הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמה זמן לקח לכם להגיע מ10%-15% שומן ל6%-5% שומן (טבעי בלבד)?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך
אם אתה רוצה לדעת כיוון שזה המקרה שלך ואתה רוצה לדעת או להעריך כמה זמן זה ייקח לך זה שאלה לא טובה לדעתי ובכלל לא רלוונטית לגבייך כי לכל אחד יש גנים משלו וחילוף חומרים משלו ויש כאלה שנולדו יותר שמנים ויש כאלה שנולדו יותר רזים

אני מכיר אנשים שהגיעו לחיטוב שהם רצו ולאחוזי שומן שהם רצו..
בערך שנה אחרי שהם מתו... הם גם היו חטובים וגם מיובשים...

☠️ **חטוב**☠️

נראה לי ש5% שאתה חושב
זה משהו כמו 8% בתכלס

לא בטוח אם אפשרי בכלל להגיע ל5% טבעי
וגם אם כן, ב99% מהמקרים אתה תאבד המון המון שריר..
ברור שזה אפשרי, הרבה הגיעו לזה בצורה טבעית, יש פה הרבה גנטיקה - כמו שאמרת הרבה מאלה שינסו יאבדו טון של שריר בדרך, ויש כאלו שלא יאבדו כלום
בנוסף, מה קצב הירידה? והאם הקצב הואט כשהגעתם ל7%-8%?
יש לי מישהו בחדר כושר, שהיה 120 קילו, תוך שנה וחצי ירד ל-85 אני מעריך שהוא בערך 6-7% שומן, הכל טבעי, הוא אפילו לא יודע מה זה שורפי שומן, אין לא מושג בחומרים אנאבולים הוא התאמן והיה עם תפריט מסודר, הוא אחד האנשים עם החיטובים הכי משורטטים שראיתי פשוט עילוי גנטי

ברור שזה אפשרי, הרבה הגיעו לזה בצורה טבעית, יש פה הרבה גנטיקה - כמו שאמרת הרבה מאלה שינסו יאבדו טון של שריר בדרך, ויש כאלו שלא יאבדו כלום

יש לי מישהו בחדר כושר, שהיה 120 קילו, תוך שנה וחצי ירד ל-85 אני מעריך שהוא בערך 6-7% שומן, הכל טבעי, הוא אפילו לא יודע מה זה שורפי שומן, אין לא מושג בחומרים אנאבולים הוא התאמן והיה עם תפריט מסודר, הוא אחד האנשים עם החיטובים הכי משורטטים שראיתי פשוט עילוי גנטי

כן בטח... ברור!
6-7 אחוז , מלאכול קוטג ופרכיות...
אחי זה שהוא לא מספר לך מה הוא לוקח .. זה לא אומר שהוא לא לוקח!!

כן בטח... ברור!
6-7 אחוז , מלאכול קוטג ופרכיות...
אחי זה שהוא לא מספר לך מה הוא לוקח .. זה לא אומר שהוא לא לוקח!!
אנחנו מאוד קרובים בתקופה האחרונה, אני לא אומר את הדברים האלו סתם כי שאלתי אותו, אלא מהיכרות עמוקה איתו. אתה מוזמן להאמין ומוזמן שלא

אוקי... תמיד יש יוצאים מן הכלל...
אבל תסכים איתי שעל מנת להגיע לאחוזי שומן כאלה בדרך כלל משתמשים בשורפי שומן כמו קלן או באנבוליים...

אוקי... תמיד יש יוצאים מן הכלל...
אבל תסכים איתי שעל מנת להגיע לאחוזי שומן כאלה בדרך כלל משתמשים בשורפי שומן כמו קלן או באנבוליים...
כל אחד יכול להגיע לאחוזי שומן כאלו גם בלי שום חומרים, השאלה כמה שריר הוא יאבד בדרך, אני למשל בחיטוב יורד המון שריר, לכן מעדיף לא לרדת מתחת ל-12%, אם הייתי משתמש בחומרים הייתי מעיז לרדת יותר.
יש מתאמנים טבעיים שירדו ל-8% ולא יאבדו כלום, זה כמובן מיעוט אבל הגנטיקה פה משחקת את התפקיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית