הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"90% מלוחמי UFC לוקחים סטרואידים" וסמים בספורט באופן כללי

גיא18

משתמש מתחיל
55
6
נק' מוניטין:
6
55
6
לוחם UFC במשקל בינוני טוען ש90% מהלוחמים שם לוקחים סטרואידים (קישור : Sam Alvey says 90-percent of UFC roster is on steroids)
בעקבות זה התחלתי לחקור את העניין הזה של סמים אסורים בספורט ומצאתי כמה דברים שגורמים לי לחשוב שאין אף ספורטאי ברמות הגבוהות ביותר שלא משתמש בסמים משפרי ביצועים.
למשל: סרינה וויליאמס(טניס) סירבה לעשות בדיקת סמים,דוויט הווארד(NBA,אחד השחקנים הגדולים והחזקים) סיים תיכון(או קולג',לא זוכר) בעובי של במבוק,הליגות הבכירות באמריקה של כל סוגי הספורט כמעט והפסיקו לבצע בדיקות סמים,ואם הם מבצעים הם מודיעים לפחות יומיים מראש (זה כלכלי להם,זה טוב לרייטינג....אין טעם להשעות את הטובים ביותר.)
שחקני עבר ושחקנים שהושעו בגלל שימוש בסמים סיפרו שמרבית השחקנים ברמות האלה משתמשים בסטוראידים(אלכס רודריגז,MLB. אדי ג'ורג',NFL) .
לאנס ארמסטרונג אמר שזה בלתי אפשרי לסיים את הטור דה פראנס,בטח שלא לזכות בו בלי חומרים משפרי ביצועים.
אנדרסון סילבה(UFC),הלוחם הגדול ביותר בהיסטוריה של UFC הושעה על שימוש בסטוראידים(רבים טוענים שהוא השתמש רק בשביל להחלים מפציעה אבל לי זה לא נראה הגיוני).אליסטאיר אובריים(UFC) נראה אדם אחר לגמרי בתמונות לפני ואחרי שלו,צ'ייל סונן(UFC) הושעה על סמים
ג'סטין גאטלין(אצן שכבר נתפס בעבר) עשה את תוצאת השיא שלו בגיל 33...נו באמת. ויוסיין בולט(אצן) שמצליח להמם את כולם כל פעם מחדש.

אני חושד בספורטאים האלה מכמה סיבות פשוטות(שאותם אמרו שחקני העבר,השחקנים שהושעו,הפרשנים והכתבים)
1. שיש חוזה של עשרות מיליונים על הפרק... אתה תעשה המון בשביל זה
2. מה אכפת למאמן ולבעלים שאתה משתמש בחומרים אסורים אם אתה מביא להם נקודות,טאצ'דאונים,סלים,גולים וכו'
3. יש ספורטאים מסויימים שפשוט לא משתלם לליגה מבחינת רייטינג וכסף להשעות אותם
4. לא משנה כמה כשרוני,חכם,אתלטי,חזק או מהיר אתה,קשה מאוד עד בלתי אפשרי להתמודד עם מי שמזריק.(מה שגורם לעוד אנשים להזריק בשביל לשמור על הקצב עם שאר החבר'ה)
זו דעתי על סמים בספורט,שתפו בדעתכם
חוץ מאלה שבאמת הורשעו,השאר הם רק ניחושים וספקולציות

כולם משתמשים,אפילו בשחמט משתמשים בבטא בלוקרים כאלה ואחרים

ערך הספורטיביות נעלם מכדור הארץ
מה למה?
זה השלב הבא באבולוציה,אחרת הספורט היה משעמם ושום דבר לא היה משתנה במשך 20 שנה,יותר מעניין לראות את המוטציות באולימפיאדה

• פותח/ת השרשור
ערף הספורטיביות נעלם מכיוון שלא כולם משתמשים,ולאלה שכן יש יתרון ברור.
או שיחמירו עם הבדיקות או שיתנו לכולם להשתמש.
(אני בלי קשר חושב שזה צריך להיות חוקי)

ערף הספורטיביות נעלם מכיוון שלא כולם משתמשים,ולאלה שכן יש יתרון ברור.
או שיחמירו עם הבדיקות או שיתנו לכולם להשתמש.
(אני בלי קשר חושב שזה צריך להיות חוקי)
95% משתמשים,5% משקרים

• פותח/ת השרשור
כוח ומסה זה קריטי לפוטבול,זריזות וסיבולת זה חשוב מאוד לכדורסל. אבל למה שחקני בייסבול צריכים את זה? מישהו יודע מה הקטע של סטרואידים שם? הסתבר לי שזה יותר נפוץ שם מכל ספורט אחר

יש כאלה שלא רוצים להזריק לעצמם חומרים בשביל הספורט ובגלל זה הם לא מתחרים ברמה גבוהה, כי הם לא יכולים להתמודד עם אלה שכן מזריקים.. זה או תזריק או אל תתחרה בנו, וזה כן איפשהו הורס את ענף הספורט

סטרואידים זה חלק בלתי נפרד מהספורט,טבע האדם תמיד לנסות להשתפר(אחרת לא היה כזה דבר כמו שבירת שיאים),אנו כבני אדם מוגבלים גנטית,סטרואידים שוברים את המגבלה הזאת

• פותח/ת השרשור
יש כאלה שלא רוצים להזריק לעצמם חומרים בשביל הספורט ובגלל זה הם לא מתחרים ברמה גבוהה, כי הם לא יכולים להתמודד עם אלה שכן מזריקים.. זה או תזריק או אל תתחרה בנו, וזה כן איפשהו הורס את ענף הספורט

זה בערך מה שאני טוען.
או כולם או אף אחד, אי אפשר שחלק יזריקו וחלק יעמדו בצד וינסו להגיע לרמות האלה
סטרואידים זה חלק בלתי נפרד מהספורט,טבע האדם תמיד לנסות להשתפר(אחרת לא היה כזה דבר כמו שבירת שיאים),אנו כבני אדם מוגבלים גנטית,סטרואידים שוברים את המגבלה הזאת

שאלה קצת לא קשורה.. אינסולין גם שובר את המגבלה הזאת? זה תמיד עניין אותי,לא מצאתי תשובה לזה

אני חושב ששימוש בסטרואידים צריך ואמור להיות חוקי בתחרויות מסויימות. דיי נמאס, אנחנו חסידי הטכנולוגיה או חסידי האב הקדמון? כמה שלא ננסה להלחם בזה זה יגיע, אין מה לעשות חוץ מלאפשר לזה לקרות.

זה בערך מה שאני טוען.
או כולם או אף אחד, אי אפשר שחלק יזריקו וחלק יעמדו בצד וינסו להגיע לרמות האלה

שאלה קצת לא קשורה.. אינסולין גם שובר את המגבלה הזאת? זה תמיד עניין אותי,לא מצאתי תשובה לזה
כל הורמון חיצוני משנה את הרמות בגוף

אולי בגלל זה ליגת העל בכדורגל שווה לתחת? שיתחילו להזריק 🥴

מה עם יוסיין בולט? באמת הגיוניות התוצאות שלו?
אוסיין בולט מעבר לסטרואידים יש גם את עניין הרגליים שלו שהם כמו סנפירים.
וטייגר וודס והניתוח עיניים שלו שהקנה לו יכולת ראייה על אנושית?
העניין הוא שזה לא שבזכות הסטרואידים הם טובים,אם תיתן לבן אדם רגיל סטרואידים הוא לא יהפוך לאוסיין בולט,זה פשוט לא עובד ככה.

אוסיין בולט מעבר לסטרואידים יש גם את עניין הרגליים שלו שהם כמו סנפירים.
וטייגר וודס והניתוח עיניים שלו שהקנה לו יכולת ראייה על אנושית?
העניין הוא שזה לא שבזכות הסטרואידים הם טובים,אם תיתן לבן אדם רגיל סטרואידים הוא לא יהפוך לאוסיין בולט,זה פשוט לא עובד ככה.
ברור לי שלא, אני מתכוון אם הוא נקי? הרי גאטלין נכשל בבדיקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית