נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
ביננו...
יותר יפה מרוב הכלות בארץ...
ופחות שעירה..
😆
יותר יפה מרוב הכלות בארץ...
ופחות שעירה..
😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסופו של דבר הצלחתי במטרה שלי בצורה כזו או אחרת:lol:דיון על בחורות ערומות
*חמש תגובות מאוחר יותר*
וויכוח סוער על מוסד הנישואים
#עוף_טופיק_לבס
הטענה שלי היא שאין בזה טעם, שזה פשוט מנהג מיותר.. והחברה נותנת לזה חשיבות יתר.ברור שחתונה זה דבר מטופש. אבל את חושבת שהתא המשפחתי יראה בצורה שונה בלי חתונה?
מה אתה חושב?..
הדרך לעשות ילד היא אותה דרך עם נישואים או בלי נישואים... 👉👌
ומספר הכרומוזומים בילד מהורים נשואים זהה לזה של ילד שנולד מחוץ לנישואים...
אז בוא תסביר לי למה צריך נישואים... ושלא נדבר עם הכסף שאנשים זורקים על חתונות מפוארות בשביל לחזור אחרי זה לגור בשכירות או אצל ההורים... 🤦♂️
+1הרצון למסד את הזוגיות נובע מפחד ותלות.
חתונה אחרונה שהייתי החתן והכלה שתו כולכך הרבה אני לא בטוח שהייתה דאגה על ליבם,וגם יצאו עם רווח מאוד שמן מהחתונה. (צריך לדעת להזמין את האנשים הנכונים)תמיד אומרים שהחתן והכלה לא נהנים בחתונה שלהם.. כי הם לחוצים שכל האירוע ידפוק כמו שצריך.. ושהכל יהיה בסדר!!
הרצון למסד את הנישואים נובע מהטבות מס, הסיבה היחידה שאתחתן...
החגיגה היא פשוט כיפית וסיבה למסיבה.
אישית גם אני הייתי שותה רק כדי לא להיות בסטרס. 😃חחח.. כל ההוצאות , כל ההמתנה...כל ההכנות
בשביל לגמור שיכור??
חברים נשואים אמרו לי שידועים בציבור לא משתווה עדיין לנשואים.ממה שהבנתי, ההטבות הן לא כאלו 'שוות' בכדי שתרים אירוע כזה.
בכל מקרה, לכל אלו שמפחדים לא לקבל את ההטבות של זוג נשוי וכו', יש עורכת דין שמנהלת קבוצה שמשיגה לזוגות את הזכויות האלו ע''י הכרה בהם כידועים בציבור וכו'..