עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לאשעה לפני?
ולכן אני לא מבין למה גל צריך את זה. כבר אמרו חכמים: "אם ב-ipf נפלה שלהבת, מה יעשו אזובי האדטו?"גם לא
אהמ אהמ...?מתאמן חובב במשקל 100 קילו שיתאמן ברצינות.
אמור להרים לפחות 150 בסקווט, 180 בדדליפט ו 110 בבנץ'
המוכשרים יעלו את זה בעוד 20%, אח'כ אפשר לחשוב על חומרים.
אם עשיתי 225 על 83 ק"ג משקל גוף, כנראה שעל 100 הייתי נותן מעל 250 סקווט. זה אומר שמזריקים לי ללא ידיעתי?לא חושב שהדדליפט 250 כל כך נדיר כמו שללחוץ 160 זה נדיר במתאמנים טבעיים.
אם הייתי צריך לזרוק מספרים שמעליהם הייתי מניח שמישהו לא טבעי, זה היה דדליפט קצת לפני ה300, לחיצה באיזור ה160 וסקוואט באיזור ה240.
השיא שלי די קרוב לשלך על 90 וקצת.אהמ אהמ...?
אם עשיתי 225 על 83 ק"ג משקל גוף, כנראה שעל 100 הייתי נותן מעל 250 סקווט. זה אומר שמזריקים לי ללא ידיעתי?
סקווט 225 ודד 265 (250*4), כנראה שב100 יהיה לי לכל הפחות 245 285.השיא שלי די קרוב לשלך על 90 וקצת.
זה עדיין לא אומר שהיית מגיע ל100 קילו או 250 סקוואט, אבל זה כן אומר שאם היו מבקשים ממני לנחש הייתי כנראה מנחש שאתה לא טבעי.
איך מסקווט 200 ל3 אתה חושב שתייצר 225 (בהנחה שאין שם רצועות)?השיאים שלי היו דדליפט 242.5 וסקוואט 200 (ל3).
אני לא חושב שאני לא אגיע יום אחד למשקלים שציינתי.
דווקא בגלל שנפצעתי ואיבדתי משקלים ואיבדתי משקלים בחיטוב אני מבין כמה זה קשה להגיע לכאלה משקלים בצורה טבעית.
אני ממש לא אומר שכל מי שמרים את המספרים האלה ומעלה מוזרק, אני כן אומר שאלה מספרים שהרבה מתאמנים לא מגיעים אליהם בצורה טבעית וזה יכול להיות אינדיקציה.
כשאני לא שם חגורה בדדליפט זה כי זה מפריע לי להחזיק גב, מה התירוץ שלך להמנע מחגורה בסקווט?אני לא, אמרתי שזה קרוב (לא משתמש בחגורה או רצועות, מניח שאפשר לסחוט עוד קצת).
מה התירוץ שלך להמנע מחגורה בסקווט?
שמבחינתי אין הבדל מרצועות אחיזה לדוגמה, זה אביזר שמאפשר לך להרים יותר ואני לא בא במטרה להתחרות אלא להרים כמה שיותר עם מה שיש לי.כשאני לא שם חגורה בדדליפט זה כי זה מפריע לי להחזיק גב, מה התירוץ שלך להמנע מחגורה בסקווט?
אז גם אל תשתמש באבקת חלבון כי זה מאפשר לך להכניס חלבון יותר בקלות, ההיגיון שלך נסתר ממנישמבחינתי אין הבדל מרצועות אחיזה לדוגמה, זה אביזר שמאפשר לך להרים יותר ואני לא בא במטרה להתחרות אלא להרים כמה שיותר עם מה שיש לי.
אני דיי בטוח שזה לא אותו הדבר.אז גם אל תשתמש באבקת חלבון כי זה מאפשר לך להכניס חלבון יותר בקלות, ההיגיון שלך נסתר ממני
זה כמו להגיד "בראו אותי ערום, אני לא שם חולצה למרות שזה ימנע מהמוט להחליק". מרגיש עם האנלוגיה הזאת יותר בנוח?אני דיי בטוח שזה לא אותו הדבר.
אבל זאת לא המטרה. המטרה באי שימוש בחגורה היא לראות כמה הגוף שלך חזק וכמה הוא יכול להתמודד בלי עזרים. AKA חגורה.זה כמו להגיד "בראו אותי ערום, אני לא שם חולצה למרות שזה ימנע מהמוט להחליק". מרגיש עם האנלוגיה הזאת יותר בנוח?
דווקא ההיגיון שלך "נסתר" ממני.אז גם אל תשתמש באבקת חלבון כי זה מאפשר לך להכניס חלבון יותר בקלות, ההיגיון שלך נסתר ממני
וזה קשור?איזה רמאי מאלאניצ'ב. הוא משתמש בחגורה.
אם אתה רוצה לבדוק כמה אתה חזק בלי עזרים למה אתה לא חי ביער וצד דובים?וזה קשור?