עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שנוי במחלוקת.
אני הייתי אומר כן.
עוד פעם כמו שאמרתי, שנוי במחלוקת . אין קשר לעניין הפסיכולוגי.אם זה עניין פסיכולוגי אני לא צריך את זה,
נטו מבחינת שמירה על קצב התקדמות וכו'.
180 גרם העמסה אחת לשבוע?אני תמיד בעד אחת לשבןע פרט למקרים מיוחדים של השמנות יתר
לא קצת מוגזם? (אם כבר לא ציינתי שזה שנוי במחלוקת)אני תמיד בעד אחת לשבןע פרט למקרים מיוחדים של השמנות יתר
אין קשר לכמות הפחמימות, בכל גרעון קלורי מומלץ על העמסה אחת ל 7-14 ימים. לדעתי אם אתה לא ממש שמן תעשה כל שבוע גם בגלל הפן החברתי שבדבר.180 גרם העמסה אחת לשבוע?
נשמע קצת קיצוני, אפשר הסבר למה?
לא לדעתי. אבל כן אפשר לריב על זה שעותלא קצת מוגזם? (אם כבר לא ציינתי שזה שנוי במחלוקת)
אם הבנתי נכון הוא כתב שהפעם לא עושה ADממליץ לך להתייעץ עם @harder לפי מה שאני יודע הוא עכשיו על AD.
בנוסף אני חושב ש @SweetBamba מבין טוב בדיאטה הזאת.
יש מצב שהתבלבלתי כי ראיתי AD יש קפצתי למסקנה שהוא עושה את זה חח. בכל מקרה אם זה תקופת חיטוב על 150 פחמימה אני חושב שלא הייתי מעמיס מעבר לפעם בשבועיים ונותן כמה צ'יט מילס.אם הבנתי נכון הוא כתב שהפעם לא עושה AD
אני קצת במצב רוח. למה לדעתך יש לעשות העמסות ב150 גרם?לא לדעתי.
כי הכמות פחמימה לא משנה, בסופו של דבר משנה הגרעון.אני קצת במצב רוח. למה לדעתך יש לעשות העמסות ב150 גרם?
רגע מה גרעון? גרעון קלורי? מה קשור?כי הכמות פחמימה לא משנה, בסופו של דבר משנה הגרעון.
כמובן שזה משתנה ויש כאלה שיעדיפו שלא. אני מעדיף שכן
המטרה של העמסה היא מילוי של מאגרי הגליקוגן ושחזור המטבוליזם על ידי הקפצת אינסולין ושינוי ברמות הלפטין והורמונים אחרים. כשאתה אוכל מספיק פחמימה כדי שמאגרי הגליקוגן לא יתרוקנו ואתה במאזן קלורי שלילי, אז מה המטרה בהעמסה?כי הכמות פחמימה לא משנה, בסופו של דבר משנה הגרעון.
כמובן שזה משתנה ויש כאלה שיעדיפו שלא. אני מעדיף שכן
יש צורך בהעמסה, פשוט לא בתדירות הרגילה.150 גרם לא צריך האמסה