הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות על 150גרם

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
רגיל לAD מסודר בחיטובים,
הפעם התחלתי רגוע עם 150-180 פחמימה ליום.

העמסה פעם בשבועיים? כן לא למה כמה
תודה! ;)

אם זה עניין פסיכולוגי אני לא צריך את זה,
נטו מבחינת שמירה על קצב התקדמות וכו'.
עוד פעם כמו שאמרתי, שנוי במחלוקת . אין קשר לעניין הפסיכולוגי.
לדעתי צריך בישביל שמירה על קצת ההתקדמות.

הייתי נותן כל 10 ימים,ולאחר העמסה שתיים שתבין איך בדיוק הולכת הירידה תוכל לשנות תדירות.
תראה שירדת טוב? תנסה להוריד תדירות לפעם בשבוע,ירדת לא משהו? תשקול לעבור לפעם בשבועיים או לחילופין להעמיס בצורה יותר מתונה.
אין נוסחא מדויקת,כל גוף שונה ..

180 גרם העמסה אחת לשבוע?
נשמע קצת קיצוני, אפשר הסבר למה?
אין קשר לכמות הפחמימות, בכל גרעון קלורי מומלץ על העמסה אחת ל 7-14 ימים. לדעתי אם אתה לא ממש שמן תעשה כל שבוע גם בגלל הפן החברתי שבדבר.

לא קצת מוגזם? (אם כבר לא ציינתי שזה שנוי במחלוקת)
לא לדעתי. אבל כן אפשר לריב על זה שעות

ממליץ לך להתייעץ עם @harder לפי מה שאני יודע הוא עכשיו על AD.
בנוסף אני חושב ש @SweetBamba מבין טוב בדיאטה הזאת.
אם הבנתי נכון הוא כתב שהפעם לא עושה AD
@avivchoen תקן אותיאם אני טועה

אם הבנתי נכון הוא כתב שהפעם לא עושה AD
יש מצב שהתבלבלתי כי ראיתי AD יש קפצתי למסקנה שהוא עושה את זה חח. בכל מקרה אם זה תקופת חיטוב על 150 פחמימה אני חושב שלא הייתי מעמיס מעבר לפעם בשבועיים ונותן כמה צ'יט מילס.

כי הכמות פחמימה לא משנה, בסופו של דבר משנה הגרעון.

כמובן שזה משתנה ויש כאלה שיעדיפו שלא. אני מעדיף שכן
המטרה של העמסה היא מילוי של מאגרי הגליקוגן ושחזור המטבוליזם על ידי הקפצת אינסולין ושינוי ברמות הלפטין והורמונים אחרים. כשאתה אוכל מספיק פחמימה כדי שמאגרי הגליקוגן לא יתרוקנו ואתה במאזן קלורי שלילי, אז מה המטרה בהעמסה?

כשהגוף בגירעון קלורי המצב שונה.. גם על 150 לאחר טווח זמן של יותר מחודש לדעתי, יש צורך בהעמסות.
אם כי אני לא יודע אחת לשבוע...כמו ב AD רגיל.
כך או כך, אתה תמיד יכול לעשות העמסה (אם זה בפאן הפסיכולוגי) ולא לעבור את הניטראלי.

אני בעד העמסות, תכופות יותר כשהפחמימה נמוכה מאוד.. ובמצב רגיל של עד 100 אחת לשבוע.
על 180 אולי אחת ל 10-14 יום יהיה מספיק טוב, תקשיב לגוף שלך מבחינת ההיחלשות וקצב הירידה במשקל ותראה לבד.

לא יודע.. אולי אני הייתי מעמיס אחת ל3 שבועות...
מסתמך נטו על תחושה אישית,לא משהו מבוסס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית