עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חושב? אני תמיד חשבתי שזו אחת הסיבות שהאתר התפרסם בצורה טובה בפייסבוקזה היה דוחה והפסיקו עם זה? 😕
אתה לא נשוי ?חושב? אני תמיד חשבתי שזו אחת הסיבות שהאתר התפרסם בצורה טובה בפייסבוק
אתה לא נשוי ?
את לא יודעת שברגע שאדם מתחתן אסור לו להביט או לחשוב על שום אורגניזם שהוא לא אשתו?מה הקשר?
מסכים1את לא יודעת שברגע שאדם מתחתן אסור לו להביט או לחשוב על שום אורגניזם שהוא לא אשתו?
בכנות פתחתי את השרשור כי חשבתי שזה יעורר קצת ויכוחים שישעשעו אותי..אתה לא נשוי ?
מה הקשר?
אה חחבכנות פתחתי את השרשור כי חשבתי שזה יעורר קצת ויכוחים שישעשעו אותי..
ו..
מה הקשר?
יבוא היום בו אנשים יבינו שזה מנהג מיותרלהפך ברגע שאתה מתחתן... אתה מסתכל על כל דבר חוץ מאשתך...
וגם אשתך לא בדיוק מסתכלת עליך אחרי החתונה...
🤣
להפך ברגע שאתה מתחתן... אתה מסתכל על כל דבר חוץ מאשתך...
וגם אשתך לא בדיוק מסתכלת עליך אחרי החתונה...
🤣
יבוא היום בו אנשים יבינו שזה מנהג מיותר
מדוע?יבוא היום בו אנשים יבינו שזה מנהג מיותר
איזשהוא טקס מוזר שבסופו של דבר כל אחד מבני זוג יוצאים עם טבעת על היד ואיזשהוא שינוי בתעודת זהות הורס זוגיות?הממ...
כי זה מוסד כושל... העובדות בשטח מראות ש2/3 מהזוגות הנשואים מתגרשים בסופו של דבר...
שלא תבין אותי לא נכון.. אני בעד זוגיות אבל אני לא חושב שנישואים זה משהו שבריא לזוגיות.
מנהג פגאני מטופש..מדוע?
אה? מה קשור חוזה? ומה זה מפריע לך?מנהג פגאני מטופש..
למה כן צריך לחתום חוזה לכל החיים עם בן זוג?
בוא נודה באמת..איזשהוא טקס מוזר שבסופו של דבר כל אחד מבני זוג יוצאים עם טבעת על היד ואיזשהוא שינוי בתעודת זהות הורס זוגיות?
אוקיי.
מה ההבדל בין זוג נשוי לבין כל זוג אחר? שכתוב אצליהם בתעודת זהות שהם נשואים? מה?
אנשים מתחתנים בגלל הנורמה ובגלל הרצון למסד את הזוגיות. מה קשור פחד ותלות?בוא נודה באמת..
אנשים מתחתנים מתוך פחד ותלות
הרצון למסד את הזוגיות נובע מפחד ותלות.רצון למסד את הזוגיות.