ייעוץ תוכנית אימון

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
מתאמן כבר כמעט שנה גיל 20 משקל 65 גובה 1.68 א.ש בערך 14.
למישהו יש המלצה לתוכנית אימונים טובה למסה? ותעשו לי טובה אל תגידו לי תיקח מהפורטל כי ראיתי את התוכניות שם אני מחפש תוכנית עם נפח יותר גבוה

אם אתה רוצה משהו באמצע (גם כוח וגם בילדינג) לך על PHAT, בעקרון זאת תכנית של פיצול גוף עליון וגוף תחתון, כל פלג גוף מקבל 2 אימונים בשבוע, אחד היפוטרפיה ואחד כוח, תקרא על זה.

5*5 לדעתי יגרום להורדת עצימות ועבור מתאמן מתחיל זה חבל.
אם 5*3 אפשר לעשות ב 90% מ rm5 בנפח גבוה יותר תאלץ לרדת ל 75-80%.

למרות שאני מסכים שזה הבדל משמעותי בעצימות, אני עדיין חושב חושב שהתוכנית היא אפשרות טובה מאחר והיא עדיין תיתן למתאמן מתחיל להתקדם יפה מאוד בתרגילי הבסיס (שאותם אתה מבצע ל5x5) וגם משלימה נפח בצורה טובה ולא בתגילים חסרי פואנטה (לדוגמה אתה תבצע בנץ' באחיזה צרה ולא פרפר..)

קראתי על ss הרבה והבנתי שהיא לא מומלצת למי שרוצה לעשות מסה נקייה כמוני
אין קשר בין הדברים, לא צריך לאכול 5000 קלוריות כדי לגדול ולהתחזק, אבל כן צריך עודף קלורי - בכל תכנית אחרת שתעשה

• פותח/ת השרשור
עוד משהו שלא הבנתי אם אני לא יכול לעשות פווארקלין כי אין לי מאמן שיסביר לי איך עושים את זה כמו שצריך אז מה עדיף לעשות במקום?
מתח עם תוספת משקל או bent over row?

עוד משהו שלא הבנתי אם אני לא יכול לעשות פווארקלין כי אין לי מאמן שיסביר לי איך עושים את זה כמו שצריך אז מה עדיף לעשות במקום?
מתח עם תוספת משקל או bent over row?
אנדי ביקר, שכתב ביחד עם ריפטו את PPST כותב בפורום שלו תמיד לכל האנשים שלא רוצים להתמקד בפאוורקלין, לעשות את הוריאציה של SS ברוטציה של דדליפט עם מתח עם משקל. אני חושב שזו המלצה מצויינת

• פותח/ת השרשור
אנדי ביקר, שכתב ביחד עם ריפטו את PPST כותב בפורום שלו תמיד לכל האנשים שלא רוצים להתמקד בפאוורקלין, לעשות את הוריאציה של SS ברוטציה של דדליפט עם מתח עם משקל. אני חושב שזו המלצה מצויינת
כן אבל אני רוצה להוסיף עוד 3 סטים של מתח בסופיניצה בתוספת משקל אז לא עדיף בנט אובר?

כן אבל אני רוצה להוסיף עוד 3 סטים של מתח בסופיניצה בתוספת משקל אז לא עדיף בנט אובר?
התכנית ss מורכבת מתרגיל סקוואט אחד, תרגיל לחיצה אחד (בנצ/פרס) ותרגיל משיכה אחת (דדליפט/מתח)
לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות, להוסיף עוד תרגיל משיכה לקיים? כי אני לא ממליץ על זה.
תבחר תרגיל משיכה אחד שיהיה ברוטציה עם הדדליפט, ותתקדם בו כל התכנית - או מתח או חתירה, ריפטו ואנדי בקר תמיד ממליצים על המתח ממה שאני יודע, אבל גם חתירה יהיה תרגיל טוב, הוא פשוט דורש יותר טכניקה ונסיון, והוא פחות יעיל לחיזוק הרחב גבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית