצה לקנות אחת
יש כמה חברות שאנחנו ממליצים לבחור מהם
INZER
LONGHORN
ECONOMY
RDX (אם אתה עני מרוד)
זילברשטיטאן

תודה על התשובה המהירה
יש כל מיני סוגים לא?
איך אני אדע מה עדיף לי?
יש לך בד"כ 3 סוגים, פרונג, דאבל פרונג וLEVER. ההמלצה שלי היא על פרונג. לדעתי הכי נוח. מבחינת סוגים, כל החברות פה למיטב ידיעתי חוץ מRDX וECONOMY מוציאים רק ליין אחד של חגורות. בכל מקרה, אם אתה רוצה המלצה לחגורה ספציפית, הדבר האיכותי ביותר בשוק הוא הINZER וגם היקר ביותר. אם אתה רוצה חגורה קצת יותר זולה יש לך את זילברשטיטאן בארץ ואת LONGHORN של TITAN שאפשר להביא מטיטאן ישראל. בנוסף את הECONOMY נראה לי אפשר להביא מEBAY ומLIFTING LARGE.
אם אתה רוצה אתה יכול לקרוא על כל הדגמים בגוגל או פשוט לעשות כמוני, וללכת על הדגם האיכותי ביותר. רק אל תעשה את הטעות שלי ותלך על מידה נכונה בשבילך, אני קניתי לארג' בשיא המסה ועכשיו בחיטוב הוא ממש גדול עליי ואני צריך לקדוח בה חורים חדשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית