ייעוץ 5000 קלוריות

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך

hbhc

מושעה
269
133
נק' מוניטין:
617
269
133
שלום לכולם,
התחלתי ss לפני 3 חודשים בערך מ.ג.85 כרגע 95
עד עכשיו עליתי במשקל גוף אולי 7-10קילו,
בכל התרגילים התחלתי עם מוט ריק עד עכשיו הגעתי ל170קילו בסקוואט ל,3x5 דדליפט 190
בנץ פרס 90 קילו
פרס 67 וחצי
ומתח עם משקל 17 קילו
חשוב להדגיש שבסקוואט ובדדליפט לא היה לי ריסט עד עכשיו זאת אומרת שיש לי עוד הרבה למשוך בתוכנית
עד עכשיו הייתי מקפיד לאכול הרבה חלבון ומעט מאוד פחמימות אין לי מושג בכלל כמה קלוריות אני מכניס ביום
אני חושב שאני צריך לתסף ביותר פחמימות ושומנים כדי להמשיך להתקדם בתוכנית.
הייתי שמח על מזונות שמכניסים הרבה קלוריות לתוכנית (כמובן שבהדרגה) הייתי שותה חלב(עתיר בקלוריות) אך הפסקתי עקב כאבי בטן מהחלב.
אשמח להצעות ולעזרה, כל תגובה תתקבל בברכה.

תתבסס על הרבה בשר בקר.

חלבה (100 גרם = 500+ קלוריות)
אגוזים ושקדים (אחלה להשלמות)

כל הכבוד על המשקלים, זה יוצא מן הכלל יחסית לשלושה חודשים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה
אני מכין לי לכל השבוע 4 קילו בשר בקר וחוץ מהבשר בקר אני אוכל 12 ביצים,גביע גבינה לבנה,ומתסף בחלבון 2 סקופים ביום.אני כמעט בטוח שמבחינת חלבון אני מסודר אני רק צריך להוסיף קלוריות.
בכל מקרה תודה על העזרה
אשמח לעוד הצעות

שייקים מוגזמים,חמאת בוטנים, אגוזים למיניהם,חלווה,טחינה על כל דבר בערך,לנשנש תמרים לאורך היום,לעלות אחוזי שומן בגבינות,(גבינה לבנה במקום 5% לקחת 9% וכו')

וואו כבוד על המשקלים.. יש לך סרטונים שנוכל לראות את הטכניקה?
הטכניקה שלו די טובה. היה לו פעם בעיה עם שבירת מקביל אבל אני חושב שהוא תיקן את זה
וכל הכבוד תותח כרגיל!

כל הכבוד אחי משקלים מעולים,לדעתי אתה יכול להוסיף כמו שאמרו מעליי אגוזי מלך,אגוזי ברזיל,שקדים,בוטנים,חמאת בוטנים,שיבולת שועל כל מיני פירות כמו מנגו,בננה,תמרים ועוד..

פשוט תטחן אורז, שיבולת שועל, לחם וכו.
אפשר להוסיף חמאת בוטנים, אגוזים, שקדים וכולי, אבל תתבסס בעיקר על פחמימות ממקור טוב.

• פותח/ת השרשור
פשוט תטחן אורז, שיבולת שועל, לחם וכו.
אפשר להוסיף חמאת בוטנים, אגוזים, שקדים וכולי, אבל תתבסס בעיקר על פחמימות ממקור טוב.
אתה יכול להיות בטוח שאעשה את זה תודה רבה לכולם על העזרה
ושנה טובה!!!

תותח.
ממליץ לך כמו שאמרו פה כבר,לטחון פחמימה ממקורות איכותיים. (אין לי כוח לפתוח דיון עם מלאכי ה"קלוריה=קלוריה",זו דעתי.)
שנה טובה!

תותח.
ממליץ לך כמו שאמרו פה כבר,לטחון פחמימה ממקורות איכותיים. (אין לי כוח לפתוח דיון עם מלאכי ה"קלוריה=קלוריה",זו דעתי.)
שנה טובה!
רק שלא יעשה שוטים של שמן והכל יהיה בסדר 😃

לא הייתי קורא לזה לסקרן,המשקלים מאוד טובים,אבל לא חסרים כאלו שהתרברבו פה ובסוף התגלה חתול בשק

• פותח/ת השרשור
לא הייתי קורא לזה לסקרן,המשקלים מאוד טובים,אבל לא חסרים כאלו שהתרברבו פה ובסוף התגלה חתול בשק
דבר ראשון יש פה כמה משתמשים בפורום שראו אותי מרים את המשקל הנ"ל
אבל בכל זאת אצלם את הסקוואט והדדליפט שלא תחשבו שאני מחרטט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית