אחר ארוחת חג והעמסה

DrMassTer

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
BodyShape קרית מלאכי
אני כרגע בחיטוב ה6-7 חודשים התחלתי 85 ועכשיו אני 69,
ואני על 1850 קלוריות+ בגירעון קלורי, 2300 בנייטרלי
עכשיו ביום שבת יש לי יום העמסה וביום ראשון הארוחת חג
ורציתי לשאול מה לעשות? אם לאכול בשבת את ההעמסה וביום ראשון את הארוחת חג?
או איכשהו לשלב כי נודע לי שיהיה הרבה בשר ופחות פחמימות
כאילו איך לאכול שזה פחות יפגע בחיטוב כי מצד שני בא לי להנות בחג אבל ההעמסה תוקע אותי

דעתי האישית היא להנות בארוחת חג בכל מקרה (אני לא אומר להגזים ולבדוק כמה אוכל הקיבה שלך מסוגלת להכיל, אבל כן לאכול מה שאתה רוצה בארוחה כי זה חג וזה). אני חושב שאתה יכול לוותר על ההעמסה בשבת ובארוחת חג להיות פחות או יותר חופשי לטחון פחמימות בנוסף לבשר (לחמים, תפוח בדבש וכו'). ההעמסה תהיה כנראה פחות איכותית אם תאכל גם הרבה בשר וגם הרבה פחמימות אבל אני לא רואה את זה עושה השפעה משמעותית על החיטוב.

הרבה בשר ומעט פחמימה עושה את החיים קלים יותר למחטבים 😅
אל תאכל פחמימה בצהריים.. (בהנחה ואתה לא על דל באופן קיצוני) ותאכל בערב עם הבשר קצת תפוחי אדמה או משהו.. לא קריטי
גם חריגה קטנה לא תהרוס, כל עוד תשמור על הגירעון הקבוע שלך.

בדרך כלל יש גם חג שני יום אחרי, לא כולם עושים. אני ביטלתי העמסה בשבת ובמקום זה בראשון לא אוכל פחמימות כל היום ובערב נהנה בלי הגזמה, העמסה אמיתית בשני.

מתי התחרות שלך?
אם התשובה שענית לשאלה שלי היא "איזה תחרות?" אז אתה יכול להיות רגוע, וותר על העמסה של שבת, ביום ראשון במהלך היום תאכל בעיקר חלבון וירקות, ואז בארוחת חג תאכל בכיף מכל טוב, בלי רגשות אשם.

• פותח/ת השרשור
תודה רבההה לכולכם איישם את זה
חג שמח 😃

אני לא מבין מה התועלת להיתאמן אם אתה לא יכול להינות בחיים עצה שלי תאכל אבל אל תגזים פשוט מאד

Back
למעלה תחתית