עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5*5 לדעתי יגרום להורדת עצימות ועבור מתאמן מתחיל זה חבל.
אם 5*3 אפשר לעשות ב 90% מ rm5 בנפח גבוה יותר תאלץ לרדת ל 75-80%.
אין קשר בין הדברים, לא צריך לאכול 5000 קלוריות כדי לגדול ולהתחזק, אבל כן צריך עודף קלורי - בכל תכנית אחרת שתעשהקראתי על ss הרבה והבנתי שהיא לא מומלצת למי שרוצה לעשות מסה נקייה כמוני
אנדי ביקר, שכתב ביחד עם ריפטו את PPST כותב בפורום שלו תמיד לכל האנשים שלא רוצים להתמקד בפאוורקלין, לעשות את הוריאציה של SS ברוטציה של דדליפט עם מתח עם משקל. אני חושב שזו המלצה מצויינתעוד משהו שלא הבנתי אם אני לא יכול לעשות פווארקלין כי אין לי מאמן שיסביר לי איך עושים את זה כמו שצריך אז מה עדיף לעשות במקום?
מתח עם תוספת משקל או bent over row?
כן אבל אני רוצה להוסיף עוד 3 סטים של מתח בסופיניצה בתוספת משקל אז לא עדיף בנט אובר?אנדי ביקר, שכתב ביחד עם ריפטו את PPST כותב בפורום שלו תמיד לכל האנשים שלא רוצים להתמקד בפאוורקלין, לעשות את הוריאציה של SS ברוטציה של דדליפט עם מתח עם משקל. אני חושב שזו המלצה מצויינת
התכנית ss מורכבת מתרגיל סקוואט אחד, תרגיל לחיצה אחד (בנצ/פרס) ותרגיל משיכה אחת (דדליפט/מתח)כן אבל אני רוצה להוסיף עוד 3 סטים של מתח בסופיניצה בתוספת משקל אז לא עדיף בנט אובר?