עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי אחי תודה רבה...יש לך בד"כ 3 סוגים, פרונג, דאבל פרונג וLEVER. ההמלצה שלי היא על פרונג. לדעתי הכי נוח. מבחינת סוגים, כל החברות פה למיטב ידיעתי חוץ מRDX וECONOMY מוציאים רק ליין אחד של חגורות. בכל מקרה, אם אתה רוצה המלצה לחגורה ספציפית, הדבר האיכותי ביותר בשוק הוא הINZER וגם היקר ביותר. אם אתה רוצה חגורה קצת יותר זולה יש לך את זילברשטיטאן בארץ ואת LONGHORN של TITAN שאפשר להביא מטיטאן ישראל. בנוסף את הECONOMY נראה לי אפשר להביא מEBAY ומLIFTING LARGE.
אם אתה רוצה אתה יכול לקרוא על כל הדגמים בגוגל או פשוט לעשות כמוני, וללכת על הדגם האיכותי ביותר. רק אל תעשה את הטעות שלי ותלך על מידה נכונה בשבילך, אני קניתי לארג' בשיא המסה ועכשיו בחיטוב הוא ממש גדול עליי ואני צריך לקדוח בה חורים חדשים.
לא הגיוני ללכת על הגדול יותר? כי אם אתה מרזה אתה יכול לעשות חורים חדשים, אבל אם אתה משמין אתה לא יכול להגדיל את החגורה.יש לך בד"כ 3 סוגים, פרונג, דאבל פרונג וLEVER. ההמלצה שלי היא על פרונג. לדעתי הכי נוח. מבחינת סוגים, כל החברות פה למיטב ידיעתי חוץ מRDX וECONOMY מוציאים רק ליין אחד של חגורות. בכל מקרה, אם אתה רוצה המלצה לחגורה ספציפית, הדבר האיכותי ביותר בשוק הוא הINZER וגם היקר ביותר. אם אתה רוצה חגורה קצת יותר זולה יש לך את זילברשטיטאן בארץ ואת LONGHORN של TITAN שאפשר להביא מטיטאן ישראל. בנוסף את הECONOMY נראה לי אפשר להביא מEBAY ומLIFTING LARGE.
אם אתה רוצה אתה יכול לקרוא על כל הדגמים בגוגל או פשוט לעשות כמוני, וללכת על הדגם האיכותי ביותר. רק אל תעשה את הטעות שלי ותלך על מידה נכונה בשבילך, אני קניתי לארג' בשיא המסה ועכשיו בחיטוב הוא ממש גדול עליי ואני צריך לקדוח בה חורים חדשים.
זה תלוי. אני עכשיו על 22 אחוז שומן בערך ואני כבר סוגר על החור האחרון ויש לי עוד לפחות 15 קילו לרדת, אז בשבילי ספציפית לארג' לא היה רעיון טוב כל כך. בשביל אחרים זה יכול להיות, אבל זה מאוד תלוי גם כן באנטרופומטריה ובהיקף המותניים הסטנדרטי. אני חושב שלרוב האנשים עדיף יהיה לקנות מדיוםלא הגיוני ללכת על הגדול יותר? כי אם אתה מרזה אתה יכול לעשות חורים חדשים, אבל אם אתה משמין אתה לא יכול להגדיל את החגורה.