הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat - 1x3 152.5kg

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
שוקל סביב ה73
הסקוואט הוא התרגיל הכי מוזנח אצלי לצערי (אני בצבא ואין לי אופציה לעשות סקוואט בבסיס , רק פעם בשבוע-שבועיים כשאני בבית)
אשמח להערות על טכניקה על הדרך

אפשר ידידי..
אל תתחיל עם זה. מאחורה אתה לא יכול להסיק כלום כי אתה לא רואה את הגובה של התחת ביחס לברך. לא אמרתי שהוא לא שובר אבל בכללי זוית מהצד יותר טובה לבדיקת טכניקה.
אמרתי לו כול הכבוד ואמרתי להבא שיצלם מהצד זה הכל.

אל תתחיל עם זה. מאחורה אתה לא יכול להסיק כלום כי אתה לא רואה את הגובה של התחת ביחס לברך. לא אמרתי שהוא לא שובר אבל בכללי זוית מהצד יותר טובה לבדיקת טכניקה.
במקרה הזה דיי אפשר לראות שהאזור של המותן העליונה יותר נמוך מהחלק העליון של הברך דווקא

בסרטון הנ"ל אפשר..כמובן שאני בעד לצלם גם (או רק) מהצד (ע"ע בלוג העל1ב שלי)

העומק בכלל לא נישפט לפי התחת.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים
המטרה העיקרית היא יותר פרסום ופחות טכניקה , זה סתם היה על הדרך , אני בטוח ב99.9% ששברתי אבל סתם כדי לוודא , ורציתי ביקורת על הטכניקה יותר מאשר העומק

תודה חברים
המטרה העיקרית היא יותר פרסום ופחות טכניקה , זה סתם היה על הדרך , אני בטוח ב99.9% ששברתי אבל סתם כדי לוודא , ורציתי ביקורת על הטכניקה יותר מאשר העומק

כל עוד המוט חוזר לראק אז כבר יש שיפור טכנית:s49:

אתה צריך משקפיים. והזווית שהוא צילם היא יותר טובה מהזווית שאתה מציע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית