עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי ש5% שאתה חושבבנוסף, מה קצב הירידה? והאם הקצב הואט כשהגעתם ל7%-8%?
ברור שזה אפשרי, הרבה הגיעו לזה בצורה טבעית, יש פה הרבה גנטיקה - כמו שאמרת הרבה מאלה שינסו יאבדו טון של שריר בדרך, ויש כאלו שלא יאבדו כלוםנראה לי ש5% שאתה חושב
זה משהו כמו 8% בתכלס
לא בטוח אם אפשרי בכלל להגיע ל5% טבעי
וגם אם כן, ב99% מהמקרים אתה תאבד המון המון שריר..
יש לי מישהו בחדר כושר, שהיה 120 קילו, תוך שנה וחצי ירד ל-85 אני מעריך שהוא בערך 6-7% שומן, הכל טבעי, הוא אפילו לא יודע מה זה שורפי שומן, אין לא מושג בחומרים אנאבולים הוא התאמן והיה עם תפריט מסודר, הוא אחד האנשים עם החיטובים הכי משורטטים שראיתי פשוט עילוי גנטיבנוסף, מה קצב הירידה? והאם הקצב הואט כשהגעתם ל7%-8%?
ברור שזה אפשרי, הרבה הגיעו לזה בצורה טבעית, יש פה הרבה גנטיקה - כמו שאמרת הרבה מאלה שינסו יאבדו טון של שריר בדרך, ויש כאלו שלא יאבדו כלום
יש לי מישהו בחדר כושר, שהיה 120 קילו, תוך שנה וחצי ירד ל-85 אני מעריך שהוא בערך 6-7% שומן, הכל טבעי, הוא אפילו לא יודע מה זה שורפי שומן, אין לא מושג בחומרים אנאבולים הוא התאמן והיה עם תפריט מסודר, הוא אחד האנשים עם החיטובים הכי משורטטים שראיתי פשוט עילוי גנטי
אנחנו מאוד קרובים בתקופה האחרונה, אני לא אומר את הדברים האלו סתם כי שאלתי אותו, אלא מהיכרות עמוקה איתו. אתה מוזמן להאמין ומוזמן שלאכן בטח... ברור!
6-7 אחוז , מלאכול קוטג ופרכיות...
אחי זה שהוא לא מספר לך מה הוא לוקח .. זה לא אומר שהוא לא לוקח!!
כל אחד יכול להגיע לאחוזי שומן כאלו גם בלי שום חומרים, השאלה כמה שריר הוא יאבד בדרך, אני למשל בחיטוב יורד המון שריר, לכן מעדיף לא לרדת מתחת ל-12%, אם הייתי משתמש בחומרים הייתי מעיז לרדת יותר.אוקי... תמיד יש יוצאים מן הכלל...
אבל תסכים איתי שעל מנת להגיע לאחוזי שומן כאלה בדרך כלל משתמשים בשורפי שומן כמו קלן או באנבוליים...
נכון, בגלל זה עדיף להשאר שמן וחזק 😉מצריך גנטיקה מטורפת להגיע ל5 אחוז שומן טבעי ולא להיות אנורקס..
בסוף עוד נהפוך אותך לליפטר מן המניין 🤡נכון, בגלל זה עדיף להשאר שמן וחזק 😉
זה קרוב מתמיד 😇בסוף עוד נהפוך אותך לליפטר מן המניין 🤡