הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה אחיזה בדדליפט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
האחיזה שלי בדדליפט חלשה מאוד,הגעתי למצב שהמוט עומד ממש להחליק לי במהלך הסט למרות שאני משתמש באחיזה משולבת.
הוספתי כמה פעמים ביום שאין לי דדליפט פשוט סטים של עבודה על אחיזה(להחזיק את המוט כמה שניות) ובינתיים זה לא ממש עוזר.
מה אני יכול לעשות כדי שהאחיזה שלי תשתפר באותו קצב כמו הדדליפט עצמו?

נ.ב את החימום אני עושה עם אחיזה אוברהנד.

עוד לא,אני מעוניין לקנות.
השאלה כמה זה יעזור לחזק את האחיזה לטווח הרחוק?
קודם כל זה יעזור וכדאי להשתמש בזה במידה והמכון שלך מאפשר זאת.
בעניין שיפור האחיזה, יש תרגילים שיכולים לעזור בחיזוק האחיזה כמו הליכת איכרים, מתח עם גריפר ועבודה על האמות..
אבל אנשים מגיעים למשקלי עבודה יחסית גבוהים ללא תרגילי עזר כאלה או אחרים.. כך שאני מניח שמגנזיום יכול פשוט לעזור לך כרגע בצורה מספקת.

יש גם מגנזיום נוזלי במידה והמכון לא מאפשר את הרגיל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל זה יעזור וכדאי להשתמש בזה במידה והמכון שלך מאפשר זאת.
בעניין שיפור האחיזה, יש תרגילים שיכולים לעזור בחיזוק האחיזה כמו הליכת איכרים, מתח עם גריפר ועבודה על האמות..
אבל אנשים מגיעים למשקלי עבודה יחסית גבוהים ללא תרגילי עזר כאלה או אחרים.. כך שאני מניח שמגנזיום יכול פשוט לעזור לך כרגע בצורה מספקת.

יש גם מגנזיום נוזלי במידה והמכון לא מאפשר את הרגיל.
אני חושב שהבעיה שלי זה שיש לי כפות ידיים יחסית קטנות.
לגבי המגנזיום-איפה אפשר לקנות?ומה המחיר בערך?

אני חושב שהבעיה שלי זה שיש לי כפות ידיים יחסית קטנות.
כנ"ל.
מה משקלי העבודה הנוכחי שלך בדדליפט?

ומגנזיום בחנויות לטיפוס הרים יש למיטב ידיעתי..ספורט אקסטרים.. ובלי קשר חפש ב ZAP אתה תמצא לא מעט קוביות מגנזיום.

• פותח/ת השרשור
כנ"ל.
מה משקלי העבודה הנוכחי שלך בדדליפט?

ומגנזיום בחנויות לטיפוס הרים יש למיטב ידיעתי..ספורט אקסטרים.. ובלי קשר חפש ב ZAP אתה תמצא לא מעט קוביות מגנזיום.
כרגע 115 קג על 64 מ.ג.אבל אני בSS ככה שאם קשה לי עכשיו הקושי רק יגדל

• פותח/ת השרשור
רטיו יפה.
שים מגנזיום וזה יפתור לך את הבעיה 😃
אוקיי תודה,
יש לי עוד שאלה קצת לא קשורה.
קניתי את הadidas powerlift בשביל הסקוואט,אפשר לעשות איתן גם דדליפט או שעדיף להשאר עם נעליים שטוחות?

קניתי את הadidas powerlift בשביל הסקוואט,אפשר לעשות איתן גם דדליפט או שעדיף להשאר עם נעליים שטוחות?
לא יצא לי לנסות אז לא יודע איך זה.. אבל עדיף לדעתי כמו שמתי אמר נעליים שטוחות בדדליפט.

יענו החלק בהתחלה שאתה דוחף את הריצפה עם הרגלים בעזרת הקוואדס.
שמעתי הרבה פעמים את השימוש במושג לג דרייב גם בהקשר הזה
לא שמעתי אף פעם..בכל אופן, לא יצא לי לקרוא או לראות על משהו בנושא הגבהה שעוזרת לזה.
@stitch דעתך בנושא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית