עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא העומק נראה טוב.יפה מאוד! ואי אפשר לראות מאחורה אם אתה שובר מקביל, להבא תצלם מהצד.
אפשר ידידי..ואי אפשר לראות מאחורה אם אתה שובר מקביל
אל תתחיל עם זה. מאחורה אתה לא יכול להסיק כלום כי אתה לא רואה את הגובה של התחת ביחס לברך. לא אמרתי שהוא לא שובר אבל בכללי זוית מהצד יותר טובה לבדיקת טכניקה.אפשר ידידי..
במקרה הזה דיי אפשר לראות שהאזור של המותן העליונה יותר נמוך מהחלק העליון של הברך דווקאאל תתחיל עם זה. מאחורה אתה לא יכול להסיק כלום כי אתה לא רואה את הגובה של התחת ביחס לברך. לא אמרתי שהוא לא שובר אבל בכללי זוית מהצד יותר טובה לבדיקת טכניקה.
אמרתי לו כול הכבוד ואמרתי להבא שיצלם מהצד זה הכל.
סבבה,אני רק אומר להבא. 😃במקרה הזה דיי אפשר לראות שהאזור של המותן העליונה יותר נמוך מהחלק העליון של הברך דווקא
בסרטון הנ"ל אפשר..כמובן שאני בעד לצלם גם (או רק) מהצד (ע"ע בלוג העל1ב שלי)אל תתחיל עם זה. מאחורה אתה לא יכול להסיק כלום כי אתה לא רואה את הגובה של התחת ביחס לברך. לא אמרתי שהוא לא שובר אבל בכללי זוית מהצד יותר טובה לבדיקת טכניקה.
העומק בכלל לא נישפט לפי התחת.אל תתחיל עם זה. מאחורה אתה לא יכול להסיק כלום כי אתה לא רואה את הגובה של התחת ביחס לברך. לא אמרתי שהוא לא שובר אבל בכללי זוית מהצד יותר טובה לבדיקת טכניקה.
לא רלוונטי, מה שחשוב זו הזווית צילום.העומק בכלל לא נישפט לפי התחת.
צודק, מה שכתבת על עומק ותחת לא רלוונטי, כי זה פשוט לא נכון.לא רלוונטי, מה שחשוב זו הזווית צילום.
הכוונה הייתה שמה שכתבתי היה שגוי לא סותר את המטרה העיקרית של המשפט.צודק, מה שכתבת על עומק ותחת לא רלוונטי, כי זה פשוט לא נכון.
תודה חברים
המטרה העיקרית היא יותר פרסום ופחות טכניקה , זה סתם היה על הדרך , אני בטוח ב99.9% ששברתי אבל סתם כדי לוודא , ורציתי ביקורת על הטכניקה יותר מאשר העומק
אל תתחיל עם זה. מאחורה אתה לא יכול להסיק כלום כי אתה לא רואה את הגובה של התחת ביחס לברך. לא אמרתי שהוא לא שובר אבל בכללי זוית מהצד יותר טובה לבדיקת טכניקה.
אז למה תמיד אבל תמיד מבקשים זוית צילום מהצד כמו שאני אומר. 😕אתה צריך משקפיים. והזווית שהוא צילם היא יותר טובה מהזווית שאתה מציע.
אז למה תמיד אבל תמיד מבקשים זוית צילום מהצד כמו שאני אומר. 😕