הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פווארליפטר טבעי

• פותח/ת השרשור hbhc
  • פורסם בתאריך

hbhc

מושעה
269
133
נק' מוניטין:
617
269
133
שלום לכולם וחג שמח,
יש לי שאלה
מעניין אותי לדעת,פווארליפטר "טבעי" ששוקל 100 קילו מה המשקלים או הטוטל שהוא יכול להרים לעומת פווארליפטר "לא טבעי" ,פשוט מעניין אותי לדעת כמה החומרים שאני לא יודע איך קוראים להם אפילו עוזרים.
דיון מהנה

מתאמן חובב במשקל 100 קילו שיתאמן ברצינות.
אמור להרים לפחות 150 בסקווט, 180 בדדליפט ו 110 בבנץ'
המוכשרים יעלו את זה בעוד 20%, אח'כ אפשר לחשוב על חומרים.
אהמ אהמ...?
לא חושב שהדדליפט 250 כל כך נדיר כמו שללחוץ 160 זה נדיר במתאמנים טבעיים.

אם הייתי צריך לזרוק מספרים שמעליהם הייתי מניח שמישהו לא טבעי, זה היה דדליפט קצת לפני ה300, לחיצה באיזור ה160 וסקוואט באיזור ה240.
אם עשיתי 225 על 83 ק"ג משקל גוף, כנראה שעל 100 הייתי נותן מעל 250 סקווט. זה אומר שמזריקים לי ללא ידיעתי?

אהמ אהמ...?

אם עשיתי 225 על 83 ק"ג משקל גוף, כנראה שעל 100 הייתי נותן מעל 250 סקווט. זה אומר שמזריקים לי ללא ידיעתי?
השיא שלי די קרוב לשלך על 90 וקצת.
זה עדיין לא אומר שהיית מגיע ל100 קילו או 250 סקוואט, אבל זה כן אומר שאם היו מבקשים ממני לנחש הייתי כנראה מנחש שאתה לא טבעי.

השיא שלי די קרוב לשלך על 90 וקצת.
זה עדיין לא אומר שהיית מגיע ל100 קילו או 250 סקוואט, אבל זה כן אומר שאם היו מבקשים ממני לנחש הייתי כנראה מנחש שאתה לא טבעי.
סקווט 225 ודד 265 (250*4), כנראה שב100 יהיה לי לכל הפחות 245 285.

השיאים שלי היו דדליפט 242.5 וסקוואט 200 (ל3).
אני לא חושב שאני לא אגיע יום אחד למשקלים שציינתי.
דווקא בגלל שנפצעתי ואיבדתי משקלים ואיבדתי משקלים בחיטוב אני מבין כמה זה קשה להגיע לכאלה משקלים בצורה טבעית.

אני ממש לא אומר שכל מי שמרים את המספרים האלה ומעלה מוזרק, אני כן אומר שאלה מספרים שהרבה מתאמנים לא מגיעים אליהם בצורה טבעית וזה יכול להיות אינדיקציה.

השיאים שלי היו דדליפט 242.5 וסקוואט 200 (ל3).
אני לא חושב שאני לא אגיע יום אחד למשקלים שציינתי.
דווקא בגלל שנפצעתי ואיבדתי משקלים ואיבדתי משקלים בחיטוב אני מבין כמה זה קשה להגיע לכאלה משקלים בצורה טבעית.

אני ממש לא אומר שכל מי שמרים את המספרים האלה ומעלה מוזרק, אני כן אומר שאלה מספרים שהרבה מתאמנים לא מגיעים אליהם בצורה טבעית וזה יכול להיות אינדיקציה.
איך מסקווט 200 ל3 אתה חושב שתייצר 225 (בהנחה שאין שם רצועות)?

אני לא, אמרתי שזה קרוב (לא משתמש בחגורה או רצועות, מניח שאפשר לסחוט עוד קצת).
כשאני לא שם חגורה בדדליפט זה כי זה מפריע לי להחזיק גב, מה התירוץ שלך להמנע מחגורה בסקווט?

מה התירוץ שלך להמנע מחגורה בסקווט?
1371268169594.jpg

כשאני לא שם חגורה בדדליפט זה כי זה מפריע לי להחזיק גב, מה התירוץ שלך להמנע מחגורה בסקווט?
שמבחינתי אין הבדל מרצועות אחיזה לדוגמה, זה אביזר שמאפשר לך להרים יותר ואני לא בא במטרה להתחרות אלא להרים כמה שיותר עם מה שיש לי.

שמבחינתי אין הבדל מרצועות אחיזה לדוגמה, זה אביזר שמאפשר לך להרים יותר ואני לא בא במטרה להתחרות אלא להרים כמה שיותר עם מה שיש לי.
אז גם אל תשתמש באבקת חלבון כי זה מאפשר לך להכניס חלבון יותר בקלות, ההיגיון שלך נסתר ממני

אני דיי בטוח שזה לא אותו הדבר.
זה כמו להגיד "בראו אותי ערום, אני לא שם חולצה למרות שזה ימנע מהמוט להחליק". מרגיש עם האנלוגיה הזאת יותר בנוח?

זה כמו להגיד "בראו אותי ערום, אני לא שם חולצה למרות שזה ימנע מהמוט להחליק". מרגיש עם האנלוגיה הזאת יותר בנוח?
אבל זאת לא המטרה. המטרה באי שימוש בחגורה היא לראות כמה הגוף שלך חזק וכמה הוא יכול להתמודד בלי עזרים. AKA חגורה.
שימוש של אבקת חלבון לא מביא אותך למצב שלא יכולת להגיע לולא החלבון הזה, וגם זה לא נותן לא יתרון מסויים על פני שימוש בטונה לדוגמא חוץ מהטעם,ואולי המחיר.
וחולצה לא משרתת את המטרה של השגת עוד משקל על המוט היא בסה"כ מפריעה לשימוש נוח של המוט הגב. זה לא יהיה נוח גם עם 100 קילו על הגב.

אז גם אל תשתמש באבקת חלבון כי זה מאפשר לך להכניס חלבון יותר בקלות, ההיגיון שלך נסתר ממני
דווקא ההיגיון שלך "נסתר" ממני.
אני לא מדבר על שינויים פיזיולוגים ו/או תזונתיים כדי לקבל תוצאות טובות יותר (שגם פה הדוגמה שלך לא נכונה, היה נכון רק אם היית מדבר על קריאטין).
אני מדבר על שינויים פיזיים ו/או שינויים מכניים שמביאים לכך שתוכל להרים יותר - דברים כמו חגורה שתאפשר לך לייצר לחץ תוך בטני גדול יוצר, רצועות לזרועות שיאפשרו לך לייצר אחיזה חזק יותר וכו'.

כשאני בא להרים אני רוצה לדעת מה הגוף שלי מסוגל להרים, אחרת הייתי קונה EXO SKELETON והייתי הכי חזק בפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית